Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με LG 32LF2510

Vasilism13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πήρα την παρακάτω οθόνη της lg:

LG 32LF2510 και την έχω συνδέση με το pc (8800 gts 640mb)

Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν επιλέγω σαν ανάλυση οθόνης 1920χ1080 τότε χάνεται μέρος της εικόνας δηλαδή κόβεται λιγο γύρω γύρω ενώ όταν επιλέγω ανάλυση 1360Χ768 τότε η εικόνα τεριάζει σωστά πάνω στην οθόνη.Να τονίσω ότι έχω τα τελευταία drivers και οτι η σύνδεση γίνεται με hdmi απο την dvi έξοδο της gpu.

Γνωρίζει κανείς για πιο λόγο γίνεται αυτό???

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι, φυσικά η οθόνη υποστιρίζει ανάλυση 1080p...

Δημοσ.

Το ίδιο παθαίνω και γω με το λάπτοπ μου στη συγκεκριμένη tv.

Για να "εφαρμόσει" σωστά η εικόνα, άνοιξε το μενού της τηλεόρασης, επέλεξε την επιλογή "ΕΙΚΟΝΑ", και στη συνέχεια στη ρύθμιση "Αναλογία οθόνης", επέλεξε την επιλογή "Πλήρες πλάτος".

Δημοσ.

Θα πρέπει να ορίσεις ότι στη συγκεκριμένη θύρα έχεις συνδέσει PC και επιπλέον να βάλεις ρύθμιση εικόνας "just scan", ώστε να απενεργοποιηθούν όλα τα ηλεκτρονικά επεξεργασίας σήματος.

Πες μας και τις εντυπώσεις σου από τη χρήση ως monitor.

Δημοσ.

εγω ΜΟΛΙΣ επιλεγω στην 32LH3000 που εχω οτι το HDMI ειναι PC στην ετικετα τοτε μου την μικραινει απλα βαζεις σε αλλη hDMI εκτος αυτης που λεει ΗDMI/DVI IN και κανεις κ το cinema zoom 1 k paizei full sta games!

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
Θα πρέπει να ορίσεις ότι στη συγκεκριμένη θύρα έχεις συνδέσει PC και επιπλέον να βάλεις ρύθμιση εικόνας "just scan", ώστε να απενεργοποιηθούν όλα τα ηλεκτρονικά επεξεργασίας σήματος.

Πες μας και τις εντυπώσεις σου από τη χρήση ως monitor.

Φίλε αυτό που είπες είναι ορίζεις οτί συνδέεις pc...TO just scan που είναι ακριβώς?

προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος για την τιμή της...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...