@@sos@@ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Mια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με την χρήση του spoiler. Ξεκινά ένα θέμα π.χ. ανασφαλής αρκούδος και στην εξέλιξη του θρεντ η κουβέντα έχει πάει στις αρκούδες που χορεύουν, αν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα στις αρκούδες που χορεύουν δεν είμαι offtopic; Ποιός τελικά ο ρόλος του spoiler σε σχέση με τα on/off topic γιατί μπερδεύτηκα. Που είναι το όριο του on με το off;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πρώτον, για ό,τι απορίες έχουν οι χρήστες σχετικά με μηνύματά τους που σβήστηκαν, οι κανονισμοί ορίζουν ότι στέλνουν μήνυμα στους αρμόδιους συντονιστές. Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν θέλεις να επικοινωνήσεις με εμένα, ρωτάς με προσωπικό μήνυμα το Lucifer ή το Hal9000. Γι' αυτό που ρώτησες: offtopic θεωρείται κάτι το οποίο δεν έχει καμία απολύτως συνάφεια με το θέμα. Εφόσον ένας χρήστης θεωρεί πως οι λαθρομετανάστες (κι αυτό είναι το θέμα, ασχέτως αν ξεκινά από την περίπτωση συγκεκριμένου ατόμου) δημιουργούν θέμα ασφάλειας, η μαρτυρία σου για την άνεση με την οποία κινείσαι στο κέντρο (με την όποια αποδεικτική ισχύ και αξία έχει αυτή η μαρτυρία) ΔΕΝ είναι offtopic. Offtopic είναι "οι μπλε και πράσινοι κόκκοι" αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.