iogian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σας , Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να δει μια ιστοσελίδα και να μου πει πόσο τη κοστολογεί...η πόσο θα έδινε για να την αγοράσει... η ιστοσελίδα είναι η εξής : www.betbrothers.net Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 50 ευρώ MAX...άντε και καλά rankings! ;-)
iogian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει καποιο ενδειαφερον για αγορα αλλα επειδη την εχω φτιαξει μονος μου και δεν ειμαι επαγγλεματιας...ετσι δε ξερω ποσο μπορει να κοστολογηθει...και ειπα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει... Φιλε natural_sgf 50 ευρω??? Σοβαρα μιλας τοσο χαλια ειναι?? Οσο για τα rankings η σελιδα λειτουργει απο τις 20 Οκτωβριου και απο τα Χριστουγεννα και μετα ειναι ανενημερωτη γι αυτο δεν ανεβαινει. Παντως συμφωνα με το google analytics εχει πανω απο 11000 επισκεψεις σε διαστημα 2 μηνων που ηταν σε πληρη λειτουργια.Εγω το θεωρω καλο αριθμο... Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνωνμων...Ευχαριστω!!!
iogian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φιλε VasKag δε τα θεωρω αξιοπιστα αυτα... πχ σε αυτο που μου εστειλες το βγαζει 86$ ενω εδω http://sitevaluecheck.com/ 1743 $...
needSleep Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 http://www.websitevaluecalculator.com/ Σύμφωνα με το παραπάνω site το insomnia.gr κοστίζει 119€! Τιμή ευκαιρίας!
iogian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ενταξει ηταν ακυρο το λινκ... Δεν ηταν αυτο...απλα ολα τα site σα κι αυτο δεν ειναι αξιπιστα... Απλα εγω αυτο που θελω αν υπαρχει καποιος που ασχολειται με το αντικειμενο να μου πει ποσο περιπου κοστιζει να φτιαξεις μια σελιδα...Και ποσο μπορει να κοστολογησει τη συγκεκριμενη λαμβανωντας υποψη οτι εχει 270 μελη και πανω απο 11000 επισκεψεις με ενα Μ.Ο. 300 περιπου την ημερα σε διαστημα λιγοτερο απο 3 μηνες. Αν δε μπορει να γραψει τη τιμη η γενικα πως γινεται η κοστολογηση ας μου στειλει ενα pm. Ευχαριστω και παλι...
alexandr0s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Υπολόγισε πόσα κερδίζεις ή πόσα μπορείς να κερδίζεις από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα το μήνα, πολλαπλασίασε το επί 24 και βγάλε τη τιμή.
antonisid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Χαλια δεν ειναι παντως...το template απο Rockettheme Που εχεις βαλει ειναι ωραίο.Σιγουρα δε κανει 50ευρώ που ειπε ο natural αλλα δε κανει και 1000.
ErnestoGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 χαχα και το τροκτικό λέει ότι αξίζει 111$
poscaman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ξεχνατε νομιζω το σημαντικοτερο. το domain. ο αγοραστης, ενδεχεται να θελει να αγορασει το domain και να μην τον ενδιαφερει η σελιδα αυτη καθαυτη. απλα επικεντρωνεται στην σελιδα για να το παρει κοψοχρονια. το συγκεκριμενο domain είναι αρκετα δυνατό κατά τν γνώμη μου, και είναι κι αυτό που έχει το μεγαλύτερο κόστος, παρά η σελίδα....
antonisid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ξεχνατε νομιζω το σημαντικοτερο. το domain. ο αγοραστης, ενδεχεται να θελει να αγορασει το domain και να μην τον ενδιαφερει η σελιδα αυτη καθαυτη. απλα επικεντρωνεται στην σελιδα για να το παρει κοψοχρονια. το συγκεκριμενο domain είναι αρκετα δυνατό κατά τν γνώμη μου, και είναι κι αυτό που έχει το μεγαλύτερο κόστος, παρά η σελίδα.... Σωστό το σκεπτικό σου , αλλα για το συγκεκριμένο domain διαφωνώ.Νομιζω δεν είναι κάτι το ιδιαιτερο , ειδικά στον χώρο των .net domains. Παρόμοια domains στην Sedo κοστολογούνται αρκετά χαμηλά.
StavrosD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Για το θέμα του κόστους, άλλο να το κοστολογείς για κάποιον που στο έχει ζητήσει και άλλο αν ψάχνεις πελάτη. Στην πρώτη περίπτωση θα ζήταγα 2.500 με 3.000€. Στην δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε πάνω αλλά ούτε και κάτω όριο. Είναι στην κρίση του αγοραστή πόσο θέλει να δώσει, και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι έχεις βρει ενδιαφερόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.