Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σκληρού

koukou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 6 περίπου μήνες χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Maxtor 1ΤΒ για το Playstation 3 φορμαρισμένο σε Fat32(Μόνο τέτοια μορφή διαβάζει το ps3) όπου μέσα έχω μόνο ταινίες,σειρές και τραγούδια!

6 μήνες δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι χτες!

Ενω τον είχα συνδέσει στο PS3 Και έβλεπα κανονικά ταινία όταν τον εβγαλα για να το πάω στο Pc Και να περασω νέες ταινίες που ήθελα άρχισαν τα κουλά!

Στην αρχή μου έβγαζε κινέζικα στα ονόματα των φακέλων και δε τους ανοιγε!

Κανω restart το PC!

Βλεπω κανονικά τον σκληρό στον explorer 700GB χρησιμοποιούνται και 300GB ελεύθερα!Λέω ωραία θα έφτιαξε!

Μπαινω μέσα και τι να δω!

Οι φάκελοι είχαν μετατραπεί σε αρχεία αγνωστης μορφής 16Kb το καθένα!

Οι μόνο φάκελοι που έβλεπα ήταν mp3 Και κάτι φωτογραφίες!

Τι λέτε να έχει παθει?

Δημοσ.

να σου πω... αν βάλεις τώρα τον σκληρό στο ps3 θα τα παίξει όλα τα αρχεία κανονικά? ένα πρόβλημα που είχα εγώ πιο παλιά αλλά με xbox ήταν...

Μετέτρεψα το καλώδιο του σε usb και όταν έβαζα το flashaki πάντα μου τα άλλαζε όλα τα αρχεία μορφή :P μήπως πείραξες τίποτα από το ps3?

Δημοσ.

Όχι δυστηχος δε τα παίζει!βλεπει μόνο τα mp3 πάλι! 

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αν δεν έκανες τίποτα από το ps3 τότε το πρόβλημα θα ξεκίνησε από το λειτουργικό σύστημα! αν έχεις windows στο pc σου τότε πιθανών να ήρθε από εκεί το πρόβλημα! να σου πω ελέγχεις τον υπολογιστή σου για ιούς? κάνε και τώρα έναν έλεγχο...διαφορετικά θα ψάξουμε για λύσεις για να σώσουμε τα αρχεία σου με διάφορα προγράμματα...

Δημοσ.

Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα κάνω εναν έλεγχο για ιούς γιατί έχω καιρό να κάνω!και εμένα σε υιο παει το μυαλό μου,αλλά δεν έχω ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο!

Δημοσ.
Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα κάνω εναν έλεγχο για ιούς γιατί έχω καιρό να κάνω!και εμένα σε υιο παει το μυαλό μου,αλλά δεν έχω ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο!

Εκανα search με το Nod32 για υιούς αλλά δε βρήκε τίποτα το πρόγραμμα!

Πιθανολογώ οτι κάτι τέτοιο θα το έχει πειράξει και χάθηκαν!

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για επαναφορά?

Να πως φαίνοντε τα αρχεία!

Τα Osfp και Video Clips ηταν και αυτά φάκελοι και τώρα είναι ετσι!

Το ιδιο υπάρχει και στους απο πάνω φακέλους αμα μπω μέσα!

post-34553-129063052221_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...