svanakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εχω εναν intel ssd και θελω να περασο το λειτουργικο.. Ομως απο το βιος δεν βρισκο πουθενα την επιλογη για achi μονο raid.. η μητρικη asus p5n-d nforce 780i chipset... Βοηθηστε με αν γνωριζετε.. Να προχωρησω στην εγκατασταση??
N.I.C Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να τρέχει AHCI mode.. Και σε IDE να τον έχεις το ίδιο και το αυτό είναι σε καθημερινή χρήση.
svanakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 και κατι ακομα.. Οταν περασω τα win κανω κτ για το περιφημο trim η ειναι αυτοματα ενεργοποιημενο?
N.I.C Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αν εγκαταστήσεις τα Win7, τότε μην πειράξεις τους οδηγούς για τα SATA κλπ, τα 7 έχουν προεγκατεστημένους τους οδηγούς της MS, οπότε το TRIM θα είναι αυτόματα ενεργοποιημένο. Αν βάλεις Vista/XP, τότε κατέβασε το toolbox της intel, και θα τρέχεις από κει TRIM.
svanakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω, τα 7 64 bit θα περασω για να βλεπουν και τα 4 gb ram!!
N.I.C Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τότε είσαι οκ. Πέρνα αν δεν βαριέσαι και το τελευταίο FW του Postville και είσαι έτοιμος.
svanakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 το περασα απο το cd αφου πρωτα το κατεβασα απο την intel..
ultraxmode Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Προχώρααααα!!! (όπως είπε και ο NIC, μην βάλεις τους drivers της nvidia όσω αφορά τον SATA Controller !!!)
svanakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Προχώρααααα!!! (όπως είπε και ο NIC, μην βάλεις τους drivers της nvidia όσω αφορά τον SATA Controller !!!) Και οταν με το καλω bootaro για πρωτη φορα τα win πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση για την μεγιστη αποδοση του δισκου? ΑΑΑ σοσ πριν προχωρισω στο install: τι φορματ να κανω στον intel κατα την εγγατασταση των windows?
nickelodeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αν διαβάσεις παρακάτω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3111992&postcount=43 και εγώ αυτό το πρόβλημα εντόπισα σε motherboard με Nvidia chipset μάλλον το AHCI mode δεν υποστηρίζεται.
ultraxmode Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Διάβασε και εδώ.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353618
yanc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και εγω με nforce chipset ΔΕΝ καταφερα τιποτα οσες λυσεις κι αν δοκιμασα αλλα το προβλημα(...μαλλον) ηταν η μη δυνατοτητα επιλογης ide mode στους sata controllers απο το BIOS της μητρικης.... Τελικα πηγα τον SSD σε αλλο Pc, τον εβαλα σε IDE mode του περασα την αναβαθμιση και ολα καλα.
svanakas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και εγω με nforce chipset ΔΕΝ καταφερα τιποτα οσες λυσεις κι αν δοκιμασα αλλα το προβλημα(...μαλλον) ηταν η μη δυνατοτητα επιλογης ide mode στους sata controllers απο το BIOS της μητρικης.... Τελικα πηγα τον SSD σε αλλο Pc, τον εβαλα σε IDE mode του περασα την αναβαθμιση και ολα καλα. Εγω μια χαρα εκανα την αναβαθμιση στον δισκο με το δισκακι παντως!!Παραξενο αυτο που λες..Βαιβεα το dvd ειναι ατα αν αυτο εχει καποια σημασια..
ultraxmode Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να έχει... τα SATA έχουν κάποια "μικροπροβλήματα.." ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.