Προς το περιεχόμενο

Καταγραφή και Εκτύπωση αποδείξεων ( Καταγράψτε ολες τις αποδείξεις του Έτους)

johnbestdj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα δοκίμασα και τα δύο και της singular και του hexagon και εχω να παρατηρήσω δύο παραλλέιψεις σε αυτό της singular. 1. Δεν σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής και 2. δεν εχει κανένα mail επικοινωνίας.

Επίσης παρατήρησα και κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε αυτό της Singular. Δεν βγάζει σύνολο ποσού αποδείξεων και δεν εχει δυνατότητα ακόμα εκτύπωσης η εξαγωγής σε xls όπως το apodeixeis.com.gr. Με λίγα λόγια το είδα λίγο σαν αρπαχτή του στυλ γραφτείτε ζώα και τα φτιάχνουμε μετά. To taxfriend.gr ειναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...καλά χαλάρωσε, 2 στα 2 σου μηνύματα και τα έχεις βάλει με το taχfriend, δεν σου ζητήσανε να πληρώσεις κιόλας, αφού εντόπισες τόσες ελλείψεις γράψτες στο φόρουμ τους που μαζεύουν βελτιώσεις, αλλιώς μη το χρησιμοποιήσεις!

Και το "ζώα" δεν θεωρείται πια προσβολή, μια χαρά είναι όλα τα ζωάκια, καλύτερα και απο μερικούς "ανθρώπους"....

Καλως ήρθες στο φόρουμ και ελπίζω να σε δούμε και σε άλλα threads...

Δημοσ.
στο http://www.apodeixeis.com.gr πλεον υπαρχει απο εχθες ελεγχος για 9 ψηφία και μονο αριθμητικα...

Μα, έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ δεν σημαίνει να είναι εννιαψήφιο και με όλα του τα ψηφία αριθμούς από το 0 ως το 9! Έλεγχος εγκυρότητας ελληνικού ΑΦΜ σημαίνει το 9ο (και τελευταίο) ψηφίο τού ΑΦΜ να είναι ίσο με το υπόλοιπο που προκύπτει από τη διαίρεση του αριθμού (256 Χ 1ο ψηφίο + 128 Χ 2ο ψηφίο + 64 Χ 3ο ψηφίο + 32 Χ 4ο ψηφίο + 16 Χ 5ο ψηφίο + 8 Χ 6ο ψηφίο +4 Χ 7ο ψηφίο+ 2 Χ 8ο ψηφίο) διά του 11.

Δηλ. το ΑΦΜ 090000000 είναι λάθος, και το ΑΦΜ 090000008 είναι σωστό!

Δημοσ.

εδώ είναι και ένα δικό μου πρόγραμμα http://eapodiksis.blogspot.com/

Με το οποίο μπορείτε να

καταχωρήσετε αποδείξεις με έλεγχο εγκυρότητας ΑΦΜ για τις πλαστές αποδείξεις

Να εκτυπώσετε τις αποδείξεις

Να τις εξάγετε σε excel

αργότερα θα προστεθούν και άλλες λειτουργίες όπως ο υπολογισμός φόρου

το πρόγραμμα απαιτεί να έχεται εγκατεστημένο το .net framework 3.5 για να τρέξει

Δημοσ.

Προς το παρόν ο μόνος λόγος που θα με έκανε να καταγράψω τις αποδείξεις σε αρχείο είναι η εξάσκηση στην πληκτρολόγηση.

Αφήστε πρώτα να δούμε τι θα αποφασιστεί και μετά ξεκινούμε την καταχώρηση.

Δημοσ.
…και όμως θα περιγράψω, απίστευτο το κόλλημα του Έλληνα καμιά φορά…εδώ υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας στην εγγραφή, ένα ολόκληρο σύστημα με sessions και συνεχομενες συνδέσεις με την βαση για real-time validation του χρηστη μολις κανει Log in και μετά κατα την πλοηγηση…και άλλες δικλιδες και αλγοριθμοι ώστε να εξασφαλιζουν ασφαλεια ως προς τη μοναδικη διαχειριση και επεξεργασια αποδειξεων μονο για τον κατοχο-καταχωρητη…pgp για βασικο encryption, one way hashed encryption για τα passwords … και αλλα πολλα όλα γραμμενα από την αρχη και στο χερι μιας και σαν εταιρεια κανουμε μονο custom και δεν εχουμε κομματια κωδικα από άλλες εφαρμογες ανοικτου κωδικα….και ο Ελληναρας κολαει στο ΑΦΜ, δυσφημεί και μας λεει και ασχετους....οντως μονο σε αυτη τη χωρα θα βρεις τοσο κολλημενους....

Ρε φίλε επικοινωνείς με αυτή την διάσταση; Εγώ σε ρώτησα αν θα έπρεπε να γίνετε έλεγχος στο ΑΦΜ αν είναι έγκυρο. Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι σε δυσφημώ και ότι σε λέω άσχετο;

Όσο για τον χαρακτηρισμό ελληνάρας, τι να σου πω. Άντε και καλή ανάρρωση.

Δημοσ.
Προς το παρόν ο μόνος λόγος που θα με έκανε να καταγράψω τις αποδείξεις σε αρχείο είναι η εξάσκηση στην πληκτρολόγηση.

Αφήστε πρώτα να δούμε τι θα αποφασιστεί και μετά ξεκινούμε την καταχώρηση.

Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν αλλά υπάρχει μου φαίνεται άλλος ένας. Οι θερμικές αποδείξεις ξεθωριάζουν και σβήνουν με τον καιρό ειδικά αν φυλάσσονται σε σημείο με αρκετό φως. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλύτερα να τις περάσω σε κάποια από τις σελίδες αυτές ή απλά να τις σκανάρω :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μην σας πιάνει πανικός, έχουν ήδη βγει 5-6 προγραμματάκια στο ιντερνέτ που φαίνονται πολλά υποσχόμενα όπως τα παραπάνω που ανέφερε ο pp6210 – εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ένα πιο απλό και που ξέρω από πηγή ότι στο μέλλον δεν θα μου ζητήσει κάποιο είδος συνδρομής. Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να το βρουν εδώ: http://www.fpa.com.gr

Δημοσ.

Πολυ χαμος για το Τιποτα Βρε παιδια..

Δεν Χρειαζοντουσαν ολα αυτα...

Απλα να βοηθησουμε την κατασταση προσπαθουμε ολοι, και μπράβο σε ολους που μοιράζονται τις δουλειές τους μαζι μας...

Παλεύουμε μεταξύ μας και οχι με τον Αμεσα Φταιχτη...

Ολα αυτα γίνονται απλα για να μαζεψουν τα αμαζεφτα ...αυτα που δηλαδη εχουν φαει ολα αυτα τα Χρονια στο κεφαλι μας....300ους πληρωνουμε 300 Χρονια.....

Δεν λεω πολλα ...απλα θα δειτε στο τελος οτι θα καταφέρουν με ολα αυτα που θέλουν να περασουν να μας παρουν και τα Σώβρακα ...Δυστυχως...

Να Βαλουν πισω τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ , πουλώντας τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ που έφτιαξαν εις ΒΑΡΟΣ μας και οι 300 δεν με νοιαζει καθόλου....Αφήνοντας ολους εμάς να ζήσουμε Ήσυχα και πιο Ευτυχισμένα όσα Χρόνια μας Απομένουν...

Μόνο τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ πολύ καλά εάν το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ......Καλοί μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ που λέει και ο Βέγγος....

Καλή Δύναμη σε όλους και Υπομονή...

Σας Ευχαριστώ πολύ .... Ελπίζοντας σε ένα καλύτερο Αύριο .. Johnbest

Δημοσ.
Μα, έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ δεν σημαίνει να είναι εννιαψήφιο και με όλα του τα ψηφία αριθμούς από το 0 ως το 9! Έλεγχος εγκυρότητας ελληνικού ΑΦΜ σημαίνει το 9ο (και τελευταίο) ψηφίο τού ΑΦΜ να είναι ίσο με το υπόλοιπο που προκύπτει από τη διαίρεση του αριθμού (256 Χ 1ο ψηφίο + 128 Χ 2ο ψηφίο + 64 Χ 3ο ψηφίο + 32 Χ 5ο ψηφίο + 16 Χ 6ο ψηφίο + 8 Χ 7ο ψηφίο +4 Χ 8ο ψηφίο+ 2 Χ 9ο ψηφίο) διά του 11.

Δηλ. το ΑΦΜ 090000000 είναι λάθος, και το ΑΦΜ 090000008 είναι σωστό!

Εισαι σιγουρος για τον αλγοριθμο ; Τοτε το ΑΦΜ μου δεν ειναι ....εγκυρο !!!!!

Μηπως ξεχασες να συμπεριλαβεις το 4ο ψηφίο;

Μηπως δεν επρεπε να συμπεριλαβεις το 9ο ψηφίο;

Δημοσ.
Εισαι σιγουρος για τον αλγοριθμο ; Τοτε το ΑΦΜ μου δεν ειναι ....εγκυρο !!!!!

Μηπως ξεχασες να συμπεριλαβεις το 4ο ψηφίο;

Μηπως δεν επρεπε να συμπεριλαβεις το 9ο ψηφίο;

Ναι, ναι, δίκιο έχεις, κεκτημένη ταχύτητα. Πάω να διορθώσω το αρχικό ποστ. Ευχαριστώ. :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...