Προς το περιεχόμενο

Καταγραφή και Εκτύπωση αποδείξεων ( Καταγράψτε ολες τις αποδείξεις του Έτους)

johnbestdj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που ζητας το εχουν αναφερει και αλλοι, απλα η ιδεολογια μου είναι να αφήνεις το χρήστη να βαλει ο,τι θελει χωρις ενοχλητικα μηνυματα και περιορισμους, βεβαια αυτο δε θα το εκανα και δεν το κανω σε αλλες περιπτωσεις οπως δικα μου e-shops, επαγγελματικες ιστοσελιδες, εταιρικες παρουσιασεις κτλ. Σε αυτη ομως την περιπτωση δεν βαζω κανενα ελεγχο και δινω απολυτη ελευθερια, οποιος θελει να το εχει σαν εργαλειο ειμαι χαρουμενος, οποιος θελει να μπει και να παιξει παλι δεν εχω προβλημα, ειναι προσωπικα δεδομενα κρυπτογραφημενα σε βαση που ουτε και εγω βλεπω για προστασια απορρητου...και να παιξει για μενα ειναι εγγραφη στη βαση και στατιστικα να στο πω και αλλιως, κακο σε αλλους χρηστες και εγγραφες δεν μπορει να κανει μιας και τα δεδομενα ειναι προσωπικα και ανηκουν στον χρηστη που τα εβαλε και μονο σε αυτον...παιζοντας μπορει να κανει κακο μονο στον εαυτο του μιας και αν επιχειρησει να βαλει κακοβουλο κωδικα πχ: sql injection attack ενημερωνομαι αμεσως και ενημερωνω και τον provider του, οπου και θα διωχθει...ελπιζω να σε καλυψα...δεν ειναι συστημα περιορισμων και ελεγχων...ειναι ελευθερη παροχη ανωνυμης υπηρεσιας...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ γενικότερα να καταλάβω kfyros είναι η αιτία της στάσης σου. Είσαι γενικότερα περίεργος χαρακτήρας ή έχεις θιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο από το πρόγραμμα; Γιατί να είσαι ΤΟΣΟ επιθετικός;

Και φαντάσου, είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα, πού να σε ανάγκαζε η κυβέρνηση να το χρησιμοποιήσεις κιόλας, τί θα έγραφες τότε;

Στο netbook μου δεν παίζει, πατάω να σώσει τα στοιχεία αλλά δεν σώζεται τίποτα, γιατί άραγε:

Δημοσ.

Καλη η προσπαθεια φιλε hexagon

αλλα ρε συ αυτο με τις αποδειξεις ηταν ευκαιρια να μαθουν και καμια 100+ ατομα των 50+ ετων να δουλευουν excel h calc ktl και τωρα εσυ τους την στερησες

(να δω γιαγια 70+ να περναει της αποδειξεις στο excel και τοτε θα τα χω δει ολα)

:lol::lol::lol:

φιλικα dimsot

Δημοσ.

Γιατί μηδενίζετε τις προσπάθειες των άλλων ρε Ελληνάρες/ειδήμονες επί παντός επιστητού? Τι σας ενόχλησε? Αν μπορείτε να βγάλετε κάτι καλύτερο κάντε το... Αν σας αρέσει χρησιμοποιήστε το... Ειδάλλως μην ασχοληθείτε καθόλου.

Εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιήσω excel προς το παρόν μέχρι νεοτέρας από το υπουργείο.

Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγαίνω και να κράζω μια προσπάθεια κάποιου καλή ή κακή...

Σαν κοράκια πέσατε όλοι να τον φάτε...

Δημοσ.

…και όμως θα περιγράψω, απίστευτο το κόλλημα του Έλληνα καμιά φορά…εδώ υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας στην εγγραφή, ένα ολόκληρο σύστημα με sessions και συνεχομενες συνδέσεις με την βαση για real-time validation του χρηστη μολις κανει Log in και μετά κατα την πλοηγηση…και άλλες δικλιδες και αλγοριθμοι ώστε να εξασφαλιζουν ασφαλεια ως προς τη μοναδικη διαχειριση και επεξεργασια αποδειξεων μονο για τον κατοχο-καταχωρητη…pgp για βασικο encryption, one way hashed encryption για τα passwords … και αλλα πολλα όλα γραμμενα από την αρχη και στο χερι μιας και σαν εταιρεια κανουμε μονο custom και δεν εχουμε κομματια κωδικα από άλλες εφαρμογες ανοικτου κωδικα….και ο Ελληναρας κολαει στο ΑΦΜ, δυσφημεί και μας λεει και ασχετους....οντως μονο σε αυτη τη χωρα θα βρεις τοσο κολλημενους....

Δημοσ.

Έτσι για τους τύπους και επειδή το δοκίμασα, το "πρόγραμμα" δεν είναι πρόγραμμα, αλλά ένα GUI για πίνακα της access, ίσως γραμμένο σε VB for applications του Office.

Το αρχείο των αποδείξεων αποθηκεύεται σε μορφή mdb στον φάκελο του προγράμματος και μπορεί να εξαχθεί ο κάθε πίνακας σε μορφή excel για όποιον το χρειαστεί στο μέλλον.

Δημοσ.

Οντως ειναι Visual Basic & Access... και ομολογω να πώ οτι είναι αρκετά καλό για τοπική χρήση...απλ δεν μπορεις να κανεις το export που θες με ενα απλο κουμπάκι...θέλει κλασσικες διαδικασιες export απο access που πολλοι απλα δεν θα μπουν στον κόπο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η προσωπική αντιπαράθεση στο παρόν thread.

Εάν έχετε να πείτε κάτι σε άλλο μέλος, στείλτε του ένα προσωπικό μήνυμα.

Δημοσ.

Φίλε hexagon θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με την αντίδρασή σου.... καλο αυτό που έκανες, αλλά όπως σου είπαν ήδη εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ, άρα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κριτική επί αυτού που έφτιαξες, και προτάσεων για βελτίωση όπως αυτή του ΑΦΜ.

Ο kfyros ήταν εξαρχής αυστηρός στην κριτική του για τη χρησιμότητα τέτοιων προγραμμάτων, αν και προφανώς έχεις δίκιο, σε ανθρώπους λιγότερο τεχνολογικά προχωρημένους θα ήταν χρήσιμο κάτι που να απλοποιούσε τη χρήση. Η κριτική του όμως έμεινε στο επίπεδο του προγράμματος και δεν προχώρησε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επίδιεξη γνώσεων, κάτι που ούτε τα πολύ λίγα σου posts θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Επί της ουσίας τώρα, αν όντως ισχύει η φημολογία για προγράμματα κατασκευής πλαστών αποδείξεων ταμειακής, τότε ο αλγόριθμος ΑΦΜ είναι μάλλον απαραίτητος, οπότε μάλλον πρέπει να το δεις άμεσα.

Δημοσ.

αρχικα να πω οτι το check του AFM πηκε λογο απαιτησης καποιων εγγεγραμμένων χρηστών, που ηθελαν να έχουν ένα τρόπο ελεγχου εισαγωγης των δεδομένων τους, σειρα εχουν η εξαγωγη σε excel και ερευνουμε και την χρηση ajax για απλοποίηση καποοιων πραγματων...

απο κει και περα το οτι ειναι τεχνολογικο φορουμ δε σημαινει οτι ο καθενας μπορει να μειώνει τη δουλεια του αλλου, εξακολουθω να πιστευω για να κανεις καλη κριτικη πρεπει να εισαι τουλαχιστον παρατηριτικος και να μην εισαι εριστικος...

απαντησα πολυ σωστα, με επιχειρήματα και αυτο ειναι ολο, by the way σημερα δευτερα οι εγγραφες εχουν παρει φωτια...!

Δημοσ.

στο http://www.apodeixeis.com.gr πλεον υπαρχει απο εχθες ελεγχος για 9 ψηφία και μονο αριθμητικα...

Ποτε δεν μου αρεσει να δυσφημώ δουλεια συναδελφων αλλα κατά την ταπεινη μου γνωμη το joomla δεν είναι για τετοιου τυπου εφαρμογες γιατι είναι αρκετα δυσκολο το customization…αλλα ευχομαι ολοψυχα καλυ τυχη και στους 2 μας! Είναι πραγματικά πολύ ευχαριστο να υπαρχουν τετοιες δωρεαν εφαρμογες και υπηρεσιες!

---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ----------

παρέλειψα να πω οτι στο apodeixeis.com.gr υπαρχει και η δυνατότητα ολοκληρωτικής διαγραφής χρήστη και καταστροφή δεδομένων αλλα και διαγραφη αποδείξεων!

Δημοσ.

φίλε hexagon βάλτε άμεσα και τον αριθμό απόδειξης, ο λογιστής μου μου είχε πει την περασμένη εβδομάδα οτι ο αριθμός απόδειξης αποτελεί απαραίτητο αναγνωριστικό στοιχείο....

τώρα πως εμείς οι άμοιροι θα καταλαβαίνουμε ποιός είναι ο αριθμός απόδειξης στα μηχανογραφημένα, δεν το ξέρω....

Δημοσ.

σε ευχαριστω, απλα οι πηγες μας (3 εταιρείες είμαστε με λογιστες κτλ.) δεν μας εχουν ενημερωσει για κατι τετοιο, ως τωρα ξερουμε για βασικα στοιχεια αφμ, ποσο, ημερομηνια και εχουμε βαλει προεραιτικα επωνυμια και ΔΟΥ...θα κανω το συντομοτερο διασταυρωση οσων μου λες και θα προσωρήσω σε αλλαγες αμμεσα...σε ευχαριστώ πολύ!

---------- Προσθήκη στις 20:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:10 ----------

Η αριθμος της απόδειξης προτέθηκε στο apodeixeis.com.gr, το δυσκολο βεβαια είναι να εντοπίσεις τον αριθμό αυτο πανω σε μια απόδειξη μιας και πολλές φορες τα πράγματα είναι αρκετα μπρερδεμένα...καλό κουράγιο σε όλους μας και θερμά ευχαριστώ στον pp6210!

Δημοσ.

Τα δοκίμασα και τα δύο και της singular και του hexagon και εχω να παρατηρήσω δύο παραλλέιψεις σε αυτό της singular. 1. Δεν σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής και 2. δεν εχει κανένα mail επικοινωνίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...