Προς το περιεχόμενο

ip camera και ftp server

astrea966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.προσφατα αγορασα και εγκατεστησα μια ip camera.προσπαθω να την ρυθμισω να καταγραφει σε ενα δικτυακο δισκο που εχω με ftp αλλα δεν τα καταφερνω.το σφαλμα που μου βγαζει ειναι οτι δεν μπορει να συνδεθει στον ftp server.παραθετω 2 φωτογραφιες του μενου της καμερας και του ftp server μηπως εσεις μπορειτε να βοηθησετε.το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να ορισω τη διαδρομη του φακελου που θα γινεται η εγγραφη.

9tkd2p.jpg[/img]

sgimq8.jpg[/img]

Δημοσ.

Πρεπει να του βαλεις ενα folder root για να καταλαβαινει ο ftp server που θα δρομολογησει τη συνδεση και να δηλωσεις και το user-pass για το login το οποιο θα βλεπει τη πορτα 21 και οχι την οτι ναναι που βλεπω εκτος και αν την εχεις αλλαξει στο server

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν με βοηθησες και πολυ.οταν λες φακελο root εννοεις ενα νεο φακελο μεσα στο σκληρο δισκο?και αν ναι πια θα ειναι τοτε η διαδρομη βαση της εικονας του σερβερ παραπανω?η πορτα ειναι αλλαγμενη στον σερβερ οπως αλλωστε φαινεται και στην εικονα

Δημοσ.
τελικα το εφτιαξα.ολα ενταξει.

ηταν τελικα αυτο που ελεγε ο DDoS ?

την ip cam ποσο την πηρες ?

Δημοσ.
ηταν τελικα αυτο που ελεγε ο DDoS ?

την ip cam ποσο την πηρες ?

το προβλημα ηταν οτι ηθελε μονο το ονομα του φακελου και τιποτα αλλο,ενω εγω προσπαθουσα να περασω ολο το path.πχ network/share/folder ενω ηθελε μονο το folder.

την καμερα την πηρα απο ebay και ειναι αυτη.βεβαια οταν την πηρα ηταν κατα 15 λιρες φθηνοτερη.τωρα βλεπω οτι ειναι πιο ακριβη.με ενα απλο ψαξιμο μπορεις να βρεις και αλλες να διαλεξεις.εγω βεβαια πηρα αυτην γιατι την ηθελα για εξωτερικο χωρο και απο οτι βλεπω ειναι μια χαρα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καποιος γνωστός μου πηρε μια τέτοια κάμερα αλλά δεν μπορεί να την δουλέψει.Όταν βάζει την ip ο explorer δεν ανοίγει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...