Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για γραφείο

mikee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα να παρεις μεγαλυτερης ισχυς τροφοδοτικο αν θες να κανεις καποια αναβαθμιση στο μελλον,οσο για το autocad νομιζω σημασια εχει η ταχυτητα του επεξεργαστη

Δημοσ.

Αν ισχύουν αυτά που λέει εδώ, κατά τη γνώμη μου, τα 90€ της κάρτας γραφικών είναι πεταμένα λεφτά. Αν δε θες onboard κάρτα γραφικών, πάρε τουλάχιστον την φθηνότερη (και silent) που θα βρεις (μέχρι 30-35€).

Όσο για την κατανάλωση εδώ κι εδώ. Ακόμα και με μια 250 @load (που δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο στην περίπτωσή σου) η κατανάλωση θα ναι αρκετά χαμηλά.

Δημοσ.

ναι ομως ενα συστημα δεν το παιρνουμε για 1-2 χρονια ειδικα σε γραφειο κραταει 3-4 χρονια αρα γτ να μην το κανει οσο future-proof μπορει??για μενα μια καρτα εκει γυρω στα 70-100 θα εισαι καλυμμενος αυτες που εχουν 30-35 δεν αξιζουν και τοσο

Δημοσ.

Δεν σημαίνει πως για να είναι future-proof κάτι, πρέπει να ρίξεις και λεφτά. Με μια fanless GPU nVidia (λόγω CUDA) θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Δημοσ.

με συγχωρεις αλλα για 70-100 ευρω εγω δεν νομιζω οτι ριχνεις λεφτα τη στιγμη που μια High-end καρτα γραφικων κοστιζει πανω απο 400 ευρω....

Δημοσ.
με συγχωρεις αλλα για 70-100 ευρω εγω δεν νομιζω οτι ριχνεις λεφτα τη στιγμη που μια High-end καρτα γραφικων κοστιζει πανω απο 400 ευρω....

Σε τι θα του χρησιμεύσει η κάρτα των 100€; Έχει αναφέρει πως δεν πρόκειται ν ασχοληθεί με παιχνίδια.

Πολύ καλύτερα να τα δώσει για να πάρει έναν μικρό SSD, αν θέλει να τα ξοδέψει στο pc.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος για αγορα ξεχωριστης καρτας γραφικων...Το 2d στο autocad δεν την εχει καθολου αναγκη...οτι και να φορτωσεις σε 2d δεν θαεχεις προβλημα...Αν θες να δωσεις 850 ευρω τοτε πας στη συνθεση του grimpr που ο ssd πραγματικα αξιζει...Αλλιως μπορεις να δεις και μια συνθεση απο μενα πιο οικονομικη.

post-136908-129063053414_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...