Προς το περιεχόμενο

συνεντευξη του Κουνταρδα και πως δινει στεγνα τον "αντιεξουσιαστικο" χωρο

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κουνταρδας εδωσε συνεντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο και είπε αρκετα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικα με τον αντιεξουσιαστικο χωρο, τα ατομα και οι παραταξεις που τους υποκινουν κτλ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ:

Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...

«Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»

Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ»

«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»

Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ.

Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»

«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία.

Όλοι αυτοί στον αντιεξουσιαστικο χωρο είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.» Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!!

θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..??

Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».

«ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»

«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».

Ο Κουνταρδάς δίνει στεγνά την γλοιώδη πραγματικότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Λεει ευθέως πως οι "συντροφοί" του είναι μισθωμένοι απο εβραίους, παρατάξεις και οργανώσεις... και λεει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα..

διαβαστε την συνεντευξη εδω

και σκεφτείτε πως αυτοι οι αντιεξουσιαστές και ακροαριστεροι δολοφόνοι την γλιτώνουν και τους αφήνουν να αλωνίζουν... μασωνία, χρήματα, εβραίοι, Σορος, επιχορηγήσεις, ληστείες, δολοφονίες..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους

Απο αυτο και μονο, λυπαμαι αλλα δεν θα το παρω στα σοβαρα.

Εκτος αν βρεθηκαν επιστημονικες αποδειξεις, και δεν εχω παρει πρεφα ακομα.

Δημοσ.

1. ΠΟΙΟΣ είναι ο Κουνταρδάς;

2. ΓΙΑΤΙ να διαβάσω κείμενο που με μια ματιά αναφέρει κάθε τρεις και λίγο εβραίους μασόνους δράκους και δεξερωγωτι

3. ΠΟΣΟ σοβαρά μπορείς να πάρεις άνθρωπο που λέει, αυτό που έκανε ο quote ο mementomori και συνεχίζει λέγοντας πως είναι "αντί" σε όλα και μηδενιστής...

4. ΠΟΥ είναι ο lucifer;

5. ΠΟΤΕ θα φάω μπαν να ησυχάσω;

Δημοσ.

oο κουνταρδας πιαστηκε τον δεκεμβριο του 2008 στα επεισοδια . ενα σωρο αδικηματα μολοτωφ, επιθεση σε αστυνομικους, εμπρησμους κτλ, επισης ο κουνταρδας ηταν αυτος που ειχε επιτεθει αγρια το 1996 στον πρωην προεδρο της ΓΣΕΕ.

μπηκε φυλακη και εκανε απεργια πεινας για να ελευθερωθει. τελικα βγηκε με 3000 ευρω πληρωμενα αππο "ξερουμε ποιους" και μετα απο λιγες μερες πηγε και παραδοθηκε ομολογωντας οτι ηταν αυτος που σκοτωσε τον ειδικο φρουρο Αμανατιδη εξω απο το σπιτι του αγγλου πρεσβη.

τωρα παλι μεσα και ειπε οτι διαβασες.. η γιαφκα του inymedia ειχε βγαλει bannerakia και αφισες για την παρτυ του αλλα μετα απο ολα αυτα μαλλον πηγαν για ανακλυκλωση... κλαψ

Δημοσ.

βασικα η πηγη που εδωσα εγω ειναι απο το τρωκτικο, μαζι με ολη την συνεντευξη που θα υπαρχει αυριο στην εφημεριδα Ο ΜΑΧΗΤΗΣ της ξανθης νομιζω..

protoselido1412010.jpg

Δημοσ.

Απο τον ΜΑΧΗΤΗ ???

:lol::lol::lol::lol::lol:

Η "ο θεος να την κανει" συνεντευξη ειναι οτι'να ναι. Ο Κουδαρντας δεν λεει τιποτα απολυτως και τα οποια "συμπερασματα" τα βγαζει η λερα ο Παπαδοπουλος.

Δημοσ.
Ο Κουδαρντας δεν λεει τιποτα απολυτως ...

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ:

Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...

«Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»

Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ»

«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»

Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ.

Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»

«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία.

Όλοι αυτοί στον αντιεξουσιαστικο χωρο είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.» Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!!

θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..??

Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».

«ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»

«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».

τι αλλο θες να σου πει., ονοματα κτλ δε θα τα δωσει δημοσια, μην αγχωνεσαι .. απλα ρομπες τους εκανε... και οχι οτι δε τα ξεραμε.. αλλα λεμε τωρα.. καλο ειναι να ακουγονται και απο καποιους που τους ειχαν θεοποιησει..

Δημοσ.
όχι όμως ότι δεν παίζουν διάφορα πονηρά και αδιανόητα στον "αντιεξουσιαστικό" χώρο ε.

Στον "αντιεξουσιαστικο" χωρο μπορει να παιζουν, στον αντιεξουσιαστικο οχι.

Δημοσ.
προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει αντιεξουσιαστικός, μόνο "αντιεξουσιαστικός".

Ε, αδικείς. Μειοψηφίες ίσως, αλλά τις αδικείς.

Δημοσ.
προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει αντιεξουσιαστικός, μόνο "αντιεξουσιαστικός".

Μπαα, υπαρχει. Βεβαια κακως υπαρχει γιατι δεν εχει νοημα. Μηδενισμος και μισανθρωπια are the words. :P

Βεβαια, απο την αλλη, οσο υπαρχουν "πατριωτες" καλο ειναι ειναι να υπαρχουν και "αντιεξουσιαστες". Για να περνουν τον αερα των πρωτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...