Προς το περιεχόμενο

Once upon a time in America

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sergio Leone...

Πριν μία ώρα τέλειωσε. Απαράδεκτος, αλλά μόλις το είδα για πρώτη φορά.

Yesterday...all my troubles seemed so far away.

Μου άρεσε πολύ το όλο σκηνικό με memories.

Διφορούμενο τέλος αν και για να είμαι ειλικρινής δε μου κάθεται για Leone η ερμηνεία του

dream sequence.

Έπος όπως και να χει.

Δημοσ.

Φανταστικη ταινια απο τις 10 κλασικοτερες, η οποια ειχε καταδικαστει απο τους κριτικους της εποχης λογω του κακου κοψιματος στο μονταζ απο την εταιρεια. Το τελος δε θα το χαρακτηριζα καλο. Αλλωστε το ζητημα του σποιλερ το ειχε θεσει ο ιδιος ο Λεονε μετα την επισημη πρεμιερα της ταινιας. Παραφωνια της ταινιας η κακη ηθοποιος που κανει τη χορευτρια με την οποια ηταν ερωτευμενος ο Ντε Νιρο. Κατα τα αλλα εξοχη ταινια που τη βλεπεις μια φορα στα 5 χρονια κ ακομα τη θαυμαζεις

Δημοσ.

Σε ενα ντοκιμαντερ για το Λεονε το ειχα δει. Νομιζω ενας κριτικος του μιλησε μετα κ ρωτουσε ποιος ειναι αυτος στο τελος κτλ κτλ κ του απανταει "θυμασαι πως ξεκινησε η ταινια κ πως τελειωνει, θα μπορουσε να ειναι..." , "ο νοου νοου" δυσανασχετουσε ο κριτικος...

Δημοσ.

πραγματι,η ερμηνεια της μικρης (τοτε) Deborah-Jennifer Conelly ξεπερασε αυτο της μεγαλης..

Γενικα ειναι απ τις ταινιες που αν κ μεγαλη σε διαρκεια,δε θες να τελειωσει.. εξαιρετικη μουσικη επενδυση,φοβερο συναισθημα,μελαγχολια,κτλ κτλ.

κατι ειχα ακουσει οτι θα βγει η extended απο την κορη του Leone που δεν εχει γινει κανενα κοψιμο/μονταζ κ θα πηγαινε γυρω στις 4 ωρες.. εχουμε κανα νεο περι αυτου?

Για το τελος πιστευω οτι ο

σκηνοθετης θελει εμεις να βγαλουμε τα συμπερασματα/να διαλεξουμε το τελος, και για αυτο δειχνει την αλληγορια με τον Max να εξαφανιζεται πισω απ το σκουπιδιαρικο. Οτι ηταν και αυτος δηλαδη νεκρος,αλλα θα ηθελε να εβλεπε τον φιλο του για τελευταια φορα μετα απο τοσα χρονια.

Βεβαια υπαρχουν κ αλλου ενστασεις,η Deborah δεν γερναει ποτε π.χ. οποτε μπορει ολο να ταν στο μυαλο του De niro? απ την αρχη της σκηνης με το τηλεφωνημα μεχρι το τελος? Who knows..παντως η ταινια ηταν αξια σαν η τελευταια του θρυλου-ονοματος του Leone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...