FarCry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Η Sony και η Marvel, ανακοίνωσαν ότι η τέταρτη συνέχεια του "Spider-man" θα καθυστερήσει, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στην ιστορία, στο καστ και στον σκηνοθέτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2012. Όπως αναφέρει το Reuters, το σενάριο θα αλλάξει και στόχος της Sony και της Marvel, είναι να υπάρξει πλήρης ανανέωση στη σειρά ταινιών που εδώ και επτά χρόνια γεμίζει τα ταμεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα πραγματεύεται τις περιπέτειες του Peter Parker -ο άλλος εαυτός του σούπερ ήρωα- στο λύκειο. Στις πρώτες τρεις ταινίες ο Parker είχε ήδη αποφοιτήσει από το λύκειο και ουσιαστικά το τέταρτο φιλμ θα είναι μια επιστροφή στο παρελθόν του ήρωα. Ο διάσημος πλέον ηθοποιός Tobey Maguire, είναι 34 ετών και πατέρας και θα αντικατασταθεί με κάποιον άλλον. Επίσης θα αντικατασταθεί και ο σκηνοθέτης Sam Raimi. "Είμαι περήφανος με αυτά που πετύχαμε με τον Spider-man την περασμένη δεκαετία. Μέσα από αυτές τις ταινίες κατάφερα να δημιουργήσω φιλίες που κρατάνε ακόμα. Περιμένω με αγωνία να δώ το επόμενο κεφάλαιο αυτής της απίθανης ιστορίας" δήλωσε ο Tobey Maguire "Το στούντιο και η Marvel έχουν μια σπουδαία ευκαιρία να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ιστορία και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν εκπληκτική δουλειά" δήλωσε ο Raimi. Οι ταινίες Spider-man από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν κάνει εισπράξεις 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εισιτήρια, ενώ Sony και Marvel έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη από πωλήσεις παιχνιδιών και εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του ήρωα και της ταινίας. Η τέταρτη συνέχεια του Spider-man, θα βασιστεί σε σενάριο του James Vanderbilt και σύντομα η Sony θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. http://news247.gr/a/5!115829
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 πολύ τραγικό αν φάει reset...
lnoldori Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ελπίζω να μην το ξεφτυλίσουν τελείως το story.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Επιστροφη στα παλια?? Ωχ κατι δεν μου αρεσει σε αυτο. Αν και γενικα μου αρεσουν ταινιες με σουπερ ηρωες οταν ξυπνανε για πρωτη φορα οι δυναμεις τους στην περιπτωση του Spiderman ηδη ειδαμε απο το πρωτο κιολας ενα καλο "preview" του spiderman 4.
kate23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγω πιστευω οτι θα ειναι καλο! εχω διαβασει κομιξ που υποτι8εται ειναι στο λυκειο ο Peter και μου αρεσαν!
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 "Σαρωτικές αλλαγές''...γουαου! Τι είδους αλλαγές δηλαδή; Θα μας δείχνει πόσο καρπαζοεισπράκτορας και λούχουζεχερ ήταν στο high school; Ο σκατόφλωρος να πούμε.
coby Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Tο Trailer του Spiderman 4! Εντάξει τα 3 πρώτα δεν ήταν και χάλια... Ελπίζω βέβαια το καινούριο να είναι πιο dark. Όπως έγινε και με τα τελευταία Batman.
Strategos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Η ιστορια ειναι απλη ο sam raimi ηθελε να βγαλει την ταινια με τον vulture σαν κακο τα ειχανε βρει με τον tobey και τον ηθοποιοί που θα επαιζε τον κακο και ειχε αρχισει να γραφεται το σεναριο ολοι, ακομα και οι ηθοποιοί περιμενανε να βγει το spiderman 4 με τα δεδομενα που γραφω ποιο πανω η sony ομως ηθελε η ταινια να μην εχει τον vulture και να εχει και black cat μεσα ετσι λοιπον αφου κανεις απο τους 2 δεν εκανε πισω ειπανε να χρησιμοποιησουν το backup σεναριο του τυπα που ανεφερετε στο πρωτο post και να γινει reboot της ταινιας. Εγω πιστευω οτι θα δουμε τρελο fail οπως ειδαμε στο reboot του hulk που ητανε η marvel απο πισω, για μενα η 3λογια του spiderman ταιριαζε παρα πολυ στο story του κομιξ και του παιδικου και ητανε ακριβος οπως επρεπε να ειναι. Το μονο καλο που πιστευω οτι θα βγει απο το ολο θεμα ειναι οτι πανε να συνδεσουν το νεο hulk με τον iron-man, τον νεο spiderman κτλπ και ισως δουμε ταινιες με πολλους ηρωες μαζι στο μελλον. Παντως μην το συγκρινετε με το batman begins γιατι εκει δεν υπηρχε marvel και sony και τα παλια batman ειχανε πολλα κλισε που το spiderman δεν ειχε.
random Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 o peter parker στο λύκειο; ο superman και το 1ο φλερτ στο γυμνασιο! o Peter Parker σε σχολική παράσταση στο δημοτικό! ο Clark Kent πλάθει κουλουράκια στο νηπιαγωγείο.. o Peter Parker κόβει μόνος του τον ομφάλιο λώρο του! :fear : ο Clark Kent ως ιδέα στα κρυπτονίτικα @@ του μπαμπά του!!! Ωπα... κάτι ξέχασα... o Peter Πασπίτης Parker πλακώνεται με τον Δαπίτη Κλαρκ στο αμφιθέατρο ...
FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 blame avatar για την καθυστερηση παιδια περα απο την πλακα βλεπω avatar=iphone στις εξελιξεις και αναμενονται καταιγιστικες MANHATTAN – The reason the fourth Spider-Man movie got stuck in the web was because the director became infatuated with the film graphics in Avatar, New York Magazine reported. Director Sam Raimi and lead actor Tobey Maguire disappointed fans of the friendly neighborhood hero's movie franchise by backing out of the film earlier this week. They didn’t publicly explain the reason for their decision. But a tipster told NY Mag that the meltdown happened because Raimi wanted more money for computer-generated-imagery after seeing James Cameron’s precedent-setting 3D action flick. Read more: http://dnainfo.com/20100115/manhattan/spiderman-4-reportedly-felled-by-avatar#ixzz0cjA7dXx3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.