Προς το περιεχόμενο

Office Student edition 2007

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα μία φίλη μου ένα φορητό που είχε μέσα το Office Student edition 2007 μαζί με το φορητό είχε και ένα πιστοποιητικό από την Microsoft με το serial key. Βάζω το key όταν μου το ζητάει και μου λέει συνέχεια ότι είναι λάθος! Τί γίνεται;

Δημοσ.

Κάποιος άλλος το έχει ήδη χρησιμοποιήσει. Κλασσική περίπτωση...

Δημοσ.
Κάποιος άλλος το έχει ήδη χρησιμοποιήσει. Κλασσική περίπτωση...

Σε καινούργιο, κλειστό υπολογιστή; Πώς γίνεται αυτό; Αφού το serial είναι μέσα στη συσκευασία.

Δημοσ.
Πήρα μία φίλη μου ένα φορητό που είχε μέσα το Office Student edition 2007 μαζί με το φορητό είχε και ένα πιστοποιητικό από την Microsoft με το serial key. Βάζω το key όταν μου το ζητάει και μου λέει συνέχεια ότι είναι λάθος! Τί γίνεται;

Σε καινούργιο, κλειστό υπολογιστή; Πώς γίνεται αυτό; Αφού το serial είναι μέσα στη συσκευασία.

Κατάλαβες εσύ να είναι κλειστό; Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα ποιος πήρε ποιον και που ήταν το office.

Δημοσ.

Είχε μέσα στο κουτί ένα πιστοποιητικό από τη Microsoft. Ένα χαρτί ήταν που είχε και ταινία γνησιότητας και ολογράμματα (αν λέγονται έτσι), όπως στα χρήματα που τα κοιτάς στο φως και έχει κάτι σχέδια. Έτσι και αυτό το πιστοποιητικό. Και έγραφε επάνω το product key για το Office Student 2007. Όποτε πάω να το εισάγω όταν μου το ζητάει μου βγάζει ότι είναι λάθος.

Δημοσ.
Είχε μέσα στο κουτί ένα πιστοποιητικό από τη Microsoft. Ένα χαρτί ήταν που είχε και ταινία γνησιότητας και ολογράμματα (αν λέγονται έτσι), όπως στα χρήματα που τα κοιτάς στο φως και έχει κάτι σχέδια. Έτσι και αυτό το πιστοποιητικό. Και έγραφε επάνω το product key για το Office Student 2007. Όποτε πάω να το εισάγω όταν μου το ζητάει μου βγάζει ότι είναι λάθος.

1)μαλλον το βαζεις λαθος το serial key(το serial key ειναι μεσα στην θηκη του προγραμματος,το serial key των windows ειναι κατω απο το pc)

Αν εισαι σιγουρη-σιγουρος οτι το βαζεις σωστα τοτε πηγαινε απο το καταστημα που το πηρες και ανεφερε το!

---------- Προσθήκη στις 10:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:58 ----------

Δημοσ.

10 φορές να βάζω λάθος το ίδιο κωδικό είναι στατιστικώς απίθανο, έστειλα email στο eshop και περιμένω τις ενέργειές τους. Άντε να δούμε.

Δημοσ.

Κεφαλαία Αγγλικά με τις παύλες τους όταν το δίνεις.

Έχει κάτι μυστήρια στα keys.

Εκτός αν είναι ένα γνωστό Bug του προεγκατεστημενου Office 2007, όπου η προεγκατεστημένη έκδοση των 60 ημερών δεν ενεργοποιείται με την καμία

με key που έχεις αγοράσει,

και πρέπει να την απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις αυτήν που έχεις πάρει.

Και επειδή δεν δουλεύει ούτε αυτό, τρως ένα αγγούρι και ξαναστήνεις το μηχάνημα από την αρχή (format-λειτουργικό και μετά το office που έχεις αγοράσει)

για να δουλέψει. :mad:

Νόμιζα ότι το είχαν λύσει τα ζώα στα καινούργια μηχανάκια.

Μακάρι να κάνεις λάθος στον κωδικό πάντως :-):-)

Δημοσ.
Εκτός αν είναι ένα γνωστό Bug του προεγκατεστημενου Office 2007, όπου η προεγκατεστημένη έκδοση των 60 ημερών δεν ενεργοποιείται με την καμία

με key που έχεις αγοράσει,

και πρέπει να την απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις αυτήν που έχεις πάρει.

Τελικά αυτό ήταν. Τί κουφό ρε συ; Από τη στιγμή που έχει ήδη εγκατεστημένη την έκδοση student 2007 μέσα. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Microsoft ρε συ.

Ή αλλιώς σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Τελικά είναι ακόμα γίδια, δεν βελτιώθηκαν. Αυτό το bug είναι γνωστό από τότε που πρωτοβγήκαν τα vista.

Στα αρχ.... τους , ακόμα να το διορθώσουν.

Δημοσ.
Το πρόβλημα λύθηκε, αλλά από το eshop ακόμη δεν πήρα απάντηση. Λέτε να τους στείλω να τους πω ότι όλα ΟΚ;

Όχι, γιατί απλά δε θα ασχοληθούν. Εκεί που πήγε το πρώτο email σου, θα πάει και το δεύτερο. Αν στο πρώτο email, έγραφες ότι θες επιστροφή χρημάτων λόγω του προβλήματος ... θα σου απαντούσαν (άσχετο με το τι θα έγραφε η απάντηση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...