smilefreeware Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 PCTV Hybrid Pro Stick (340e) http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/Hybridproducts/PCTVHybridProStick/tabid/182/language/en-GB/Default.aspx Asus My Cinema-U3000Hybrid http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=TSKsN3eX7jB7jg2c&templete=2 Θέλω TV αναλογική-ψηφιακή, ράδιο FM, τέλετεχτ (όχι με ιντερνετ), στέρεο ? , κεραία , τηλεκοντρόλ, εγγραφή ταινιών από video. Τα ερωτήματα είναι. Μάλλον κάνουν και οι 2, κάνω λάθος ? Καλύτερη ποιότητα εικόνας πργράμματος κλπ ποιά έχει ? Υπάρχει πρόβλημα με κάρτες γρφικών πχ. ΑΤΙ 9700 που έχω στο laptop κάνει ? Διάβασα για Minimum video memory - XP: 256MB (or higher is recommended) Αν ισχύει κάτι τέτοιο πρέπει να έχω οποσδηποτε 256 και πάνω ?
XPhys Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το Asus My Cinema-U3000Hybrid υποστηρίζει mpeg-4? Το PCTV μάλλον όχι αν κατάλαβα καλά. Αν δεν πιάνει τα ψηφιακά της Digea σε 2 χρόνια θα είναι σχεδόν άχρηστο.
smilefreeware Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Αν τα ήξερα αυτά καλά θα ήταν. Γι΄αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς κάποιο με usb που να κάνει όλα αυτά που έγραψα. Αν έχει δοκιμαστεί , ακόμη καλύτερα. Υπάρχει και ο φόβος με video memory μήπως θέλει 256MB. Σε φορητό δύσκολο.
dam4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγω εχω την asus u3000 και απο σημερα πιανω τα ψηφιακα τις digea που ειναι δηλαδη mpeg4 και προφανως πιανω και της ερτ σε mpeg2. την χρησιμοποιω μεσα απο το media center των windows 7 και γενικα γ@#$%!! Μπορεις να κανεις εγγραφη και χιλια δυο αλλα. Οπως pause στην live τηλεοραση να πας πισω και να δεις μεχρι 1 ωρα πισω χωρις να κανεις εγγραφη.
BillyJey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγω εχω την asus u3000 και απο σημερα πιανω τα ψηφιακα τις digea που ειναι δηλαδη mpeg4 και προφανως πιανω και της ερτ σε mpeg2. την χρησιμοποιω μεσα απο το media center των windows 7 και γενικα γ@#$%!!Μπορεις να κανεις εγγραφη και χιλια δυο αλλα. Οπως pause στην live τηλεοραση να πας πισω και να δεις μεχρι 1 ωρα πισω χωρις να κανεις εγγραφη. Είναι σίγουρο αυτό αγαπητέ; Έχω την ίδια κάρτα με το δικό του λογισμικό και σε VISTA δε μπορεί να αποκωδικοποιήσει MPEG4. Πιάνει τα κανάλια βεβαίως αλλά δεν έχει εικόνα και ήχο. Κάποια ιδέα, λύση;
dam4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ναι σιγουρο ειναι. Αλλα σε Win 7 και με Windows Media Center. Γιατι το Power Cinema που εδειναν μαζι με την καρτα ειχε προβλημα με τα 7, οχι μονο με τα ψηφιακα καναλια αλλα με ολα. Αλλα ειναι σιγουρα πιανω τα ψηφιακα τησ digea.
BillyJey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ναι σιγουρο ειναι. Αλλα σε Win 7 και με Windows Media Center. Γιατι το Power Cinema που εδειναν μαζι με την καρτα ειχε προβλημα με τα 7, οχι μονο με τα ψηφιακα καναλια αλλα με ολα. Αλλα ειναι σιγουρα πιανω τα ψηφιακα τησ digea. Το θέμα είναι αν η κωδικοποίηση MPEG4 περνάει από το TUNER ASUS. Διότι εγκατέστησα το Media Center σε Vista Ultimate, κατάφερα να ακούω ήχο (σαν επιπλέον από πριν) αλλά εικόνα δεν έχω. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω codecs επιπλέον στον player ώστε να αποκωδικοποιήσει σωστά. Νομίζω ότι εξαρτάται από το Tuner. Εν πάσει περιπτώσει το παλεύω. Αν έχεις καμμιά ιδέα ευπρόσδεκτη.. Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου Βασίλης
dam4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω αν η κωδικοποίηση MPEG4 περνάει από τη καρτα. Παντως δεν εχω κανει τιποτα ιδιαιτερο. Παντως απο codec γενικα στο PC εχω εγκαταστησει το K-lite Mega codec pack. Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση απλα το αναφερω.
smilefreeware Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Σε τι μηχάνημα το έχετε το asus u3000. Κυρίως με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών πόση μνήμη έχει. Επίσης πέστε μου κάνει εγγραφή από video ?
dam4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Η καρτα ειναι 8800GT και εχω 3Gb RAM, ενω cpu c2d E6750. Εγγραφη απο video δεν κανει γιατι δεν εχει καποια εισοδο αφου ειναι Usb.
BillyJey Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Σε τι μηχάνημα το έχετε το asus u3000.Κυρίως με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών πόση μνήμη έχει. Επίσης πέστε μου κάνει εγγραφή από video ? Αν ενδιαφέρεσαι για εγγραφή από video, οικονομικά, υπάρχει ένας converter από A/V σε USB, σε κινέζικο site. Αν έχεις λογαριασμό Paypal κάνεις την αγορά και έρχεται χωρίς χρέωση μεταφορικών. Ρίξε μία ματιά... http://www.dealextreme.com/search.dx/search.EASYCAP
AnatoliGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εχω αυτο το tv tuner asus u3000 hybrid κ δεν μου δειχνει τα αναλογικα καναλια.ενω ταχει βρει κατα την εγκατασαταση οταν παω tv μου δειχνει τα digital αν βαλω ομως να δειξει τα αναλογικα βγαζει αυτο το μην. http://img196.imageshack.us/img196/2269/capturegr.png εχετε καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.