nickvas19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχω εναν παρατημενο athlon xp 1700+,με μητρικη qdi kudoz 7,καρτα γραφικων geforce 2 mx 400,μνημη 521...και ειπα να τον ξεσκουριασω γιατι καθεται!!!καταρχην θελω εαν γινεται καποιος να βρει να μου πει(γιατι δεν εχω το manual και απο search δεν τα παω καλα...)εαν η μνημη δουλευει dual...δλδ θα χω προβλημα(εννοω εαν θα υπολειτουργει) εαν αφησω αυτην που εχει πανω και βαλω αλλη μια των 2gβ?!τι μνημη να ζητησω?ddr2?θα βρω μνημη γι αυτον?!και τελος μιας και το εφερε η κουβεντα...θα δουλευει με windows 7?!
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ψάχνεις για DDR SDRAM. Dual Channel δεν υποστηρίζει η μητρική σου.
letni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sa_-x44jeMU[/ame] Διαλεγεις και μνημη απο εδω απο 1GB και πανω και λογικα βαση του βιντεο σαν αποδειξη δεν θα εχεις προβλημα αλλα μην περιμενεις και πολλα απο επιδοσεις,το μηχανηματακι κλεινει σε 1 χρονο τα 10!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.