Προς το περιεχόμενο

μεγαλο προβλημα με windows 7 ΠΑΙΔΙΑ

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις πηρα το pc Και με το που το ανοιξα δεν νομιζω να εβαλα καλα την οθονη στο σωστο slot sto Pc.ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ σλοτ sthn mobo..μετα την εβαλα σε μια απο τις δυο θεσεις στην καρτα γραφικων εχω 2 σε crossfire αλλα πριν γινει αυτο δεν μου εμφανιζοτανε η οθονη και αφοτυο ανοιξε κανονικα στο bootarisma μου ελεγε οτι τα windows δεν ξεκινισανε κανονικα και οτι πρεπει να γινει κατι για να τελειςσει το setup.βαζω το cd το αυθεντικο τιποτα..βαζω ενα αλλο που μου εδωσαν τα eshop που λεγεται revovery windows 7 media center και παλι τιποτα..στον ελεγχο του pc απο την εταιρια ελεγε οτι τεσταριστηκε σε vista.μηπως αυτοι μονο τον τεσταρουνε σε δοκιμαστηκες εκδοσεις και πρεπει να κανω εγω format απο την αρχη?και που συνδεω την οθονη μου ACER 23 WIDE ΣΤΙΣ 2 5770 CROSSFIRE?ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...

Δημοσ.

Φιλε ηρεμησε. Αποτι καταλαβα εχει προεγκατεστημενα τα win7 . Ανοιξε το pc και αφησε το να εκκινησει και πες μας τι μυνημα σου βγαζει η αν δεν βγαζει κατι που κολλαει. Σε οποια εξοδο και αν συνδεσεις την οθονη ειναι το ιδιο

Δημοσ.

οκ για την οθονη..δηλαδη τι ενοεις ειχε μια δοκιμαστικη εκδοση?εγω τωρα ειδη εχω κανει φορματ..τι να κανω?λες δηλαδη οτι επρεπε εγω να κανω το format και οχι η εταιρια?και καλα να μην μου πειραξουνε το αυθεντικο λογισμικο?

Δημοσ.

Τωρα με μπερδεψες...εκανες φορματ και εχεις παλι προβλημα? Τι ακριβως? Δοκιμασε με μονη καρτα γραφικων

Δημοσ.

εκανα φορματ..με τα windows 7.εβαλα drivers της καρτα γραφικων και μητρικης αλλα οταν παταω στο ccc μου βγαζει οτι εχω μια καρτα γραφικων ενω εχω crossfire 5770 και η ενδειξη crossfirex ειναι ενεργη wtf?θα τρελαθω μολις το πηρα σημερα το μεσημερι

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε..απλα οταν το ανοιξα το pc πρωτη φορα επειδη δεν ειχα συνδεσει το καλωδιο της οθονης με την καρτα γραφικων και δεν εβλεπα τιποτα εκανα ρεσταρτ και οταν το ανοιγα μου ελεγε οτι δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση των windows..κανω ρεσταρτ και τα ιδια παλι.βαζω το cd των windows παλι τα ιδια..στην τελικη εκανα φορματ δεν ξερω τη εκδοση windows μου ειχανε μεσα αλλα τωρα εβαλα μονος μου τα 7αρια τα 64bit?τι μπορει να προκαλουσε αυτο το προβλημα?

[

Δημοσ.

Ίσως κάποια διακοπή κατά την εγκατάσταση των Windows. Πάντως, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις από την αρχή, ήταν το format και η καθαρή εγκατάσταση των Windows.

Δημοσ.

αυτο εκανα format και εγκατασταση ολων των driver κλπ.τωρα εχω αλλο προβλημα.κατεβασα το live messenger.και οταν παω να μπω Internet.δεν με αφηνει λεει πρεπει να τσεκαρω το antivirus η το firewall.εχω το Norton internet security αλλα δεν μπορω να μπω msn τι να κανω help παρακαλω.

Δημοσ.

Δεν συνδέεται καν στο Internet ή δεν σε αφήνει να μπεις MSN; Προφανώς πρέπει να προσθέσεις αυτό που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στο Internet ή το MSΝ (για τη δεύτερη περίπτωση) στις εξαιρέσεις του firewall.

Δημοσ.
Δεν συνδέεται καν στο Internet ή δεν σε αφήνει να μπεις MSN; Προφανώς πρέπει να προσθέσεις αυτό που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στο Internet ή το MSΝ (για τη δεύτερη περίπτωση) στις εξαιρέσεις του firewall.

φιλαρακι μπορω να μπω ιντερνετ αλλα δεν μπορω να μπω msn γιατι?τι πρεπει να κανω?απενεροποιω το firewall και το antovirus αλλα παλι δεν μπορς να μπω Msn γιατι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...