Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Fan Site για παιχνίδι.

Lagoudisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs! Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθειά σας και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσετε αρκετά με τις γνώσεις σας. Ας ξεκινήσω λοιπόν.

Σκεφτόμουνα με ένα φίλο να φτιάξουμε ένα fan site για ένα παιχνίδι που πρόκειται να βγει. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουμε να κάνουμε καλή και σωστή δουλειά. Γι'αυτό λοιπόν πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση, θέλω να σας θέσω κάποιες ερωτήσεις.

1) Από που μπορώ να αγοράσω domain .gr? Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς domain από ένα site σε άλλο? Τι πρέπει να γνωρίζω για το domain?

2) Έχετε να μου προτείνετε κανέναν καλό hoster? Τι αναλαμβάνει ο hoster? Τι πακέτο πιστεύετε ότι χρειάζεται να πάρω για ένα fan site το οποίο αν όλα πάνε καλά, μπορεί να μαζέψει πολύ κόσμο?

3) Ο Hoster σου προσφέρει την δυνατότητα να φτιάξεις το site σου online ή πρέπει να το φτιάξεις μόνος και μετά να το ανεβάσεις? Αν ναι, σου προσφέρει και κάποιο καλό panel με εργαλεία για την δημιουργία?

4) Από που μπορώ να αγοράσω vbulletin? Στην ουσία αγοράζεις την άδεια για να φτιάξεις όσα vbulletin forums θες ή αγοράζεις ένα μόνο forum? Το ποιο κοντινό από τα free forums σε vbulletin ποιο πιστεύετε ότι είναι? Αν φτιάξουμε ένα free forum και στην συνέχεια αγοράσουμε vbulletin, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς όλων των στοιχείων(posts, members κτλ) από το ένα forum στο άλλο?

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Περιμένω τις απαντήσεις σας!:-D

Δημοσ.
Καλησπέρα insomniacs! Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθειά σας και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσετε αρκετά με τις γνώσεις σας. Ας ξεκινήσω λοιπόν.

Σκεφτόμουνα με ένα φίλο να φτιάξουμε ένα fan site για ένα παιχνίδι που πρόκειται να βγει. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουμε να κάνουμε καλή και σωστή δουλειά. Γι'αυτό λοιπόν πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση, θέλω να σας θέσω κάποιες ερωτήσεις.

1) Από που μπορώ να αγοράσω domain .gr? Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς domain από ένα site σε άλλο? Τι πρέπει να γνωρίζω για το domain?

Μερικά βασικά σημεία για την σωστή επιλογή είναι:

• Επιλέξτε το domain σύμφωνα με την επωνυμία ήτίτλο της επιχείρησης σας. Το βέλτιστο είναι το domain και η επωνυμία να είναι ακριβώς ίδια π.χ αν η επωνυμία σας είναι abc το domain να είναι της μορφής abc.gr

• Επιλέξτε domain όσο το δυνατόν πιο μικρό και εύκολο στην απομνημόνευση π.χ skai.gr

• Προτιμήστε τα domain της μορφής .gr ή .com. Η αναγνωρισιμότητα τους από το κοινό είναι πολύ μεγαλύτερη από τα .com.gr, .net, .eu, .biz κλπ.

• Κατοχυρώστε παρόμοια domain με αυτό της επιλογή σας για λόγους διασφάλισης της μοναδικότητας και προφύλαξης αντιγραφής από ανταγωνιστές.

• Προσπαθήστε να εμπεριέχεται η βασική λέξη κλειδί των αναζητήσεων π.χ αν η δραστηριότητα σας είναι η ενοικίαση καταλυμάτων και η επωνυμία abc το domain να είναι της μορφής abcrental.gr

για την μεταφορα που λες δεν καταλαβα τι ενοεις ...

να μπορεις να κανεις redirect απο το ενα site στο αλλο ??

2) Έχετε να μου προτείνετε κανέναν καλό hoster? Τι αναλαμβάνει ο hoster? Τι πακέτο πιστεύετε ότι χρειάζεται να πάρω για ένα fan site το οποίο αν όλα πάνε καλά, μπορεί να μαζέψει πολύ κόσμο?

δες εδω : http://www.hosting-web.gr/Web-Hosting/

μπορεις να ξεκινησεις με ενα μικρο πακετο και αν παει καλα να φτασεις μεχρι και σε dedicated server ....

3) Ο Hoster σου προσφέρει την δυνατότητα να φτιάξεις το site σου online ή πρέπει να το φτιάξεις μόνος και μετά να το ανεβάσεις? Αν ναι, σου προσφέρει και κάποιο καλό panel με εργαλεία για την δημιουργία?

μπορεις να κανεις και τα δυο εξαρταται απο εσενα καθαρα

λογικα ναι ολοι θα εχουν cpanel ή Plesk, cpanel ειναι το καλυτερο που παιζει αυτην την στιγμη

4) Από που μπορώ να αγοράσω vbulletin? Στην ουσία αγοράζεις την άδεια για να φτιάξεις όσα vbulletin forums θες ή αγοράζεις ένα μόνο forum? Το ποιο κοντινό από τα free forums σε vbulletin ποιο πιστεύετε ότι είναι? Αν φτιάξουμε ένα free forum και στην συνέχεια αγοράσουμε vbulletin, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς όλων των στοιχείων(posts, members κτλ) από το ένα forum στο άλλο?

vb αγοραζεις 1 αδεια 1 φορουμ εδω http://www.vbulletin.com/

παρομοιa και δωρεαν ειναι το phpbb και simple machine forum αλλα το vb ειναι μακραν το καλυτερο ...

υπαρχει τροπος να τα μεταφερεις ολα και παντου

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για της πληροφοριες σου. Μιλησα μεσω του live chat με τον hoster που μου εδειξες και μου ελυσε καποιες πληροφοριες. Θελω να ρωτησω κατι ακομα σχετικα για το vbulletin.

Αν εγω το κατεβασω και το χρησιμοποιησω κανονικα με το license, αλλα στο μελλον θελω να το βαλω και σε 2ο site. Μπορω να το κανω? Α ναι, ποσο επικυνδινο ειναι? Αν δεν δωσω στοιχεια μπορουν να με βρουνε?

Παντως 135 ευρο χωρις τεχνικη υποστιριξη ειναι πολλα.:-(

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

απ' όσο ξέρω όμως από γνωστό που επέλεξε vb στο φορουμ τους βρήκε απαντήσεις για τα πάντα και γενικά με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις ο ίδιος το έστησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

+1 για vb :)

Δημοσ.

αν δεν το αγορασεις και το βαλεις nulled τοτε λογικο ειναι πως δεν θα δωσεις στοιχεια αλλα ουτε και θα εχεις αδεια παρολα αυτα το σιτε θα παιζει κανονικα ... με λιγα λογια προβλημα θα εχεις αν σε δωσει καποιος στην vb

αν το αγορασεις λογικα απλα δεν θα μπορεις να το βαλεις σε αλλο σιτε γιατι θα χτυπαει η αδεια

Δημοσ.

Μαλιστα. Απο οτι ειδα στην αγορα του vb υπαρχουν δυο εκδοσεις. Φυσικα και θα παρω την πιο φθηνη, αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος περιληπτικα τι παραπανω εχει η αλλη εκδοση. Αυτο το CMS δεν το καταλαβα.:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...