Προς το περιεχόμενο

Driver: San Francisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θες να πεις ότι στο πρώτο τηλεμεταφερόταν το πνεύμα σου λες και είσαι δέμονας στο σώμα του οδηγού που θα διαλέξεις και θα οδηγεί και zonda; Με πολλαπλούς ανταγωνιστές κιόλας;

Στο πρώτο είχε κυνήγι με αστυνομικούς, που αν οδηγούσες γρήγορα/επικίνδυνα ξεκινούσαν καταδίωξη (μπορούσες να το αποφύγεις αν οδηγούσες στην λορίδα σταθερά με χαμηλή ταχύτητα). Είχε καταστροφή αμαξιών, αμάξια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για getaway car και όχι supercars που κλειδωμένα σε γκαράζ μπορείς να τα δεις. Ξέφρενο χειρισμό του αμαξιού με μέχρι και ξεχωριστό κουμπί για burnout και η λίστα συνεχίζεται.

Πες μας εσύ που βρίσκεις τις ομοιότητες πέρα από το ότι είναι σε πόλη και σε sandbox περιβάλλον.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θες να πεις ότι στο πρώτο τηλεμεταφερόταν το πνεύμα σου λες και είσαι δέμονας στο σώμα του οδηγού που θα διαλέξεις και θα οδηγεί και zonda; Με πολλαπλούς ανταγωνιστές κιόλας;

Στο πρώτο είχε κυνήγι με αστυνομικούς, που αν οδηγούσες γρήγορα/επικίνδυνα ξεκινούσαν καταδίωξη (μπορούσες να το αποφύγεις αν οδηγούσες στην λορίδα σταθερά με χαμηλή ταχύτητα). Είχε καταστροφή αμαξιών, αμάξια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για getaway car και όχι supercars που κλειδωμένα σε γκαράζ μπορείς να τα δεις. Ξέφρενο χειρισμό του αμαξιού με μέχρι και ξεχωριστό κουμπί για burnout και η λίστα συνεχίζεται.

Πες μας εσύ που βρίσκεις τις ομοιότητες πέρα από το ότι είναι σε πόλη και σε sandbox περιβάλλον.

Δημοσ.
Τι διαφορετικό από αυτό που είδες στο 1ο έχει το βίντεο;

Απαντάω εγώ: ΤΙΠΟΤΑ.

Ποια είναι η διαφορά; Όταν βγήκε το 1ο ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή του γι αυτό είχαμε πορωθεί όλοι. Πλέον έχουν βγει πολλά παρόμοια παιχνιδάκια, γι αυτό και είναι σαν ξαναζεσταμένο φαί.

Πάντως driver δεν είναι,αν θέλανε να βγάλουν κάτι διαφορετικό,και να μην έχαναν το όνομα του τίτλου.Ας το άφηναν στην ησυχία του,και έβγαζαν νέο όνομα για νέο παιχνίδι....

Εμένα δεν μου άρεσε μία το βίντεο,αν το παίξω και μου αρέσει έχει καλώς.

Δημοσ.
Τι διαφορετικό από αυτό που είδες στο 1ο έχει το βίντεο;

Απαντάω εγώ: ΤΙΠΟΤΑ.

Ποια είναι η διαφορά; Όταν βγήκε το 1ο ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή του γι αυτό είχαμε πορωθεί όλοι. Πλέον έχουν βγει πολλά παρόμοια παιχνιδάκια, γι αυτό και είναι σαν ξαναζεσταμένο φαί.

Πάντως driver δεν είναι,αν θέλανε να βγάλουν κάτι διαφορετικό,και να μην έχαναν το όνομα του τίτλου.Ας το άφηναν στην ησυχία του,και έβγαζαν νέο όνομα για νέο παιχνίδι....

Εμένα δεν μου άρεσε μία το βίντεο,αν το παίξω και μου αρέσει έχει καλώς.

• 2 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το είχα προσέξει το preview

Driver: San Francisco Hands-On Preview - Mind Games

After regaining consciousness, Tanner discovered that this event had yielded unexpected results: he could now leave his body and possess other drivers on the San Francisco streets.

With the press of a button we could depart our mortal shell and take flight above the city. From here we could glide around using the two analog sticks (our demonstration was on an Xbox 360) and possess the driver of any vehicle we wanted. In the beginning we were limited to a very intimate view of the city. However, as our powers developed, we were eventually able to pull the camera back to reveal the entire city and instantly jump anywhere we wanted.

................................................?!

Δημοσ.

Αν δείς το gameplay trailer θα καταλάβεις τι εννοεί...

Μπορείς να φεύγεις απο το αμάξι που είσαι και να επιλέγεις να μπείς σε όποιο θές μέσα στο οπτικό σου πεδίο..

• Moderators
Δημοσ.

Αν δείς το gameplay trailer θα καταλάβεις τι εννοεί...

Μπορείς να φεύγεις απο το αμάξι που είσαι και να επιλέγεις να μπείς σε όποιο θές μέσα στο οπτικό σου πεδίο..

Δεν είχα δει το trailer. :P

Το πρόβλημα μου δεν ήταν "τί είναι αυτό", αλλά γιατί όλα τα παιχνίδια της Ubisoft αρχίζουν και δίνουν ειδικές δυνάμεις σε πρωταγωνιστές.

Οκ τα Assassin's Creed με το Eagle Vision, ο Sam Fisher έχει το Mark and Execute που είναι πιο δυνατό από του RS: V νομίζω και μόνο τηλεπάθεια δεν χρησιμοποιεί και τώρα έχουμε αυτόν να κάνει body switch... :P

Paranormal Activities: Ubisoft.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...