yiankap Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά ψάχνοντας για netbook, βρηκα αυτό : http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/tablet/toshiba-nb200-13j-1.php Ψάχνοντας στο σκρουτζ, είδα ότι το έχει καταχωρημένο με λάθος τιμή σε αυτήν την εταιρεία, η τιμή όμως που αναφέρεται πραγματικά στο site της Ηλεκτρονικής είναι όντως η φθηνότερη. Το ωραίο είναι η τιμή που δίνουν τα "πάμφθηνα" Multirama : 450 €, Ο Κοτσόβωλος 399 € για το ακριβώς ίδιο μοντέλο -13J. Δυστυχώς σε επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν ότι μόνο μέσω net ισχύει η ειδική τιμή και εγώ για λόγους συγκεκριμένους μπορώ να αγοράσω μόνο απευθείας από κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Tελικά το πήρε κανένας αυτό? Μήπως τελικά ήταν μπαρούφα? Όχι τιποτα αλλο να ξέρω τουλάχιστον αν προσέφερα κάτι χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sentilon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλη προσφορα, τορα μονο που εχει 299 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον τελείωσαν. Τουλάχιστον ελπίζω να πρόλαβε κανένας από εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbbl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά ψάχνοντας για netbook, βρηκα αυτό : http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/pc/tablet/toshiba-nb200-13j-1.php Ψάχνοντας στο σκρουτζ, είδα ότι το έχει καταχωρημένο με λάθος τιμή σε αυτήν την εταιρεία, η τιμή όμως που αναφέρεται πραγματικά στο site της Ηλεκτρονικής είναι όντως η φθηνότερη. Το ωραίο είναι η τιμή που δίνουν τα "πάμφθηνα" Multirama : 450 €, Ο Κοτσόβωλος 399 € για το ακριβώς ίδιο μοντέλο -13J. Δυστυχώς σε επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν ότι μόνο μέσω net ισχύει η ειδική τιμή και εγώ για λόγους συγκεκριμένους μπορώ να αγοράσω μόνο απευθείας από κατάστημα. Δεν καταλαβαινω για πιο λογο δεν μπορεις να αγορασεις μια προπληρωμενη καρτα και να κανεις την αγορα απο νετ??!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που δεν επιθυμώ να τους αναλύσω φίλε μου, όχι τεχνικοί. Δεν ήταν θέμα κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xerouveim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αδερφέ εγώ το πήρα απο ηλεκτρονική αθηνών με 249 ευρώ το είχε ειδική τιμη και τώρα το έχει 299 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.