IMMORTALFRANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Έχει παίξει κανείς online? Δεν ξέρω αν είναι θέμα με το firewall ή κάτι άλλο αλλά συνεχώς προσπαθεί να συνδεθεί και δεν συνδέεται πουθενά. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να παίξω....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5031067519/m/9691085619 Τσέκαρε εδώ, είναι θέμα των ports από router/firewall.
raven3x7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Απο DRM τι εχει αυτο? Ακουσα οτι δεν ειναι alway online.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τσου, είναι για activation μόνο, δεν είναι το τρελό DRM των προηγουμένων της Ubisoft.
elpa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ο γιός μου αγόρασε την Auditore Edition και το πρόβλημα που έχει είναι ότι το παιχνίδι δεν σώζει. Κάθε φορά πρέπει να το ξεκινάει από την αρχή. Κατέβασε το "μπάλωμα", έκανε πάνω από 3 εγκαταστάσεις (και στον δικό μου υπολογιστή) αλλά τίποτα!!! Έχει όλα τα παιχνίδια της σειράς. Μια λύση θα ξανάφερνε την οικογενειακή γαλήνη!!! Προκαταβολικά ευχαριστώ :rolleyes:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Να μαντέψω, ελληνικό όνομα στο USER account του υπολογιστή;
qsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Να μαντέψω, ελληνικό όνομα στο USER account του υπολογιστή; Συνηθισμενο προβλημα, αλλα θα πρεπε να του ειχε σκασει και αλλου μεχρι τωρα (bad company μου ρχεται προχειρα στο μυαλο) Ας φτιαξει ενα 2ο account με λατινικο username και στην επομενη εγκατασταση των windows να το χετε στο νου σας Sent from my LG-P500 using Tapatalk
elpa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ!!! Θα αλλάξει το account. Δεν το είχε (το πρόβλημα) μέχρι τώρα, γιατί έπαιζε τα CoD (και εγώ βεβαίως παρότι πλησιάζω το μισό αιώνα ) flashpoint κλπ. Που να το φανταστεί κανείς! Δάβασα όλο το θέμα και κανένας δν ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα... Και πάλι ευχαριστώ :rolleyes:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αυτό ήταν τελικά; Ναι, εδώ δεν είχε αναφερθεί γενικά, αλλά στο official forum έχει αναφερθεί αρκετές φορές.
elpa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ναι αυτό. Αυτή τη στιγμή του βγάζω το καλώδιο... για να πέσει για ύπνο. Αύριο έχει σχολείο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ναι αυτό. Αυτή τη στιγμή του βγάζω το καλώδιο... για να πέσει για ύπνο. Αύριο έχει σχολείο... Δραστικές λύσεις!
kakofonixx Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Να μαντέψω, ελληνικό όνομα στο USER account του υπολογιστή; μολις τωρα εβγαλαν patch 1.0.2 που υποστηριζει οτι λυνει το συγκεκριμενο προβλημα
kakofonixx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 πριν κατεβασετε και εγκαταστησετε το τελευταιο patch καντε ενα αντιγραφο του save game σας γιατι το διαγραφει!!!! το τι κραξιμο εχει φαει η noobisoft στο επισημο φορουμ της δε λεγεται!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εμένα τα έχει κρατήσει. Το version το βλέπουμε από κάπου ή μόνο από το main application στα properties του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα