Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε λέω να μην το κριτικάρεις. Καλά κάνεις. Σε συνδυασμό με την τελευταία πρόταση του MarioCs "το κακό είναι η άγνοια του κόσμου", εκεί στοχεύεις.

Εγώ φωνάζω από τη μεριά μου τελικά για να συνειδητοποιήσω ο ίδιος που τα έχω δώσει. :P

είναι βέβαια απογοητευτικό το γεγονός ότι τελικά το φακέλωμα, ό,τι και να γίνει, είτε τα δώσουμε οι ίδιοι, είτε δεν τα δώσουμε, οπουδήποτε, δεν αποφεύγεται.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλέον το μυστικό δεν είναι η "απόκρυψη της πληροφορίας", είναι η "διαστρέβλωση της πληροφορίας". Κοινώς, για τα εκατό σωστά που ξέρουν, τους μπουκώνεις και άλλα χίλια λάθος...

Δημοσ.
Πλέον το μυστικό δεν είναι η "απόκρυψη της πληροφορίας", είναι η "διαστρέβλωση της πληροφορίας". Κοινώς, για τα εκατό σωστά που ξέρουν, τους μπουκώνεις και άλλα χίλια λάθος...

Και πως το κάνεις αυτό ακριβώς; Με το να κάνεις add μόνο άσχετο κόσμο, ενώ έχεις αιτήσεις από φίλους, συμμαθητές, κτλ; Ή με το να μπεις σε group του Ολυμπιακού, ενώ εσύ είσαι Λάρισα; Μήπως με το να μπαίνεις σε group από μπάντες που ούτε καν γνωρίζεις το είδος μουσικής τους; Δεν νομίζω ότι πολλοί το κάνουν αυτό.. Δεν θα είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί τότε.. ;)

Δημοσ.

Έλεος.... Είναι λογικό να υπάρχει...

Απλά σκεφτείτε κάνει κάποιος αναφορά για ένα προφίλ το οποίο ο χρήστης του επιτρέπει πρόσβαση μόνο στους φίλους... Πως θα εξετάσουν αν έχει όντως κάτι...

Αυτα από μια άλλη μάτια...

Όσο για όλα τα αλλά να μην τα ανέβαζατε....

• Moderators
Δημοσ.
Α καλά...ότι νάναι

Eιδε "facebook"στον τιτλο ο ανθρωπος και δεν το ανελυσε παραπανω,μην χασει και την ευκαιρια να ποσταρει το group!

Δημοσ.

Aφου σας χαλαει τοσο κοφτε το ρε παιδες!Αλλαξτε στοιχεια και καντε delete οχι οτι δεν θα εχουν τα παλια σας!Αφου μπήκατε θα χορεψετε!

Δημοσ.
και να σου πω και κατι, να μπει ο προεδρος του fb στο προφιλ μου να δει τι??? αν ειμαι δεσμευμενος η τι φωτο εχω στο προφιλ μου??? :lol::lol::lol:

χεστ..με και η βαρκα γερνει... :lol:

εγω πρσωπικα τουλαχιστον ;)

Εγώ στην θέση υπαλλήλου του Facebook:

"Ρε Γιώργο, κοιτά αυτό το νούμερο, τι την θες ρεεεε δεν βλέπεις την φάτσα σου."

Δημοσ.

οκ δεν θέλω να το παίξω grammar nazi γιατί και εγώ κάνω ορθογραφικά, αλλά βρε πουλάκι μου, βάλε έναν διορθωτή, firefox+extension, opera με dictionary...κάτι τέλος πάντων. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...