Προς το περιεχόμενο

νοκια ε52 ή 5800?

peat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια απο τα 2 να παρω? και τα 2 εχουν wi-fi, καμερα με φλας, καλη μπαταρια, πιστευω οτι ειναι γρηγορα. ποιο ειναι πιο ευκολο στη λειτουργια, να το παρω?

Δημοσ.
ποια απο τα 2 να παρω? και τα 2 εχουν wi-fi, καμερα με φλας, καλη μπαταρια, πιστευω οτι ειναι γρηγορα. ποιο ειναι πιο ευκολο στη λειτουργια, να το παρω?

η βασικη τους διαφορα ειναι η οθνη που στο 5800 ειναι αφης.

επειδη το εχω δουλεψει την θεωρω εξισου κακη με του LG viewty που εχω, πολυ κακη αποκριση.

θα ηταν πιο σωστο να την ονομαζαν οθονη πιεσης και οχι αφης..αλλιως δεν πιανει...

για μενα παρε το ε52 που ειναι και πιο business oriented τηλεφωνο,και πιο ομορφο.

Δημοσ.

Σαν κάτοχος του 5800 δεν θα έλεγα οτι η οθόνη αφής του είναι κακή. Το αντίθετο, μάλλον. (Το μάλλον το λέω γιατί δεν έχω δουλέψει άλλα κινητά αφής). Η ανταπόκριση του είναι πολύ γρήγορη. Επίσης στα θετικά του είναι το πολύ καλό gps που έχει. Με a-gps κλειδώνω σε 10 δευτερόλεπτα το πολύ. Στα μείον του η πολύ κακή φωτογραφική μηχανή που έχει (για άλλους αυτό είναι αδιάφορο, μιας και όλοι μας έχουμε απο μία). Στα μειον του για μένα ήταν και το bluetooth του. Το πρόβλημα όμως λύθηκε με την τελευταία αναβάθμιση του firmware. Αυτά για το 5800. Για το ε52 δεν ξέρω. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος και των 2 κινητών. Το ε52 έχει πολυ καλύτερη μπαταρία, πολύ καλύτερη ποιότητα κατεσκευής, δεν έχει κολλήσει ακόμα τουλάχιστων ποτέ (ενώ το 5800 που και που κάνει τα δικά του..) και είναι και πολύ πιο γρήγορα. Αυτά από εμένα..

Δημοσ.

Απλα τα πραματα κινητο εργαλειο μπαταρια: Ε52

Κινητο παιχνιδι, βιντεα, αφες κτλ: 5800

Ειναι εντελως διαφορετικα κινητα...

Δεν ξερω την ηλικια σου, αν εισαι μεγαλος παρε ε52, αν εισαι μικρος παρε 5800. ;-)

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του Νοκια 5800 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Γενικά έχει πολύ καλα χαρακτηριστικά για τα λεφτά του.Σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω τα 250Ε που κοστίζει.

Δημοσ.

ε52 με κλειστα ματια.ειναι πολυ καλο και επαγγελαμτικο κινητο και με αυτονομια που αλλο τηλεφωνο δεν την εχει...με wifi ανοιχτο αλλα κινητα δεν περνανε την μια μερα και αυτο δεν λεει να βαρεσει χαμηλη μπαταρια..

Δημοσ.

επειδη ειχα καει απλα το αναφερω.το 5800 απο πλαισιο δεν εβγαλε ουτε μια βδομαδα (ευτυχως εκοψαν πιστωτικο).αγοραστηκε παλι απο γερμανο και μετα απο 1 μηνα στο service. εκαναν firmware update οπως ειπαν. μετα απο κανα διμηνο παλι τα ιδια (κολληματα αρκετων δευτ/ων πριν μπει σε μενου και 1 στις 3 κολλαει τελειως στο ανοιγμα). γενικα απ οτι εχω καταλαβει με το 5800 ολοι καποιο παραπονακι εχουν.την αφη προσωπικα την βρισκω μια χαρα

Δημοσ.

και εγώ είμαι 39 ετών και το 5800 είναι ένα καλό κινητό με πολλές δυνατότητες όσον αφορά τη μπαταρία δε στοιχίζει να έχεις μια εφεδρική αν μένεις μακριά απο πρίζα πάνω από 24 ώρες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο τη βονταφον ακομα να μου φερουν το ε52, απο βδομαδα σε βδομαδα το πηγαινουν. ξερει κανεις τι παιζει? δεν το βρισκουνε ευκολα? εγινε κατι μεταξυ βονταφον και νοκια? μου ειπαν οτι μπορει να το εχουν στις αποθηκες απο φεβρουαριο, αν δεν το εχουν τι προτεινεται να παρω? με τα ιδια χαρακτηριστικα και τιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...