Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Brotherhood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα τα έχει κρατήσει.

Το version το βλέπουμε από κάπου ή μόνο από το main application στα properties του;

δεν ξερω αν φαινεται και καπου αλλου

αλλα απο τη στιγμη που στην εκκινηση δε σου βγαζει διαθεσιμο καποιο patch σημαινει οτι εισαι ενημερωμενος

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το version το βλέπουμε από κάπου ή μόνο από το main application στα properties του;

Σ' εμένα δεν εμφανίζει τη version στα Properties του Application.

Αντίθετα τη διάβασα στο ReadMe.txt που υπάρχει στο x:\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Support\Readme

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα αν γίνεται το Savegame του sequence 3 επειδή crashαρε ο υπολογιστής μου και σβήστηκε...

thanks...

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν έχω παίξει καθόλου τα προηγούμενα 2 Assassin's Creed θα χάσω πολλά αν πάω κατευθείαν στο Brotherhood?Η να ξεκινήσω κανονικά απο το 1, μετα το 2 και μετά στο Brotherhood.Τι προτείνετε όσοι τα έχετε παίξει και τα 3.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν έχω παίξει καθόλου τα προηγούμενα 2 Assassin's Creed θα χάσω πολλά αν πάω κατευθείαν στο Brotherhood?Η να ξεκινήσω κανονικά απο το 1, μετα το 2 και μετά στο Brotherhood.Τι προτείνετε όσοι τα έχετε παίξει και τα 3.

Θα χασεις πολλα,αλλα επειδη το 1 μπορει να σε κουρασει ξεκινα τουλαχιστον απο το 2, ειναι αλλωστε το καλυτερο της σειρας

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Δημοσ.

Να στε καλά παιδιά.Ξεκινάω το 2 αν είναι και το 1 ισως το παίξω μόλις τελειώσω και το Brotherhood.Αν έχει καλή ιστορία και το 1 πείτε το όμως έτσι και να κουράσει λιγάκι δεν πειράζει.

Δημοσ.

Ξεκίνα το 1, δεν το συζητάμε! Απλά θα παίξεις μόνο τα απολύτως απαραίτητα, μην κάτσεις να κάνεις πχ 6 αποστολές εκεί που χρειάζονται 3 ή να μαζεύεις σημαίες και τέτοια, δεν έχει κανένα νόημα. Το main story όμως σπέρνει.

Από το 2 και μετά ξέσκισέ τα όλα: sidequests, secondary κλπ.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν θα ξεκιναγα απο το 1.Το παιχνιδι ειναι βαρετοοοο και μετα μπορει να μην θελεις να παιξεις τα αλλα δυο.Ξεκινα απο το 2 και διαβασε το plot του 1 σε καμια wikipedia.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά το 1ο είναι και ο ορισμός του επαναλαμβανόμενου, αν κοιτάξεις σε λεξικό για αυτή τη λέξη δίπλα θα γράφει Assassin's Creed 1

Δημοσ.

προς θεου μην ξεκινησεις με το 1 θα πεθανεις απο βαρεμαρα..χαζεψε στο youtube βιντακια απο το 1 και παιξε κατευθειαν το 2 ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλάνια.Θα ξεκινήσω με το 1 και αν είναι όντως τόσο επαναλαμβανόμενο και βαρετό αρχίζω το 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...