Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει Netbook με όχι atom ?

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα ενα λαθος...

υπαρχουν atom διπυρινοι, αλλα οχι αυτοι που κυκλοφορουν τωρα... :o

ακομη και οι σημερινοι αν και μονοπυρινοι εχουν 2 threads

επειδη εχει η αδερφη μου netbook, ολα οσα πρεπει να κανει οπως Internet τα κανει αρκετα καλα, και αμα εισαι δυσαρεστημενος του βαζεις αλλο 1 gb ram και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Εγω παντως επειδη θελω να ελενχω θερμοκρασιες,σε κανενα Netbook δεν μου εβγαλε δυο πυρινες.......μα σε κανενα :whistle: μονο σε αυτο το Celeron

με το speedfan εχω θερμοκρασιες για 2 πυρηνες στον atom N280:-D

core o

core 1

και οι οποιοι εχουν και διαφορες στην θερμοκρασια αναλογα τις εφαρμογες..

Απλα αυτο που μπορει να κανει ο atom εχοντας 2 threads ειναι οτι μπορει πιο ευκολα να εκτελεσει πολυνηματικες εφαρμογες(εχω δει να τρεχει το spybot και απο το task manager να λειτουργει μονο το 1 κουτακι cpu)

Δημοσ.
με το speedfan εχω θερμοκρασιες για 2 πυρηνες στον atom N280:-D

core o

core 1

και οι οποιοι εχουν και διαφορες στην θερμοκρασια αναλογα τις εφαρμογες..

Απλα αυτο που μπορει να κανει ο atom εχοντας 2 threads ειναι οτι μπορει πιο ευκολα να εκτελεσει πολυνηματικες εφαρμογες(εχω δει να τρεχει το spybot και απο το task manager να λειτουργει μονο το 1 κουτακι cpu)

και ομως φιλε εχουν ενα πυρινα... (και εγω νομιζα οτι εχουν 2) http://ark.intel.com/Product.aspx?id=41411

εκτος τους atom n300

Δημοσ.

ναι το ξερω απλα μπορει να τρεξει πολυνηματικη εφαρμογη:-D

απλα το ανεφερα γιατι διαβασα τα παραπανω ποστ και ηθελα να κανω μια διευκρινιση:-)

offtopic n300 εχει το revo της acer:p

Δημοσ.
ναι το ξερω απλα μπορει να τρεξει πολυνηματικη εφαρμογη:-D

απλα το ανεφερα γιατι διαβασα τα παραπανω ποστ και ηθελα να κανω μια διευκρινιση:-)

offtopic n300 εχει το revo της acer:p

ok..... B)

Δημοσ.

ελεος ρε παιδια.....οι atom ειναι hypertrating......κανεις δεν εχει πει για το acer ferrari one με πραγματικο δυπηρινο 64bit athlonX2. Το εχω εδω και 2 μερες.....απλα καμια σχεση με τα αθλια atom μηχανακια.....μεχρι και hd videακια στο youtube σηκωνει.

Δημοσ.
ελεος ρε παιδια.....οι atom ειναι hypertrating......κανεις δεν εχει πει για το acer ferrari one με πραγματικο δυπηρινο 64bit athlonX2. Το εχω εδω και 2 μερες.....απλα καμια σχεση με τα αθλια atom μηχανακια.....μεχρι και hd videακια στο youtube σηκωνει.

Είναι το καλύτερο Netbook Που υπάρχει στην αγορά μάλλον.

Το μόνο κακό του είναι η λίγη αυτονομία μπαταρίας του... κάπου 2,5 ώρες νομίζω? ή κάνω λάθος;

• Super Moderators
Δημοσ.

ultrathin notebooks λέγονται συνήθως αυτά με CULV CPUs...

προσωπικά λιγουρεύομαι το Dell Vostro V13 (13")

Δημοσ.
Είναι το καλύτερο Netbook Που υπάρχει στην αγορά μάλλον.

Το μόνο κακό του είναι η λίγη αυτονομία μπαταρίας του... κάπου 2,5 ώρες νομίζω? ή κάνω λάθος;

μου παει σχεδον ενα 5ωρο! τα win7 εχουν επιλογη παροχη ενεργειας και αν ειμαι μακρυα απο μπριζα βαζω την εξοικονομηση - μια χαρα κανω τα βασικα (σερφαρισμα στο internet και γενικα εργασιες γραφειου)

---------- Προσθήκη στις 01:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ----------

μαγκες ενταξει, ουτε το ferrari ειναι στην κατηγορια των netbook...

μια χαρα netbook ειναι.....1,5 κιλο και οθονη hd 11,6 - επειδη δεν εχει τον atom δεν ειναι?

Δημοσ.

Απο τι ειδα ειναι γρηγοροτερος ο athlon απο τον atom 330. Περιμενα το 1201n αλλα μεγαλη αναμονη και βιδωθηκα. Μια χαρα παντως το ferrari, και αξιολογες επιδοσεις και ομορφια. Για να μην μιλησω για τα πληκρα του τα οποια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και γραφω σαν δαιμονισμενος :-D

Δημοσ.

Κοιτα, αν καποιος δεν εχει εμπαθεια προς την Acer -και φυσικα ειναι τυχερος και δεν του βγαλει προβλημα- τα μηχανακια τους ειναι παρα πολυ καλο value for money.

Εχω εδω και 3 μηνες ενα 1810Τ (απο Αμερικη με τον SU7300, οχι τον 4100 + 4gb ram) και δεν μασαει πουθενα. Εχω την αισθηση οτι ειναι και πιο γρηγορο απο το desktop μου :)

Πολυ καλη η αναβαθμιση σε 11,6 ιντσες απο τις 10 που ειχα παλιοτερα, η αναλυση βοηθαει παρα πολυ για να μην στραβωνεσαι, και για μενα το μεγαλυτερο καλο ολων ειναι η μπαταρια. Με νορμαλ χρηση Office, internet surfing κλπ βγαζω πανω κατω 7μιση με 8 ωρες!

Στα αρνητικα, εκτος φυσικα απο το service της Acer θα βαλω και την μεγαλη διαρκεια φορτισης, που ειναι γυρω στις 4-5 ώρες. Αλλα αν το σκεφτεις αν η μπαταρια κραταει ολοκληρη μερα, απλα το βαζεις και φορτιζει το βραδυ!

Γενικα παρα πολυ καλο μηχανημα, δεν το μετανοιωσα που το αγορασα!!!

Και μετα και απο μια προσθηκη ενος Intel Postville, αναγκαστηκα να το πιασω στο τραπεζι , γιατι πηγε να απογειωθει :)

Δημοσ.
Κοιτα, αν καποιος δεν εχει εμπαθεια προς την Acer -και φυσικα ειναι τυχερος και δεν του βγαλει προβλημα- τα μηχανακια τους ειναι παρα πολυ καλο value for money.

Εχω εδω και 3 μηνες ενα 1810Τ (απο Αμερικη με τον SU7300, οχι τον 4100 + 4gb ram) και δεν μασαει πουθενα. Εχω την αισθηση οτι ειναι και πιο γρηγορο απο το desktop μου :)

Πολυ καλη η αναβαθμιση σε 11,6 ιντσες απο τις 10 που ειχα παλιοτερα, η αναλυση βοηθαει παρα πολυ για να μην στραβωνεσαι, και για μενα το μεγαλυτερο καλο ολων ειναι η μπαταρια. Με νορμαλ χρηση Office, internet surfing κλπ βγαζω πανω κατω 7μιση με 8 ωρες!

Στα αρνητικα, εκτος φυσικα απο το service της Acer θα βαλω και την μεγαλη διαρκεια φορτισης, που ειναι γυρω στις 4-5 ώρες. Αλλα αν το σκεφτεις αν η μπαταρια κραταει ολοκληρη μερα, απλα το βαζεις και φορτιζει το βραδυ!

Γενικα παρα πολυ καλο μηχανημα, δεν το μετανοιωσα που το αγορασα!!!

Και μετα και απο μια προσθηκη ενος Intel Postville, αναγκαστηκα να το πιασω στο τραπεζι , γιατι πηγε να απογειωθει :)

lol

Θα δείξει την Δευτέρα ! πάντως το κινητό ACER που έχω προς το παρών τα σπάει ;)

ελπίζω να μην έχω το πρόβλημα του θορύβου που είχες στο δίσκο.. θα δούμε !

να ρωτήσω κάτι άσχετο: στις oled οθόνες, υπάρχει το ενδεχόμενο του καμένου pixel ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...