Προς το περιεχόμενο

Driver: San Francisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E3 2010: Driver 5 Preview

Ever drive a car while being in a coma? You will.

I remember playing the original Driver and having a ball – I was an undercover cop named Tanner, I tore around city streets, and I never got out of my car. It was great. The subsequent Driver games? Not so great – they added the ability to run around, changed characters, and the gameplay suffered.

Driver 5 is a return to the simple days of the franchise… except that the main character is in a coma and all of this is happening in his head and you can spiritually leap into other bodies...

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ε ναι, όταν περάσει ο Kostacurtas.

Μάλλον η σκηνή που βλέπουμε στο βίντεο είναι που στέλνει τον τύπο σε κώμα.

Λες και περίμενε να αντέξει τέτοια σύγκρουση ο χαρακτήρας. :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μακάρι να είναι σαν το πρώτο αλλα από ότι βλέπω χλώμιασε... μάλλον θα είναι σαν τις πατάτες τις τελευταίες...ελπίζω να διαψευστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τί είδαμε μόλις τώρα;Δεν κατάλαβα και πολλά...racing έγινε;Και πηδάς από αμάξι σε αμάξι; :P

Είδα ότι και τα αμάξια,βαριούνται λίγο να κουνηθούν,ειδικά στις στροφές.. Δεν μου άρεσε....έχω γίνει πολύ εκλεκτικός μάλλον :P:p

Δημοσ.

Τί είδαμε μόλις τώρα;Δεν κατάλαβα και πολλά...racing έγινε;Και πηδάς από αμάξι σε αμάξι; :P

Είδα ότι και τα αμάξια,βαριούνται λίγο να κουνηθούν,ειδικά στις στροφές.. Δεν μου άρεσε....έχω γίνει πολύ εκλεκτικός μάλλον :P:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...