Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι οι ξενοδόχοι έχουν πασπαρτου.....

Έχει ειπωθεί πολλάκις. Όπως πολλά στον κόσμο που ζούμε έτσι κ το facebook. Δεν διαβάζει το μυαλό μας παρά μόνο αυτά που δημοσιεύουμε.

Βέβαια υπάρχουν κ μερικές εξαιρέσεις. Όπως ας πούμε την περίπτωση κάποιου/ας που δεν έχει λογαριασμό στο face αλλά υπάρχουν φωτογραφίες τού/ης. Εκεί υπάρχει ένα θέμα.....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν ήξερα που να το γράψω κ το γράφω εδώ,

sorry αν είμαι offtopic.

Έχω κάποιο πρόβλημα με το facebook.

Είμαι νέος χρήστης κ τα προφίλ που είναι ξεκλείδωτα (ατόμων που δεν έχω κάνει add friend) δεν μπορώ να τα δω κ μου βγάζει μήνυμα "...only shares some of her profile information with everyone. If you know..."

Ενώ αλλοι φίλοι μου μπορούν να δουν τα προφιλ αυτά (ούτε κ αυτοί τους έχουν κάνει add friend).

Τι συμβαίνει?

Δημοσ.
Δεν ήξερα που να το γράψω κ το γράφω εδώ,

sorry αν είμαι offtopic.

Έχω κάποιο πρόβλημα με το facebook.

Είμαι νέος χρήστης κ τα προφίλ που είναι ξεκλείδωτα (ατόμων που δεν έχω κάνει add friend) δεν μπορώ να τα δω κ μου βγάζει μήνυμα "...only shares some of her profile information with everyone. If you know..."

Ενώ αλλοι φίλοι μου μπορούν να δουν τα προφιλ αυτά (ούτε κ αυτοί τους έχουν κάνει add friend).

Τι συμβαίνει?

Είσαι λιιιιίγο offtopic αλλά μιάς και λέμε για το Facebook 1-2 απορίες δεν είναι έγκλημα. Αυτό εξαρτάται από της ρυθμίσεις του άλλου και όχι από της δικές σου, το πιο τίμιο είναι αν τον γνωρίζεις να τον κάνεις φίλο. Είναι λίγο μεταβλητά τα πράγματα εάν έχεις εξοικοιωθεί, για παράδειγμα ακόμα και αν δεν είμαστε φίλοι μπορώ να το ρυθμίσω να βλέπεις συγκεκριμένες πληροφορίες μου που δεν είναι διαθέσιμες στους υπόλοιπους μη φίλους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, αλλά κάτι τέτοια ας τα σκέφτονται κάποιοι που ανεβάζουν κυριολέκτικά κάθε πτυχή της ζωής και της προσωπικότητάς τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!!!

Δημοσ.
Λένε οτι το Facebook ειναι ένα website το οποίο εφτιαξε μία απολυμένη πρώην της CIA για να συγκεντρώσει τα στοιχία όλου του κόσμου!

καντε κατι με αυτο το 15χρονο προγραμματιστη επιτελους :shifty::shifty::shifty:

μαζευτε το :shifty:

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, αλλά κάτι τέτοια ας τα σκέφτονται κάποιοι που ανεβάζουν κυριολέκτικά κάθε πτυχή της ζωής και της προσωπικότητάς τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!!!

Γιατί να μην είναι αλήθεια; όπως ειπώθηκε ακόμα και για καθαρά τεχνικούς λόγους:

Όλοι οι ξενοδόχοι έχουν πασπαρτου.....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Το θέμα είναι ότι η μανία αυτή παρασέρνει πολούς σε αυτό που λες.

1) Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι στο ίντερνετ δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

2)Υποτίθετε ότι τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να της διαχειρίζεται ειδικός οργανισμός που λογοδοτεί στο ευρη κοινό, όχι απλώς μια εταιρία. Αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κάνενας αφελής. Για τους αφελής απλώς έχει πλάκα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ενας φίλος μου γνώρισε μια κοπέλα και στο τέλος της βραδιάς του ζήτησε να τον κάνει "φίλο" στο FB:shock:, έλα όμως που ο φίλος μου δεν είχε λογαριασμό στο FB, τι να κάνει τις είπε άσε θα σε κάνω εγώ "φίλοι":lol:, πήγε σπίτι και άνοιξε λογαριασμό επί τόπου, εε από τότε κόλλησε και αυτός:X

ΤΟ πρόβλημα δεν είναι το FB, αλλά η αποδοχή του φίλου σου να ανοίξει λογαριασμό, μήπως και χάσει το γκομενάκι. Συγνώμη, αλλά κανόνες επιβάλλονται και χωρίς FB. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω προσθέτει στην επικοινωνία, κάθε άλλο μάλιστα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...