Προς το περιεχόμενο

εναλλακτική των 70 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τηλεφωνο οτε και πληρωνω γθρω στα 70 εθρω το διμηνο στο γραφειο.

τωρα σκεφτομαι να συνδυασω τηλ και ιντερνετ αλλα δεν ξερω τι να βαλω.

με βαση αυτα που πληρωνω τωρα μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας τι να επιλεξω?

ευχαριστω πολυ

αντωνης ξανθη

Δημοσ.

Τότε μπορείς να βάλεις μια από τις προσφορές των 40€ / μήνα τηλέφωνο+ιντερνετ (Forthnet, Tellas, HOL).

Εγώ έχω Tellas και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν και για βόρεια Ελλάδα δεν έχω ακούσει και πολύ θετικά σχόλια για την συγκεκριμένη εταιρία!

Δημοσ.

Αν χρειαζεσαι και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη με δυνατοτητα αλληλοεκτροπης με την κυρια αν μιλαει κλπ αφου εισαι σε γραφειο βαλε με 38 ευρω τον μηνα τελικη τιμη http://www.netone.gr

Την εχω 2+ χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Προυποθεση να εισαι Αθηνα.

Δημοσ.
Αν χρειαζεσαι και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη με δυνατοτητα αλληλοεκτροπης με την κυρια αν μιλαει κλπ αφου εισαι σε γραφειο βαλε με 38 ευρω τον μηνα τελικη τιμη http://www.netone.gr

Την εχω 2+ χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Προυποθεση να εισαι Αθηνα.

Ναι, αν και την θεωρούσα εταιρία της πλάκας, όσους ξέρουν που την έχουν βάλει είναι πολύ ευχαριστημένοι!

Δημοσ.
Μονο της πλακας δεν ειναι η netone !!!!:-D:-D:-D

Βέβαια μην ξεχνάμε πως είναι η τελευταία των Μοϊκανών και πολύ πιθανόν στο μέλλον να εξαγοραστεί από τις μεγάλες ή πολύ απλά να μην αντέξει τον ανταγωνισμό!

Δημοσ.
Βέβαια μην ξεχνάμε πως είναι η τελευταία των Μοϊκανών και πολύ πιθανόν στο μέλλον να εξαγοραστεί από τις μεγάλες ή πολύ απλά να μην αντέξει τον ανταγωνισμό!

Ακομα και να γινει κατι τετοιο η πορτα της φυγης ειναι παντα ανοικτη.

Δημοσ.

Να βαλεις connx. Μου συνεβη προσφατα βλαβη σε συγγενικο μου προσωπο και η forthnet ζηταγε 60€ για να ερθει τεχνικος να δει τι συμβαινει. Εαν ειχαν ΟΤΕ θα ειχαν ερθει δωρεαν. Τελικα το εφτιαξα εγω καθω ηταν προβλημα μεσα στο σπιτι τους.

Δημοσ.
Να βαλεις connx. Μου συνεβη προσφατα βλαβη σε συγγενικο μου προσωπο και η forthnet ζηταγε 60€ για να ερθει τεχνικος να δει τι συμβαινει. Εαν ειχαν ΟΤΕ θα ειχαν ερθει δωρεαν. Τελικα το εφτιαξα εγω καθω ηταν προβλημα μεσα στο σπιτι τους.

Ακριβώς το ίδιο κάνει και η Tellas και είναι λογικό από την στιγμή που ευθύνεται ο συνδρομητής!

Δημοσ.

Απολυτα λογικο να χρεωνει απο την στιγμη που φταιει ο πελατης, απλα αναφερα οτι για την ωρα ο ΟΤΕ δεν εχει καμια τετοια τακτικη, φταιει δεν φταιει ο πελατης.

Δημοσ.

Επειδή είναι από Ξάνθη δεν μπορεί να βάλει netone.

Αν βάλεις Tellas έχει και το πακέτο με τα 33€ που δεν περιλαμβάνει δωρεάν διεθνή Α' Ζώνης και 60 λεπτά προς κινητό.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις από γειτονικά γραφεία και σπίτια ποια εταιρία παίζει καλύτερα.

Δημοσ.
Επειδή είναι από Ξάνθη δεν μπορεί να βάλει netone.

Αν βάλεις Tellas έχει και το πακέτο με τα 33€ που δεν περιλαμβάνει δωρεάν διεθνή Α' Ζώνης και 60 λεπτά προς κινητό.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις από γειτονικά γραφεία και σπίτια ποια εταιρία παίζει καλύτερα.

Αν ξερεις οτι ειναι απο Ξανθη ετσι ειναι...Αν και οι Ελληναρες εχουμε το καλυτερο αυτοκινητο , το καλυτερο σπιτι ολοι και φυσικα την καλυτερη συνδεση !!!!:mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...