Προς το περιεχόμενο

απορια για το facebook

pan111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...ως καινούργιος στο σπορ έχω το εξής θέμα κι αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να με βλέπει κάποιος φιλος/η στο facebook όταν έχω κανονικά ενεργοποιημένο το chat, ενώ εγώ δεν τον βλέπω;Δηλαδή να φαίνεται σε μένα σαν το συγκεκριμένο πρόσωπο να μην είναι μέσα, αλλά να είναι και να βλέπει κιόλας οτι εγώ είμαι on.Σας παρακαλώ λύστε μου αυτή την απορία γιατί έχω μπερδευτεί πολύ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση αν και δε μ αρέσει και τόσο αυτό που άκουσα γιατί μάλλον σημαίνει οτι κάποια με αποφευγει. :( Αν έχει ο άλλος αυτό το application που λες και εμφανίζεται offline , εγώ δε μπορώ να το ξέρω φαντάζομαι. Σωστά;

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να εχει ομαδοποιησει τις επαφες της και να επιλεγει σε ποιες ομαδες να εμφανιζεται online...

το λεω γιατι και εγω το εχω ετσι:-D

Δημοσ.
υπαρχει περιπτωση να εχει ομαδοποιησει τις επαφες της και να επιλεγει σε ποιες ομαδες να εμφανιζεται online...

το λεω γιατι και εγω το εχω ετσι:-D

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν φτιάξει ένα ψεύτικο λογαριασμό πχ Βιολέτα Σπανού πάλι δεν θα φαίνεται on-line!

Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω ιδιαιτερες γνώσεις και ούτε ήξερα για το application που μου είπες απλά έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν εγώ είμαι κανονικά online εκείνη δεν είναι κι αν εχω βγω πχ στις 10, την επόμενη μπορεί να δω "κίνηση" στο δικό της τοίχο στις 10:15. Επειδή αυτό έγινε 2-3 φορές υποψιαστηκα οτι ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος-που υπάρχει αποτι λέτε- εκείνη να βλέπει πότε εγώ είμαι on και απλά να με αποφευγει. Αυτό με τα groups πως γίνεται xristaras12; Mπορεί για παράδειγμα να με εχει σε μια ομάδα οπου εμφανιζεται offline και αυτή να βλέπει κανονικά πότε είμαι on?

Δημοσ.

xaxa Μακάρι να έχεις δίκιο και να μη ξέρει από αυτά αλλά πολύ φοβάμαι οτι κάτι παίζει και με αποφευγει. Ετυχε 2-3 φορές συνεχόμενα το σκηνικό που σου είπα. Να φαίνεται οτι μπαίνει ακριβώς όταν βγήκα εγώ!

Δημοσ.

αν υποθετικα σε εχει σε ομαδα στην οποια εμφανιζεται offline μπορει στιγμιαια να εμφανιστει online να δει ποιοι ειναι μεσα και μετα να ξαναβγει

Αυτο γινεται αν πας κατω δεξια που λεει συνομιλια->λιστες φιλων->δημιουργια νεας λιστας

εκει πχ βαζεις ενα ονομα και μεταφερεις επαφες

Το παραθυρο συνομιλια θα χωριστει σε μερη και θα σου δειχνει ποιες επαφες εχεις και σε ποια ομαδα

Απο εκει και περα στο ονομα της ομαδας εχει δεξια μια μπαρα αν την πατησεις εμφανιζεσαι offline αν το ξαναπατησεις online:-)

Δημοσ.

Κατατοπιστικότατος σ ευχαριστώ πολύ αλλά λέω να καταχραστώ τη καλοσύνη σου. Αν υποθετικά κάνει αυτό, την στιγμή που εμφανίζεται online εγώ δε θα το βλέπω; Ή εννοείς οτι αυτό γίνεται τόσο γρήγορα που μπορεί να μην προλαβαίνει να εμφανιστεί σε μένα online;

Δημοσ.

αυτο ακριβως!μπαινει κοιταζει με μια γρηγορη ματια αν εισαι μεσα και βγαινει

προτινω να κανεις μια ομαδα,να περασεις το ατομο αυτο μεσα, να εμφανιζεσαι offline στην επαφη αυτη και αν την δεις να μπει μπες κ εσυ η κανε την "παρακολουθηση"σου

Δημοσ.

Τώρα που το λες πάντως όντως τη τελευταία φορά που συνέβει αυτό, θυμάμαι οτι για δευτερόλεπτα έβγαζε στο chat τον αριθμό 1 (οτι κάποιος συνδέθηκε) και αμέσως ξαναγινότανε 0 πριν προλάβει να δείξει ποιος συδέθηκε!Σ ευχαριστώ πολύ πραγματικά πάντως. Είχα αρχίσει να πιστευώ οτι είμαι πολύ γκαντέμης :mad:

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου απλά για να σιγουρευτώ οτι όντως μπαίνει όταν εγώ φαίνομαι offline. Σιγά μη της κάνω όμως τη χάρη να της μιλήσω. Αν δε θέλει αυτή μια, δε θέλω εγώ 10!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...