mariosCS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 εδώ και 1-2 μήνες ψάχνομαι για netbook. Αρχικά αυτή ήταν η ιδέα δηλαδή. Μετα χαλάστηκα πολύ από τον atom .. ήθελα αρχικά ένα 10ρι, με >χ600 ανάλυση, και το μόνο που βρήκα ήταν το lenovo s10-2, και σε κάποια καταστήματα (κάποια το είχαν σε μία ανάλυση, κάποια άλλα σε άλλη). Στο τέλος άρχισα να κοιτάζω και το timeline της Acer (1810tz) που έχει τον SU4100 που είναι σαφώς ανώτερος από τον atom. αν ξέρει κάποιος να πει αυτά τα 2: -υπάρχει netbook που να μην έχει atom ? -εκτός από το timeline 1810tz της Acer, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σ'αυτά τα χρήματα ~500 ? εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι
hristos 22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 εδώ και 1-2 μήνες ψάχνομαι για netbook. Αρχικά αυτή ήταν η ιδέα δηλαδή. Μετα χαλάστηκα πολύ από τον atom .. ήθελα αρχικά ένα 10ρι, με >χ600 ανάλυση, και το μόνο που βρήκα ήταν το lenovo s10-2, και σε κάποια καταστήματα (κάποια το είχαν σε μία ανάλυση, κάποια άλλα σε άλλη). Στο τέλος άρχισα να κοιτάζω και το timeline της Acer (1810tz) που έχει τον SU4100 που είναι σαφώς ανώτερος από τον atom. αν ξέρει κάποιος να πει αυτά τα 2: -υπάρχει netbook που να μην έχει atom ? -εκτός από το timeline 1810tz της Acer, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σ'αυτά τα χρήματα ~500 ? εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι Ναι υπαρχει αυτο που εχω εγω εδω και καμια βδομαδα http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dm1-1010ev-VR564EA-B1A.htm Με μια λεξη Φοβερο....
flyer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 -εκτός από το timeline 1810tz της Acer, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σ'αυτά τα χρήματα ~500 ? εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=dm1 edit: Με προλαβες Χρηστο....xD
mariosCS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 μα... αυτό είναι κατώτερο από όλες τις απόψεις ! έχει χειρότερο επεξεργαστή (celeron 1.2 vs pentium 1.3) δεν είναι 1000ρα η ethernet, είναι πιο βαρύ, δεν ξέρω αν έχει draft n wifi αλλά αμφιβάλλω. Ούτε για την αυτονομία της μπαταρίας βλέπω κάτι. γιατί να το προτιμήσει κάποιος;
vasilisga Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ναι υπαρχει αυτο που εχω εγω εδω και καμια βδομαδα http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dm1-1010ev-VR564EA-B1A.htmΜε μια λεξη Φοβερο.... βασικα αυτο δεν ειναι καν στην κατηγορια netbook θεωρειται κατι σαν πολυ μικρο lapop οπως επισης και το acer t1810
tarantules Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Άμα δεν το βιάζεσαι κάνε υπομονή να βγεί αυτό.Κι εγώ αυτό περιμένω...
mariosCS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Άμα δεν το βιάζεσαι κάνε υπομονή να βγεί αυτό.Κι εγώ αυτό περιμένω... ναι το ξέρω το συγκεκριμένο. αλλά και πάλι είναι atom, κι έχω διαβάσει πως έστω και dual core , ο n3300 δεν θα κάνει και την δραματική διαφορά. Σίγουρα δεν θα είναι καλύτερος από τον su4100. άσε που είναι 12'' που δεν θέλω κάτι τόσο μεγάλο.
hristos 22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 μα... αυτό είναι κατώτερο από όλες τις απόψεις ! έχει χειρότερο επεξεργαστή (celeron 1.2 vs pentium 1.3) δεν είναι 1000ρα η ethernet, είναι πιο βαρύ, δεν ξέρω αν έχει draft n wifi αλλά αμφιβάλλω. Ούτε για την αυτονομία της μπαταρίας βλέπω κάτι. γιατί να το προτιμήσει κάποιος; Φιλε μου δεν γνωριζω τι ακριβως διαβαζης αλλα σου ειπα οτι ειμαι κατοχος του......και εχοντας περασει απο τα χερια μου αρκετα μα αρκετα νετβοοκ σου λεω τα εξης 1)Δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τον atom(αλλωστε αυτο ζητας απο την επικεφαλιδα σου)ειναι πολυ μα πολυ πιο γρηγορος και αξιοπιστος....(τωρα για Pedium κτλ δεν εχω γνωμη απο αντιστοιχω netbook)εγω σιγκρινω με τους Intel Atom και ειναι και ο επεξεργαστης του πολυ μα πολυ οικονονικος σε καταναλωση μπαταριας 2)Φοραει windows 7 και οχι XP και εχει απο τη μαμα 250 GB σκληρο και 2GB ram που αναβαθμιζεται εως 5GB 3)Εχει εξοδο DHMI οπως και wifi και Bluetouth ενσωματωμενα ΟΛΑ 4)Εχει αναμονη 9 ωρες(δεν ξερω εαν σου λεει τιποτα)και οθονη με τεχνολογιας LED 5)Eινα μικρο σε μεγεθος οπως ολα 11,6" τωρα για βαρος εαν βλεπεις διαφορες σε γραμμαρια δεν ξερω..... Εγω προσωπικα το βλεπω ενα απο τα πιο πληρη netbook και εδω και 5 μερες δεν με εχει προβληματιση ή κολλιση πουθενα οτι και ν κανω......και οταν σου λεω καμια σχεση με atom το εννοω....απο εκει και περα εγω μια απλη ενημερωσξ εκανα πανω σ΄αυτο που ζητουσες...
mariosCS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου δεν γνωριζω τι ακριβως διαβαζης αλλα σου ειπα οτι ειμαι κατοχος του......και εχοντας περασει απο τα χερια μου αρκετα μα αρκετα νετβοοκ σου λεω τα εξης1)Δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τον atom(αλλωστε αυτο ζητας απο την επικεφαλιδα σου)ειναι πολυ μα πολυ πιο γρηγορος και αξιοπιστος....(τωρα για Pedium κτλ δεν εχω γνωμη απο αντιστοιχω netbook)εγω σιγκρινω με τους Intel Atom και ειναι και ο επεξεργαστης του πολυ μα πολυ οικονονικος σε καταναλωση μπαταριας 2)Φοραει windows 7 και οχι XP και εχει απο τη μαμα 250 GB σκληρο και 2GB ram που αναβαθμιζεται εως 5GB 3)Εχει εξοδο DHMI οπως και wifi και Bluetouth ενσωματωμενα ΟΛΑ 4)Εχει αναμονη 9 ωρες(δεν ξερω εαν σου λεει τιποτα)και οθονη με τεχνολογιας LED 5)Eινα μικρο σε μεγεθος οπως ολα 11,6" τωρα για βαρος εαν βλεπεις διαφορες σε γραμμαρια δεν ξερω..... Εγω προσωπικα το βλεπω ενα απο τα πιο πληρη netbook και εδω και 5 μερες δεν με εχει προβληματιση ή κολλιση πουθενα οτι και ν κανω......και οταν σου λεω καμια σχεση με atom το εννοω....απο εκει και περα εγω μια απλη ενημερωσξ εκανα πανω σ΄αυτο που ζητουσες... don't get aggressive... Ξέρω όλα αυτά που λες ! και ισχύουν. απλά ρώτησα αν υπάρχει κάτι επιπλέον που δεν είδα, για να το προτιμήσει κάποιος. Όπως σωστά είπε και ο vasilisga, αυτό, όπως και το timeline της acer, δεν είναι ακριβώς netbook, απλά μικρά μικρά laptop! Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Κουβέντα κάνουμε μην πιάνεσαι.
hristos 22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 don't get aggressive... Ξέρω όλα αυτά που λες ! και ισχύουν. απλά ρώτησα αν υπάρχει κάτι επιπλέον που δεν είδα, για να το προτιμήσει κάποιος. Όπως σωστά είπε και ο vasilisga, αυτό, όπως και το timeline της acer, δεν είναι ακριβώς netbook, απλά μικρά μικρά laptop! Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Κουβέντα κάνουμε μην πιάνεσαι. Οχι δεν πιαστικα ....δεν ξερω πως βγηκε προς τα εξω...αλλωστε ουτε εχω κατι με την HP....το θεμα ειναι οτι εσυ δεν θελεις Atom ..και πολυ καλα κανεις αλλωστε Απλα μην το υποτημας το σιγκεκρημενο netbookακι γιατι οντως ξεφευγη απο τα δεδομενα των netbook και ερχετε στα δεδομενα των notbook....εγω πιστευω οτι για την τιμη και αυτα που προσφερει ειναι απο τiς καλυτερες επιλογες.....φυσικα στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις και μεγαλυτερα σε μεγαθος και δυνατοτητες αλλα εδω πιστευω οτι πληρωνης ουσια(δηλαδη ενα Notbook σε μεγεθος Netbook)
flyer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ απολυτα με τον Χρήστο, και να συμπληρώσω, ότι αξίζει να τα δεις διπλα-διπλα για να καταλαβεις τη διαφορά στη ποιότητα κατασκευης υπέρ του dm1..... edit:..πάλι μαζί ποστάραμε......
hristos 22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ απολυτα με τον Χρήστο, και να συμπληρώσω, ότι αξίζει να τα δεις διπλα-διπλα για να καταλαβεις τη διαφορά στη ποιότητα κατασκευης υπέρ του dm1..... edit:..πάλι μαζί ποστάραμε...... Εισαι και εσυ κατοχος? Δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι Netbook μιλαμε Ενταξη σιγουρα ενας Pedium θα ειναι σαφως πιο γρηγορος αλλα και αυτος ο Celeron εχει εμφανεστατη διαφορα απο τον Atom.....εγω να σου πω την αληθεια που εβαλα και το Everest για να ελενξω θερμοκρασιες μου εβγαλε θερμοκρασια επεξεργαστη και θερμοκρασιες απο κατω για δυο πυρινες.....ενω στα Atom που ειχα ειχε μια θερμοκρασια μονο
vasilisga Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 καταρχας και οι atom επισης ειναι διπυρινοι κατα δευτερον για τι χρηση περνετε τα netbook και δεν σας ειναι αρκετοι οι atom???
mariosCS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Εισαι και εσυ κατοχος? Δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι Netbook μιλαμε Ενταξη σιγουρα ενας Pedium θα ειναι σαφως πιο γρηγορος αλλα και αυτος ο Celeron εχει εμφανεστατη διαφορα απο τον Atom.....εγω να σου πω την αληθεια που εβαλα και το Everest για να ελενξω θερμοκρασιες μου εβγαλε θερμοκρασια επεξεργαστη και θερμοκρασιες απο κατω για δυο πυρινες.....ενω στα Atom που ειχα ειχε μια θερμοκρασια μονο ε..... αφού ο atom είναι μονοπύρηνος καταρχας και οι atom επισης ειναι διπυρινοικατα δευτερον για τι χρηση περνετε τα netbook και δεν σας ειναι αρκετοι οι atom??? http://www.intel.com/products/processor/atom/specifications.htm μόνο ο 330 και το D510 είναι με δύο πυρήνες. Τα netbook τα παίρνεις για να είναι φορητά. Δεν σημαίνει πως πρέπει να περιμένω και 10 seconds κάθε φορά που θέλω να ανοίξω browser.
hristos 22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Εμενα φιλε μου μου την εδειναν τα κολληματα και η μεγαλη καθυστερηση και ηθελα κατι πιο γρηγορο σε ολα.......οχι κατι τρελο αλλα κατι καλυτερο.....παραδειγμα σε usb TV εβλεπα τηλεοραση του χρονου....... Εγω παντως επειδη θελω να ελενχω θερμοκρασιες,σε κανενα Netbook δεν μου εβγαλε δυο πυρινες.......μα σε κανενα μονο σε αυτο το Celeron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.