sugata Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δε λέω να μην το κριτικάρεις. Καλά κάνεις. Σε συνδυασμό με την τελευταία πρόταση του MarioCs "το κακό είναι η άγνοια του κόσμου", εκεί στοχεύεις. Εγώ φωνάζω από τη μεριά μου τελικά για να συνειδητοποιήσω ο ίδιος που τα έχω δώσει. είναι βέβαια απογοητευτικό το γεγονός ότι τελικά το φακέλωμα, ό,τι και να γίνει, είτε τα δώσουμε οι ίδιοι, είτε δεν τα δώσουμε, οπουδήποτε, δεν αποφεύγεται.
feodor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλα, και γω τα εχω δωσει, τι νομιζεις.....αλλα τουλαχιστον εχουμε αυτογνωσια :-D
alerasta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πλέον το μυστικό δεν είναι η "απόκρυψη της πληροφορίας", είναι η "διαστρέβλωση της πληροφορίας". Κοινώς, για τα εκατό σωστά που ξέρουν, τους μπουκώνεις και άλλα χίλια λάθος...
mimidon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πλέον το μυστικό δεν είναι η "απόκρυψη της πληροφορίας", είναι η "διαστρέβλωση της πληροφορίας". Κοινώς, για τα εκατό σωστά που ξέρουν, τους μπουκώνεις και άλλα χίλια λάθος... Και πως το κάνεις αυτό ακριβώς; Με το να κάνεις add μόνο άσχετο κόσμο, ενώ έχεις αιτήσεις από φίλους, συμμαθητές, κτλ; Ή με το να μπεις σε group του Ολυμπιακού, ενώ εσύ είσαι Λάρισα; Μήπως με το να μπαίνεις σε group από μπάντες που ούτε καν γνωρίζεις το είδος μουσικής τους; Δεν νομίζω ότι πολλοί το κάνουν αυτό.. Δεν θα είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί τότε..
sam sam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Έλεος.... Είναι λογικό να υπάρχει... Απλά σκεφτείτε κάνει κάποιος αναφορά για ένα προφίλ το οποίο ο χρήστης του επιτρέπει πρόσβαση μόνο στους φίλους... Πως θα εξετάσουν αν έχει όντως κάτι... Αυτα από μια άλλη μάτια... Όσο για όλα τα αλλά να μην τα ανέβαζατε....
Meddle Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γι'αυτόν τον λόγο, όλοι join αυτό το group: http://www.facebook.com/group.php?gid=36293739761
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Α καλά...ότι νάναι Eιδε "facebook"στον τιτλο ο ανθρωπος και δεν το ανελυσε παραπανω,μην χασει και την ευκαιρια να ποσταρει το group!
aris1986 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Aφου σας χαλαει τοσο κοφτε το ρε παιδες!Αλλαξτε στοιχεια και καντε delete οχι οτι δεν θα εχουν τα παλια σας!Αφου μπήκατε θα χορεψετε!
underground21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 'Ολους τους χαλάει και όλοι μέσα είμαστε...(ή τουλάχιστον όλοι..) Και όσοι δεν είναι εκεί μέσα είναι φακελωμένοι στον Δημόσιο τομέα...
lefi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 δεν μου φαινεται παραξενο... +1 * 10^100 (μετάφραση: το 1 με 100 μηδενικά) Ούτε εμένα.
lefi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 και να σου πω και κατι, να μπει ο προεδρος του fb στο προφιλ μου να δει τι??? αν ειμαι δεσμευμενος η τι φωτο εχω στο προφιλ μου??? :lol:χεστ..με και η βαρκα γερνει... εγω πρσωπικα τουλαχιστον Εγώ στην θέση υπαλλήλου του Facebook: "Ρε Γιώργο, κοιτά αυτό το νούμερο, τι την θες ρεεεε δεν βλέπεις την φάτσα σου."
MIMIKOS15 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 εγο πιστευο πως ειναι αλιθεια......γιατι παντου ετσι γινεται.....και ας μιν μας αρεσει αφτο....!!!
morgy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 οκ δεν θέλω να το παίξω grammar nazi γιατί και εγώ κάνω ορθογραφικά, αλλά βρε πουλάκι μου, βάλε έναν διορθωτή, firefox+extension, opera με dictionary...κάτι τέλος πάντων.
jennouli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 τραγικόοοο;;;;;;;; πφφφφ να..με τέτοια ξενερώνω.. ας πάω να ανεβάσω 100000000 φωτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα