Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πάντως ακόμη και με όλα τα ports που λέει ανοιχτά, έχω μεγάλο πρόβλημα να συνδεθώ σε άλλους. Κλασσικότατη nUbisoft.
doommaster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 +1 και από μένα. πολύ καλό game, άξιος διάδοχος του parallel lines
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Φάση είχε το single player που τελικά έκατσα και το τερμάτισα χθες, αλλά έχω ακόμα πολλά stunts και dares που δεν έχω κάνει. Στο online άλλαξα το 536v6 με ένα Netgear και κατάφερα να κάνω forward τα ports χωρίς πρόβλημα και έχω παίξει αρκετούς γύρους online. Το game γενικά είναι καλό. Το μόνο που του λείπει είναι το HDR/Post processing που έχει στις κονσόλες. Το έχει κανείς άλλος και παίζει Online;
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Φάση είχε το single player που τελικά έκατσα και το τερμάτισα χθες, αλλά έχω ακόμα πολλά stunts και dares που δεν έχω κάνει. Στο online άλλαξα το 536v6 με ένα Netgear και κατάφερα να κάνω forward τα ports χωρίς πρόβλημα και έχω παίξει αρκετούς γύρους online. Το game γενικά είναι καλό. Το μόνο που του λείπει είναι το HDR/Post processing που έχει στις κονσόλες. Το έχει κανείς άλλος και παίζει Online; Το εχω αλλα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω.Σε 11 ωριτσες βγαινει και το Rugby Challenge οποτε χλωμα τα πραγματα.
DJJordan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 μπορώ να πειράξω κάτι ώστε να στρίβει με το τιμόνι αντί για το πληκτρολογιο?
panos2171 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πανε στις ρυθμισεις εκει που λεει wheel και σεταρε το.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Πιο arcade δεν γίνεται. Διασκεδαστικό μεν, μέτρια γραφικά δε. Η πλάκα είναι ότι δεν εκμεταλλεύεται και το hw. Η κάρτα γραφικών είναι στο 30% και στο 25 ο επεξεργαστής.
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχει κόσμο το online του? Σκέφτομαι να το τσιμπήσω από την προσφορά στο steam. Έχει αρκετούς που παίζουν multiplayer?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έχω πολύ καιρό να δω και κλασσικά για παιχνίδι της Ubisoft, αν δεν έχεις ανοίξει όλα τα ports, δύσκολα θα βρίσκεις.
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έχω πολύ καιρό να δω και κλασσικά για παιχνίδι της Ubisoft, αν δεν έχεις ανοίξει όλα τα ports, δύσκολα θα βρίσκεις. Γιατί ισχύει αυτό? Και τι εννοείς όλα τα ports? Υπάρχουν πολλά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Γιατί όσα παιχνίδια από Splinter Cell, Assassin's Creed και το SF δοκίμασα online, ήθελαν όλα τα ports (το καθένα τα δικά του) ανοιχτά. Μάλλον ισχύει γιατί είναι Ubisoft και πάντα (εγώ τουλάχιστον) είχα προβλήματα με το online τους... Kάπου στο forum του πρέπει να είναι η λίστα νομίζω ή στο readme. Κατά τ'άλλα, πολύ fun game, μόνο θέμα ότι δεν μπήκε ποτέ το φίλτρο των γραφικών που έχει στις κονσόλες και δείχνει ότι δεν είναι ο αληθινός κόσμος (στις κονσόλες ήταν πολύ κιτρινωπό γενικά)όταν είναι τέζα ο Tanner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα