forgotten Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μπα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ασφαλειας ετσι οπως ειναι το νετ τα παντα ειναι προσβασιμα οσο αφορα τα τεστ κλπ θεωρω οτι και παλι δεν μπορει να υπαρξει αποτελεσμα σε ερευνες γιατι απευθυνεται σε μια μαζα που κανει τα τεστ και ειναι μικρη σε ηλικια και αρκετα αγομενη και φερομενη απο την tv
SOWHAT Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μπα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ασφαλειας ετσι οπως ειναι το νετ τα παντα ειναι προσβασιμα οσο αφορα τα τεστ κλπ θεωρω οτι και παλι δεν μπορει να υπαρξει αποτελεσμα σε ερευνες γιατι απευθυνεται σε μια μαζα που κανει τα τεστ και ειναι μικρη σε ηλικια και αρκετα αγομενη και φερομενη απο την tv Xaxa...Σόρρυ, αλλά αν το σκεφτόντουσαν αυτό και όσοι δαπάνησαν τόσα εκατομμύρια δολλάρια για το φτιάξουν το φέις ή παρομοίως και όλοι οι διαφημιστές των διαφόρων εταιρειών...τότε μάλλον έχουν τα μετρητά για κάτι χειρότερο από κω....χαρτα.... Ήμαρτον, πια ούτε μετοχές να είχατε στην εταιρεία, που διατείνεστε με όποιο τρόπο γίνεται για την "διαφάνειά" της... Τελικά τα πρόβατα έχουν περισσότερο μυαλό από την δήθεν σκεπτόμενη ανθρωπότητα, που για να δικαιολογήσει την μαζικότητά και την υποταγή της "στις μόδες της εποχής" είναι ικανή να παραμυθιάσει τον ίδιο της τον εαυτό σε τέτοιο βαθμό που να θεωρεί τρελλούς όσους έχουν και μία άλφα κριτική διάθεση απέναντι στο χειρότερο up to date φακέλλωμα της εποχής...υπό την άδεια των "καταπατημένων" πάντα....:eek:
Nomikaria Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το fb,και με το search που κάνεις στο google για κάτι φακελώνεσαι,τότε ας μην χρησιμοποιούμε καν internet.
aris1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ε γιατι μας δωσανε το internet: 1)για να διευκολυνουμε τις επικοινωνιες μας και 2)για να μας ''προσεχουν'' να δουν αμα ειμαστε καλα παιδια! Εξυπνη πατεντα τα χει ολα μεσα!
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Facebook, όλα στη φόρα, CIA, Liako, 2012. Καλά τα είπα;
SOWHAT Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το fb,και με το search που κάνεις στο google για κάτι φακελώνεσαι,τότε ας μην χρησιμοποιούμε καν internet. Με τη μόνη ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤ' ΕΜΕ διαφορά αγαπητέ μου, ότι καμία από τις υπόλοιπες εταιρείες δεν έχει κανένα άλλο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοιχείο διαθέσιμο για εμένα, πέραν της ΙΡ μου, εκτός και ΑΝ κάνω κάτι αρκετά ύποπτο, ώστε να ζητήσει με εισαγγελική άδεια το όνομά μου από τον πάροχο.... Αντιθέτως στο Φέις όλα τα "ζα" δίνουν Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Α με το καλημέρα σας: -ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ -ΔΙΚΤΥΟ ΦΙΛΩΝ-ΓΝΩΣΤΩΝ(από τα οποία φτιάχνονται και ωραιότατες αλυσσίδες για το ποιος ξέρει ποιον κλππππ) -ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...και όχι μόνο...Το χειρότερο είναι να βλέπεις την φάτσα κάποιου που δεν συμμετέχει στο Φέις(δηλ που δεν έχει λογαριασμό) ΚΥΚΛΑΡΙΣΜΕΝΗ με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ από κάτω(στο "όνομα της μόδας πάντα...")(σάμπως τον ρώτησες ρε ΚΑΡΑΜΠΙΠΠΠΠΠ που τον "ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΑΣ" με ονοματεπώνυμο με το έτσι θέλω;; -ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ -ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ κ ό,τι άλλο θες -ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ -ΗΛΙΚΙΑ και ένας θεός ξέρω γω τι άλλο... Πλέον δηλαδή, πρώτα βλέπεις την φάτσα ενός/μιας φίλης του φίλου/της φίλης σου άμα λάχει και μετά τον γνωρίζεις προσωπικά... Για τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:
sugata Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα; Όι όι μάνα μ'. Βέβαια όλα τα παραπάνω άμα θες τα δίνεις. Και τα δώσες. Και τι έγινε; (Ακόμη) δεν έγινε πράμα. Κάποια στιγμή αργότερα.
mdr21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γι αυτο παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! -Οποιος κερατωνει τον/την συντροφο του -Οποιος εχει περιεργα σεξουαλικα γουστα που ντρεπεται να τα παραδεχθει ή που μπορει να του γυρισουν μπουμερανγκ -Οποιος κανει κοπανα την ωρα που θα επρεπε να δουλευει κλπ Να προσεχει τι μοιραζεται στο ιντερνετ και ειδικα στο facebook γιατι κινδυνευει η αθωα του υπαρξη , απο κακοβουλους εξωγηινους που μαζι με το διαδικτυο και τα τσιπ που μας βαλανε με το εμβολιο H1N1 ψαχνουν το αδυναμο μας σημειο για να μας επιβαλουν birth control και ετσι να κατακτησουν πιο ευκολα τον πλανητη μας που κοντευει να καταστραφει απο την υπερθερμανση που προκαλουν οι κοντρες που κανουμε στη παραλιακη με τα διλιτρα τζιπ μας και η κακη μονωση στα σπιτια μας. (πχ οι Αμερικανοι που εχουν συνθηκολογησει με τους εξωγηινους , ως κινηση καλης θελησης ριξανε ΜΟΝΟΙ τους , τους διδυμους πυργους γιατι ειχανε μεγαλες ενεργειακες απωλειες λογω κακης μονωσης και κανεις δεν ειχε βαλει ηλιακο στην ταρατσα) Αντιθέτως στο Φέις όλα τα "ζα" δίνουν Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Α με το καλημέρα σας: -ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ -ΔΙΚΤΥΟ ΦΙΛΩΝ-ΓΝΩΣΤΩΝ -ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ -ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ κ ό,τι άλλο θες -ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ -ΗΛΙΚΙΑ Για ποιο απο ολα αυτα χρειαζομαι το facebook για να τα μαθω , αν θελω πραγματικα να σου κανω κακο?
Nomikaria Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Με τη μόνη ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤ' ΕΜΕ διαφορά αγαπητέ μου, ότι καμία από τις υπόλοιπες εταιρείες δεν έχει κανένα άλλο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στοιχείο διαθέσιμο για εμένα, πέραν της ΙΡ μου, εκτός και ΑΝ κάνω κάτι αρκετά ύποπτο, ώστε να ζητήσει με εισαγγελική άδεια το όνομά μου από τον πάροχο....Αντιθέτως στο Φέις όλα τα "ζα" δίνουν Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Α με το καλημέρα σας: -ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ -ΔΙΚΤΥΟ ΦΙΛΩΝ-ΓΝΩΣΤΩΝ(από τα οποία φτιάχνονται και ωραιότατες αλυσσίδες για το ποιος ξέρει ποιον κλππππ) -ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...και όχι μόνο...Το χειρότερο είναι να βλέπεις την φάτσα κάποιου που δεν συμμετέχει στο Φέις(δηλ που δεν έχει λογαριασμό) ΚΥΚΛΑΡΙΣΜΕΝΗ με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ από κάτω(στο "όνομα της μόδας πάντα...")(σάμπως τον ρώτησες ρε ΚΑΡΑΜΠΙΠΠΠΠΠ που τον "ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΑΣ" με ονοματεπώνυμο με το έτσι θέλω;; -ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ -ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ κ ό,τι άλλο θες -ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ -ΗΛΙΚΙΑ και ένας θεός ξέρω γω τι άλλο... Πλέον δηλαδή, πρώτα βλέπεις την φάτσα ενός/μιας φίλης του φίλου/της φίλης σου άμα λάχει και μετά τον γνωρίζεις προσωπικά... Για τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Κατ'αρχήν είμαι "αγαπητή" (έλεος πια,κανείς δεν βλέπει το καραροζ άβαταρ και το nickname??? ) Έπειτα,κατανοώ αυτά που λες αλλά στην τελική ο καθένας ελεύθερος είναι να διαθέτει όπως θέλει τα προσωπικά του στοιχεία,δικαίωμα απαλλοτριωτό είναι,δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο ενδιαφέρον πια. Εξαλλου,το 99% εκεί μέσα,για επίδειξη και show-off βάζουν τόσες φωτό,"πήγα εδώ-πήγα εκεί","ναι με την Κούλα απ'το σχολείο ακόμα κάνουμε παρέα","είδατε τα νέα μου γυαλιά;;" και δε συμμαζεύεται,σιγά μην έχουν πρόβλημα με το φακέλωμα...
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εξαλλου,το 99% εκεί μέσα,για επίδειξη και show-off βάζουν τόσες φωτό,"πήγα εδώ-πήγα εκεί","ναι με την Κούλα απ'το σχολείο ακόμα κάνουμε παρέα","είδατε τα νέα μου γυαλιά;;" και δε συμμαζεύεται,σιγά μην έχουν πρόβλημα με το φακέλωμα... Quoted For Truth
F33L Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 δεν μου φαινεται παραξενο... +1 αλλωστε το καταλαβαίνεις απο τις διαφημίσεις και τα recommendation Που σου κανει.. μυαλό θελει?
F33L Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μα αναμενόμενο δεν είναι αυτό? Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα απορρήτου γιατί εμείς επιλέγουμε τι θα ανέβει... Δεν μας αναγκάζει κανείς... οχι ακριβως.. υπαρχει + το ριμαδι το tag.. που ακομα και εαν το κανεις να το βλεπεις εσυ μονο, παλι γινεται... γιατι αραγε??? φακελωμα κανονικο + το γνωριζαμε..
panospeggy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το οτι το 99% των χρηστών κάνει 1242121 "φιλίες" με άτομα που ποτέ δεν πρόκειτε να δεί ούτε καν ξέρει δεν το κοιτάει κανείς? Έγινε μόδα το facebook και τρέξανε όλοι μέσα. Σε λίγα χρόνια θα βγει άλλη μια μα......α και στην αρχή όλοι θα το βρίζουν αλλά ταυτόχρονα όλως τυχαίος θα είναι από τους πρώτους που θα το δοκιμάζουν
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το οτι το 99% των χρηστών κάνει 1242121 "φιλίες" με άτομα που ποτέ δεν πρόκειτε να δεί ούτε καν ξέρει δεν το κοιτάει κανείς? οι περισσοτεροι αλλα οχι ολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα