Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πήδημα, κάψιμο και μας μένουν και οι γάτες.
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πήδημα, κάψιμο και μας μένουν και οι γάτες. wtf are u talking ab μαλακία-άκυρο
fullon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» «Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!» Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!» Όλοι αυτοί στον αντιεξουσιαστικο χωρο είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.» Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..?? Ο Κουνταρδάς δίνει στεγνά την γλοιώδη πραγματικότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Λεει ευθέως πως οι "συντροφοί" του είναι μισθωμένοι απο εβραίους, παρατάξεις και οργανώσεις... και λεει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.. και σκεφτείτε πως αυτοι οι αντιεξουσιαστές και ακροαριστεροι δολοφόνοι την γλιτώνουν και τους αφήνουν να αλωνίζουν... μασωνία, χρήματα, εβραίοι, Σορος, επιχορηγήσεις, ληστείες, δολοφονίες.. τους εκανε ρόμπα.. αλλα κλασικά θα αρχίσει η λασπολογία κατά του τώρα, τρελός χαζός κτλ κτλ. Είπε πράγματα που τα ξέρουμε χρόνια αλλα απλά κανείς δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτά. σύνοψη . Μπόχα και βρώμα του αντιεξουσιαστικού χώρου με τις ευλογίες και τις επιχορηγήσεις εβραίων και άλλων εξωτερικών εχθρών. εύγε! περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση απο κάποια πτέρυγα του χώρου οταν τελειώσουν το πάρτυ με τις μπύρες..
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εντωμεταξύ εντάξει... Ο ίδιο που τον είχανε θεό και κάνανε πορείες κτλ για την απελευθέρωση του. Τον ίδιο θα τον θάψουνε και θα τον θεωρήσουνε τρελό/βαλτό και χίλιαδυο. Οι παρωπίδες και η προβατοποίηση στο μέγιστο..
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 γιατί ξέρεις κάπου που να μην συμβαίνει αυτό; επιπλέον, σου κάνουν για λόγια σοβαρού ανθρώπου αυτά;
@@sos@@ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι ή όχι καλά ο νίκος δεν θα το κρίνει κανένας από εμάς, πολύ περισσότερο κάποιοι που μύρισαν αίμα και τρέξαν σαν τα όρνεα... Την αλήθεια των λεγομένων του την αξιολογώ και επανατοποθετούμαι απέναντι στην δημοσιότητα που μπορεί κάποιος να κερδίσει βλέποντας το όνομά του γραμμένο στους τοίχους σε όλη την χώρα... "Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος, το νού σου έ; "
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αχ, είχα κάνει μπλούζα κάποτε με το κατερινάκι και από κάτω "το νουνί σου ε;". Κατά τα άλλα σοσ, μπράβο, σε είχα παρεξηγήσει, αντισημιτάκι και εσύ ε; NSDAP δαγκωτό φάση; Φουρνάκι γκαζιού για καλή διανομή; Μυρωδιά πικραμύγδαλου και pH 5.5;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.