bnvdarklord Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα javascript στο site μου, το οποιο δουλευει σε ολους τους browser εκτός του ie. ο ie βγαζει λαθος στην εξης σειρα >document.getElementById("frame").style.height = (MAX_H + 10) + "px" του κωδικα μου, με αποτελεσμα να μην φορτωνεται καν ολοκληρο το javascript! Πως γινεται να το κανω να δουλευει και στον ie?
alex2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Εμένα αυτό παίζει σε ΙΕ8. 1) Σε ποια έκδοση του ΙΕ παρατηρείς πρόβλημα ? 2) Πόσταρε και τον υπόλοιπο κώδικα μπας και υπάρχει αλλού πρόβλημα
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 εκδοση ie6 και ie8(και υποθετω και ie7 αλλα δεν το εχω δοκιμασει) με πολλες δοκιμες περιορισα οτι το προβλημα τελικα ειναι στο: >var MAX_H = Math.round(window.innerHeight/1.5); που εχω γραψει πιο πανω οπου το innerHeight δεν υπαρχει τον ie!! Βρηκα οτι το document.body.clientHeight μπορει να χρησιμοποιηθει αλλα βλεπω οτι για καθε Browser σημαινει αλλα πραγματα :s
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τελικα το βρήκα η αντιστοιχη εντολή που βγαζει το ιδιο αποτελεσμα σε όλους τους browser είναι η document.documentElement.clientHeight, και δουλευει και στον ie
silverthan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο; Θέλω να περάσω μια μεταβλητή που διαβάζω με form value από το home.html στο work.html, ξεχωρίστά αρχεία. Γίνεται;
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο; Θέλω να περάσω μια μεταβλητή που διαβάζω με form value από το home.html στο work.html, ξεχωρίστά αρχεία. Γίνεται; Γιατι δεν ανοιγεις νεο θεμα για να δουν και πιο πολλοι την ερωτησή σου? Γινεται παντως...
silverthan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μια που μιλούσατε για js.... Για πες πως γίνεται
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το home.html και το work.html πως συνδέονται? Δηλαδή στο home.html υπάρχει ένα Link που σε πάει στο word.html?
silverthan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ακριβώς, το work.html είναι ένα pop-up
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πως καλείς το pop-up σου? Τον κώδικα σου γράψε
silverthan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 >function newFunc() { window.open( "result.html", "myWindow", "status = 1, height = 300, width = 300, resizable = 0" ) }
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, 1ας τρόπος είναι > function newFunc() { val = document.getElementById("mytest").value; window.open( "result.html?val="+val, "myWindow", "status = 1, height = 300, width = 300, resizable = 0" ) } που ουσιαστικά το παιρνάμε πάνω στο url αλλιώς εάν δεν θες να φαίνεται πάνω στο url (για τον Α,Β,Γ λόγο) τότε μία άλλη λύση θα ήταν να ποστάρεις τα δεδομένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.