Προς το περιεχόμενο

Twra auto ti einai? Asteio??

Dimmu_Borgir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες γίνεται(απλά δεν ήξερα πως γινόταν από τότε)Όταν κάτι πάει στραβά με το bios τότε η μητρική ψάχνει στο πρώτο drive για να βρει κάποιο backup του bios (βολικό)

Δημοσ.

Χμμ έκανα μία φορά BIOS update μέσου Win και μέσου DOS από σκλήρο. Σε αυτό που το έκανα από τα Windows δεν ήταν δικό μου μηχάνημα αλλά είχε DUAL BIOS. Στο άλλο ήταν δικό μου και εγίνε και πολύ γρήγορα. Ότι προτιμάει ο καθένας....

Δημοσ.

Απλώς να πω σε όσους μπορεί να μην το ξέρουν, οτι ένα καλό μέτρο ασφάλειας είναι να έχουμε βάλει, cpu,μνήμες,vga στις default ταχύτητες πριν κάνουμε κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Dimmu_Borgir:</font><hr> Basika ena sofo rhto leei: Mhn allazeis ena susthma pou douleuei! :grin: :grin: ;) <hr /></blockquote>

αυτο ξαναπέστο!!

Παντως παιδιά σε περιπτωση που γινει στραβη λυση στο BIOS υπάρχει ΛΥΣΗ απο την οποια προσωπικα μια φορα εχω σωθεί.

www.flashbios.org,

χονδρικα στελνεις το τσιπακι σε εναν τυπο στην Ολλανδια και στο στελνει επαναπρογραμαμτισμενο.

Δημοσ.

Ekana BIOS update se ena palio mobo pou eixa me enan Celeron 566E kai ekei pou ekane to update stamathse ksafnika..Auta gia to xazoDOS update.. Ego kano edo kai liga xronia update sta ASUS motherboards pou pairno mesw Windows kai den eixa pote to paramikro problima, kalutera apo ta windows para apo to xazoDOS pou prepei epitelous na eksaluf8ei entelws!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...