zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εγω με το συστημα μου εχω 60 frames σταθερα σε ολο το game Με ρυθμήσεις CPU/GPU default;(ακλοκάριστα εννοώ ) Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για τα frames;
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μαλλον επειδη βασιζεται πολυ στο cpu(ετσι καταλαβα απο τα σχολια,μερικες σελιδες πισω).Βλεπω να πηγαινω τον phenom στα 4,5-4,8 για να το παιξω. μπορει να ειναι αυτο που λες α και εχω την εκδοση του θειου αλλα με το καλο σπαστηρι που βγηκε απο το γνωστο team, Με ρυθμήσεις CPU/GPU default;(ακλοκάριστα εννοώ ) Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για τα frames; ναι δεν κανω γενικα οverclock τα εχω ολα μαμα κ gpu k cpu με το evga precision βλεπω τα frames
nemesiskp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ενταξει εχεις τουμπανο cpu,λογικο. zvarthangalos εσυ με τι επεξεργαστη το ετρεξες;
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 καποι στιγμη λεω να τον ανεβασω λιγακι 3,8 πχ
nemesiskp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 καποι στιγμη λεω να τον ανεβασω λιγακι 3,8 πχ Κοντριτσες;
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 καποι στιγμη λεω να τον ανεβασω λιγακι 3,8 πχ Nαι, ανεβασε τον να δουμε....τοσο καιρο το λες... Α, μπες και κανα msn...
zvarthangalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ενταξει εχεις τουμπανο cpu,λογικο. zvarthangalos εσυ με τι επεξεργαστη το ετρεξες; QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Ακλοκάριστο. Τελικά την ζημία την έκανε το V-Sync του παιχνιδιού το έκανα disable και τώρα έστρωσε αρκετά με cross μέχρι 45-50 χωρίς cross 30-35 Oxι πως είναι ενθαρρυντικά τα στοιχεία
qsis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ρε παλικαρια εμενα το παιχνιδι δε ξερω γιατι αλλα δε μου φαινεται πολυ smooth.. με vsync ειναι μονιμα 60 και χωρις αυτο παει 90+ αλλα δεν μου φαινεται εξισου ομαλη η εικονα του σε σχεση με τα 2 προηγουμενα.. μηπως εχουν προβλημα τα ματια μου? edit ακυρο ειμαι χαζος , απλα επρεπε να αλλαξω sensitivity στο χειριστηριο του xbox τη πηγα τερμα και ολα εφτιαξαν
john2gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Ακλοκάριστο. Τελικά την ζημία την έκανε το V-Sync του παιχνιδιού το έκανα disable και τώρα έστρωσε αρκετά με cross μέχρι 45-50 χωρίς cross 30-35 Oxι πως είναι ενθαρρυντικά τα στοιχεία Όπως είχα πει εδώ και καιρό, το παιχνίδι 'γουστάρει' τους i5/i7 επεξεργαστές της Intel
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ubisoft include pirated soundtrack as part of Assassin’s Creed: Brotherhood digital edition Of course, as Ubisoft and Rockstar are the original owners of the files they’re downloading, they’re not doing anything illegal. Still, it’s interesting to see them using the same piracy services that they’ve condemned, don’t you think?
qsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Όπως είχα πει εδώ και καιρό, το παιχνίδι 'γουστάρει' τους i5/i7 επεξεργαστές της Intel και παλι, δεν εχει και gpu της πλακας (ουτε φυσικα cpu της πλακας) δεν ειναι φυσιολογικο αυτο και δε βλεπω και καμια τραγικη βελτιωση στα γραφικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εντάξει, πως περιμένουμε να παίξει άψογα καινούριο παιχνίδι σε CF/SLI χωρίς να υπάρχει profile?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα