Προς το περιεχόμενο

Κοστολόγηση site

iogian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για το θέμα του κόστους, άλλο να το κοστολογείς για κάποιον που στο έχει ζητήσει και άλλο αν ψάχνεις πελάτη.

Στην πρώτη περίπτωση θα ζήταγα 2.500 με 3.000€.

Στην δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε πάνω αλλά ούτε και κάτω όριο. Είναι στην κρίση του αγοραστή πόσο θέλει να δώσει, και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι έχεις βρει ενδιαφερόμενο.

Το έχει ζητησει καποιος και για αυτο ηθελα να κουσω καποιες γνωμες...

Ποια ειναι η πρωτη περιπτωση που λες και ποια η δευτερη?

όσο για το domain το gr και το com ηταν πιασμενα χωρις να εχουν τιποτα μαλλον για πουλημα τα εχουν παρει...οποτε το net ηταν η τριτη επιλογη και καλυτερη...

επίσης θεωρω οτι τα 275 μελη και το οτι εχει ως τωρα πανω απο 11000 επισκεψεις μεσα σε 2,5 μηνες ανεβαζουν κι αλλο την αξια...

Επίσης να συμπληρωσω οτι δε πωλειται μονο το domain αλλα ολο το πακετο οπως ειναι....

Δημοσ.

Ως πρώτη περίπτωση εννοώ να φτιάξεις κάτι κατά παραγγελία του πελάτη.

Ως δεύτερη περίπτωση εννοώ να πουλήσεις έτοιμη δουλειά σε κάποιον.

Το χρεώνεις όσο νομίζεις.

Δημοσ.

παιδιά είπα 50 ευρώ γτ ήταν το πρώτου του ποστ και κατευθείαν "διαφήμιζε" το σιτε..εξ' ου και το περί καλά rankings...εξακολουθω να το βλέπω με καχυποψία..δλδ, θέλει να μας πει ο ποιητής ότι έκατσε κ έφτιαξε αυτό το σιτε(το οποίο είναι αρκετά καλό) και δε ξέρει να το κοστολογήσει.. common now..

τέσπα, μπορεί και να μη ξέρει...πολλά μπορεί..έμενα μου φαίνεται σαν διαφήμιση πάντως, γιαυτό η τιμή παραμένει 50 γιουρος... :-)

Δημοσ.
παιδιά είπα 50 ευρώ γτ ήταν το πρώτου του ποστ και κατευθείαν "διαφήμιζε" το σιτε..εξ' ου και το περί καλά rankings...εξακολουθω να το βλέπω με καχυποψία..δλδ, θέλει να μας πει ο ποιητής ότι έκατσε κ έφτιαξε αυτό το σιτε(το οποίο είναι αρκετά καλό) και δε ξέρει να το κοστολογήσει.. common now..

τέσπα, μπορεί και να μη ξέρει...πολλά μπορεί..έμενα μου φαίνεται σαν διαφήμιση πάντως, γιαυτό η τιμή παραμένει 50 γιουρος... :-)

Με παρεξηγησες φιλε...εριξα αρκετη δουλεια για να το φτιαξω αλλα δεν ειμαι επαγγελματιας...φοιτητης φυσικου ειμαι... και γι αυτο ρωταω να μου πει καποιος πως κοστολογουνται τα site...

Πως γινεται να κανω διαφημιση ενα site που εχει να ενημερωθει 2 εβδομαδες...Θα μου λεγαν τι διαφημιζεις ρε φιλε αφου δε το λειτουργεις καν...

Απλα ελαβα ενα ενδειαφερον για τη σελιδα και ειπα να ρωτησω...

ρωτησα και καποιους αλλους και μου ειπαν για 2500 πανω κατω και θελω να παρω και αλλες γνωμες...

Δημοσ.

Θα σε παραπέμψω σε άλλα post μου, που απάντησα σε όμοια θέματα (μια αναζήτηση δεν βλάπτει).

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3103757&postcount=13

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3075310&postcount=51

Υπολόγισε πόσες μέρες εργάστηκες για να το φτιάξεις, και πολλαπλασίασε με το 100€ αν έχεις κάνει έναρξη και κόβεις απόδειξη (από τα 100€ μένουν 44€, κοίτα στο link παραπάνω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...