Don_Quixote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Την Δευτέρα το βράδυ έλαβα ένα sms απο ένα φίλο μου που έλεγε το εξής: Να σε πάρω σπίτι; Του απάντησα οτι δεν ήμουν σπίτι και έτσι δεν μιλήσαμε ξανά. Την επόμενη μέρα χτυπάει το σταθερό τηλέφωνο στις 8:00 το πρωί και επειδή έχω αναγνώριση κλήσεων βλέπω το νούμερο του κινητού του φίλου μου που μου είχε στείλει το sms το προηγούμενο βράδυ. Δεν το σήκωσα γιατί έφευγα για την δουλειά. Γυρνόντας το βράδυ σπίτι βλέπω στο σταθερό άλλες 2 κλήσεις απο το ίδιο νούμερο. Παραξενεύτηκα γιατί αφενός δεν του έχω δώσει το δικαίωμα να με παίρνει τόσο νωρίς το πρωί αλλά και τόσες φορές στην διάρκεια της ημέρας στο σταθερό. Ξαναχτυπάει λοιπόν το σταθερό απο το ίδιο νούμερο φυσικά και το σηκώνω. Ακούω ένα ηχογραφημένο μήνυμα απο τον ΟΤΕ να λέει πως έχετε 1 νέο μήνυμα. Πατάω το 0 για να το ακούσω και ακούω ηχογραφημένο το sms που μου είχε στείλει ο φίλος μου την Δευτέρα το βράδυ απο μια ήχογραφημένη φωνή γυναικεία. Τι στο καλό συνέβη; Θα ακούμε τα sms και τηλεφωνικά τώρα; Γνωρίζει κανείς πώς εμπλέκεται ο ΟΤΕ απο την στιγμή που και εγώ και ο φίλος μου έχουμε Vodafone; Και πως γνώριζει οτι το κινητό που εστάλλει το sms συνδέεται με το σταθερό μου στον ΟΤΕ; Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλά μου φάνηκε πολύ κουφό να υπάρχει τέτοια υπηρεσία, και θα ήθελα να μάθω τι εξυπηρετεί αφού το sms το είχα ήδη διαβάσει.
StavrosD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Υποψιάζομαι ότι δεν έχει σχέση με τον φίλο σου. Κομπίνα μυρίζομαι, ώστε να πάρεις σε τηλέφωνο με υψηλή χρέωση.
Don_Quixote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μα το sms μου το είχε στείλει ο φίλος μου, το επιβεβαίωσα, και πουθενά δεν έλεγε να καλέσω εγώ κάποιο νούμερο, αυτό με καλούσε μέχρι να το ακούσω.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 O φιλος σου κατα πασα πιθανοτητα απο λαθος εστειλε το sms και στο σταθερο. Ειναι υπηρεσια του οτε, οχι τοσο διαδεδομενη ομως. Στελνεις μηνυμα σε σταθερο νουμερο και φαινεται ως κληση απο τον αριθμο του κινητου σου και οταν το σηκωσεις ακους το μηνυμα υπαγορευμενο. Αν δεν το σηκωσεις επανακαλει αυτοματα μεχρι να το σηκωσεις, χωρις να ξερω ομως το χρονικο διαστημα που γινεται αυτο.
Don_Quixote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Απίστευτο! Καλά υπάρχει τέτοια υπηρεσία; Δηλαδή αν σε ζαλίζει κάποιος με μηνύματα στο κινητό και τον αγνοείς, μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα και στο σταθερό πλέον! Σ'ευχαριστώ stormrain που μου έλυσες την απορία, γιατί θα έσκαγα, δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τέτοιο.
cosmos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ναι υπάρχει αυτή η υπηρεσία και μάλιστα μπορείς να στείλεις κ από το σταθερό σου sms. Δες αναλυτικότερα . " Το μήνυμα που στέλνω σε έναν αριθμό σταθερού δικτύου, παραδίδεται σε μορφή κειμένου αν η τηλεφωνική συσκευή του παραλήπτη υποστηρίζει την υπηρεσία SMS και ο συνδρομητής έχει ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία (αποστολή πρώτου μηνύματος). • Σε αντίθετη περίπτωση το γραπτό μήνυμα μετατρέπεται και παραδίδεται σαν φωνητικό μήνυμα." Δεν έχεις εγγραφεί γι αυτό σου ήρθε σαν φωνητικό μνμ. "• Τα φωνητικά μηνύματα δεν παραδίδονται από τις 24:00-8:00" Γι'αυτό 8 η ώρα χτυπούσε να σου πουν το μήνυμα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.