PaidiThauma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τσεκαρε Αυτο. Combination virxen75+PaidiThauma: >import java.awt.*; import java.awt.event.*; import javax.swing.*; import java.io.*; class SwingFC implements ActionListener { JTextField jtfFirst; JTextField jtfSecond; JTextField jtfThird; JTextField jtfResult; JTextField jtfResult2; JButton jbtnComp; JLabel jlabFirst, jlabSecond, jlabThird; JLabel jlabResult,jlabResult2; SwingFC() { JFrame jfrm = new JFrame("Compare Files"); jfrm.setLayout(new FlowLayout()); jfrm.setSize(240, 250); jfrm.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); jtfFirst = new JTextField(14); jtfSecond = new JTextField(14); jtfThird = new JTextField(14); jtfResult = new JTextField(14); jtfResult.setEnabled(true); jtfResult2 = new JTextField(14); jtfFirst.setActionCommand("xrusos"); jtfSecond.setActionCommand("argiros"); jtfThird.setActionCommand("xalkos"); JButton jbtnComp = new JButton("Upologise"); jbtnComp.addActionListener(this); jlabFirst = new JLabel("Xrusos: "); jlabSecond = new JLabel("Argiros: "); jlabThird = new JLabel("Xalkos: "); jlabResult = new JLabel("APOTELESMA"); jfrm.add(jlabFirst); jfrm.add(jtfFirst); jfrm.add(jlabSecond); jfrm.add(jtfSecond); jfrm.add(jlabThird); jfrm.add(jtfThird); jfrm.add(jlabResult); jfrm.add(jtfResult); jfrm.add(jbtnComp); jfrm.setVisible(true); } public void actionPerformed(ActionEvent ae) { int i=0, j=0, n=0; int k, ks, d; if(jtfFirst.getText().equals("")) { jtfResult.setText("Grapse Kati."); return; } if(jtfSecond.getText().equals("")) { jtfResult.setText("Grapse Kati."); return; } if(jtfThird.getText().equals("")) { jtfResult.setText("Grapse Kati."); return; } try { i = Integer.parseInt(jtfFirst.getText()); j = Integer.parseInt(jtfSecond.getText()); n = Integer.parseInt(jtfThird.getText()); } catch(NumberFormatException exc) { jlabResult.setText("Ti Piges Kai evales??"); return; } k=n+j+i; d=k/25; ks=k/15; jtfResult.setText("d="+d+" ks="+ks); } public static void main(String args[]) { SwingUtilities.invokeLater(new Runnable() { public void run() { new SwingFC(); } }); } } Το εκανα και να το εμφανιζει σκετο χωρις το κουτακι.αλλα κατι με εβγαζε. αλλα δεν πειραζει. και ετσι καλα ειναι. ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Πως κανω αυτο το προγραμμα να ειναι σαν εφαρμογη. να παταω ενα εικονιδιο και να μου βγαζει αυτο που καναμε? γινετε καταρχην?
virxen75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ένας απλός τρόπος είναι να κάνεις ένα αρχείο .bat π.χ run.bat και μέσα να γράψεις java SwingFC πρέπει το .class και το .bat να είναι στον ίδιο κατάλογο και να έχoυν οριστεί σωστά τα path της java. και ο υπολογιστής που το τρέχεις να έχει εγκατεστημένη java αλλιως βρες προγράμματα στο ιντερνετ που στο μετατρέπουν σε .exe
PaidiThauma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ενα απλο java SwingFC ? δεν κανει τπτ. αναβοσβηνει μια φορα μαυρη οθονη :/ Μαλλον ξερω γιατι. δεν μπορω να τρεξω αρχεια Java μεσα απο την γραμμη εντολων. για αυτο και δεν μ κανει τπτ το .bat. ξερετε τι πρεπει να κανω για να τα τρεχω και απο κει?
computeras13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θα πας στον πίνακα ελέγχου, στο εικονίδιο java, στο tab java και από εκεί θα κοιτάξεις καταρχάς αν είναι σωστά τα path σου για το jre.
virxen75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 o υπολογιστής μου-->ιδιότητες-->για προχωρημένους -->μεταβλητές περιβάλλοντος πρόσθεσε στο τέλος του path(πάτα επεξεργασία) το ;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_05\bin (αν εκεί έχεις την java π.χ.)
PaidiThauma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 και που ξερω ποιο ειναι σωστο? μου βγαζει 2 paths στην καρτελα Users της καρτελας java και 1 path στο System αναλυτικες οδηγιες?
PaidiThauma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 το δικο μου ειναι _03. ωραια.τωρα μπορω. ομως στο .bat δεν μου κανει τπτ.:/
virxen75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 το java SwingFC σε command prompt σου δουλεύει?
PaidiThauma Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ολα ειναι ενταξη τωρα. δικο μου λαθος. και το Error δεν το βγαζει πλεον. οταν παταω πανω σε αρχειο .java και κανω compile οτε βγαζει λαθος. ενω οταν τρεχω το προγραμμα και κανω ανοιγμα αρχειου τοτε ολα ειναι οκ.^^ Ευχαριστω παιδια. ειμαι οκ. θα επανελθω με καινουργιες αποριες συντομα.
virxen75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 όταν το jre σου βγάζει compile error και εσύ τρέξεις το .class με την μέθοδο .bat που σου είπα τρέχει τον τελευταίο κώδικα που έκανε compile χωρίς λάθη και όχι αυτό που βλέπεις στο jre.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.