argyris22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 γρατζουνισα ελαφρια την οθονη και εκανε και κατι μαυρες κηλιδες,που με τριψιμο βγηκανε,υπαρχει περιπτωση να το καλυψη η εγγυηση?ή πρεπει να καψω κανα pixel:devil:??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 όχι είναι από δικό σου φταίξιμο... τι εννοείς μαύρες κηλίδες?
argyris22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 δεν ξερω τι ακριβως ειναι,απλα ειδα μαυρες κηλιδες,τις σκουπισα και εφυγαν,γινετε να πληρωσω και να αλλαξω μονο το μπροστα πανελ ή παει πακετο??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 δεν γνωρίζω, πάρε τηλέφωνο στην Dell Hellas καλύτερα
Thrylos7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 πλεον εισαι εκτος εγγυησης αφου της εκανες ζημια...και pixel να καψεις (που δε γνωριζω τροπο αλλα λεμε τωρα...) δε θα σε καλυψουν. Μοναδικη ελπιδα αν σου παραδοθηκε εντος της εβδομαδας και ισχυριστεις οτι ετσι την παρελαβες... Παντως παρε και ενα τηλ, ποτε δε ξερεις....μπορει να εχουν τα κεφια τους...
Allokotos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα σας πω εδώ τα προβλήματα που συνεχίζω να αντιμετωπίζω με την συγκεκριμένη οθόνη. Περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου αγόρασα την οθόνη από το http://www.pcbuyit.co.uk/ .Μετά από μία εβδομάδα την είχα στα χέρια μου. Και όλα τα προβλήματα αρχίζουν εκεί. Με το που την σύνδεσα πάνω στο PC παρατήρησα ότι η οθόνη είχε ένα καμένο pixel και εκτός αυτού το πλαίσιο της οθόνης στην κάτω δεξιά πλευρά όπου βρίσκονται και τα κουμπιά της οθόνης φαινόταν να μην είναι καλά κουμπωμένο, με αποτέλεσμα να φαίνεται ο φωτισμός που έχει η οθόνη από μέσα. Την επόμενη μέρα επικοινώνησα με την Dell Hellas και ύστερα από μερικά προβληματάκια (δεν υπήρχε το serial της οθόνης στο σύστημα τους, λες και έφταιγα εγώ για αυτό…) , με ενημέρωσαν ότι αύριο θα περάσει courier να πάρει την παλιά οθόνη και να φέρει την καινούργια(η οθόνη αντικαταστάθηκε την περασμένη Παρασκευή). Με το που σύνδεσα την καινούργια οθόνη πάνω στο PC ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και αυτή θα έχει τουλάχιστον ένα καμένο pixel.Δυστυχώς δεν έκανα λάθος και αυτή η οθόνη έχει ένα καμένο pixel…αλλά δυστυχώς δεν είναι πάλι μόνο αυτό! Λίγο ποιο πάνω από το κέντρο της οθόνης παρατήρησα μία μαύρη κουκίδα και προσπαθώντας με ένα πανάκι να την καθαρίσω διαπίστωσα ότι αυτή η κουκίδα είναι μέσα από το panel… και είναι αρκετά μεγάλη, όσο περίπου 10 pixel μαζί. Αύριο θα πάρω πάλι την Dell για να μου αντικαταστήσει και πάλι την οθόνη αλλά τα ερωτήματα μου είναι τα εξής. Το να είναι τόσες Dell οθόνες προβληματικές είναι συχνό φαινόμενο ή μόνο σε εμένα έτυχε αυτό; Το να βρω μία οθόνη ΧΩΡΙΣ κανένα καμένο pixel είναι πιθανό!? ή να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι πάντα θα έχω τουλάχιστον ένα; Τέλος οι οθόνες που φέρνουν για να σου αντικαταστήσουν την παλιά είναι καινούργιες ή όχι; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις παιδιά . Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 όλες οι οθόνες όλων των κατασκευαστών μπορεί να έχουν καμένο pixel και δεν θεωρούνται προβληματικές μιας και καλύπτονται από το ευρωπαϊκό ISO-something (νούμερο που ποτέ δεν θυμάμαι), το ότι η Dell και κάποιες άλλες εταιρίες δίνουν 0 dead pixel warranty όταν δεν είναι υποχρεωμένες βάση νομοθεσίας δεν είναι και άσχημο... από την στιγμή λοιπόν που στην αλλάζουν χωρίς να χρειαστεί να βγει από το σπίτι άλλαζέ την μέχρι να πετύχεις αυτό που θες
Allokotos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 όλες οι οθόνες όλων των κατασκευαστών μπορεί να έχουν καμένο pixel και δεν θεωρούνται προβληματικές μιας και καλύπτονται από το ευρωπαϊκό ISO-something (νούμερο που ποτέ δεν θυμάμαι), το ότι η Dell και κάποιες άλλες εταιρίες δίνουν 0 dead pixel warranty όταν δεν είναι υποχρεωμένες βάση νομοθεσίας δεν είναι και άσχημο... από την στιγμή λοιπόν που στην αλλάζουν χωρίς να χρειαστεί να βγει από το σπίτι άλλαζέ την μέχρι να πετύχεις αυτό που θες Αυτό θα κάνω Thresh .Αλλά από την αρχή το πρόβλημα μου δεν ήταν τόσο τα καμένα pixels όσο τα προβλήματα με το πλαίσιο και την κουκίδα.Νόμιζα ότι τέτοια θέματα δεν θα υπήρχαν με την Dell...δλδ με την ποιότητα κατασκευής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσουν μέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.