Aztec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά , έχω πάρει ενα toshiba laptop Qosmio F50-10B και ανα διαστήματα η οθόνη κάνει ένα τρεμόσβησμα στιγμιαίο. Αυτό δεν το κάνει σε σταθερή συχνότητα. Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να παίζει? Υπάρχει περίπτωση αν το πάω στην toshiba και δεν το κάνει εκείνη την στιγμή να μου πουν ότι δεν έχει τίποτα και να μείνω με το πρόβλημα? Επίσης να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο laptop όταν το είχα αγοράσει έκανε το τρεμόσβησμα πολύ συχνά και πήγα με την μία και το άλλαξα και μου έδωσαν άλλο. Φαίνεται ότι και αυτό έχει αυτό το πρόβλημα αλλα σε μικρότερο βαθμό. To laptop το έχω κανα δίμηνο
ss13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αφού το έχεις κανένα δύμηνο πήγαινε το να το δουν , είναι μέσα στην εγγύηση λογικά !! Σαν πρόβλημα στην κάρτα γραφικών να είναι !! Βρες τι οδηγούς φοράει και απεγκατέστησε τους παλιούς και εγκατέστησε τους νέους μπας και λυθεί το πρόβλημα !!
carib Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ναι τα Quoismio παρουσιάζουν πολύ συχνά πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Αν έχεις εγγύηση χρησιμοποίησέ την άμεσα.
kavatzoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ναι τα Quoismio παρουσιάζουν πολύ συχνά πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Αν έχεις εγγύηση χρησιμοποίησέ την άμεσα. με ποιο σκεπτικο αναφερεις οτι τα QOSMIO εχουν προβλημα με τη καρτα γραφικων τους γιατι σε ολα τα φορουμ δεν εχω δει καμια αναλογη αναφορα προβληματος...ειμαι ενα υπερ/ευχαριστημενος κατοχος ενος Qosmio f50/10k κ κυριως ευχαριστημενος κατοχος φορητων μαρκας Toshiba που τα θεωρω κατι αναλογο με τη Mercedes στα αυτοκινητα. οσο για το φιλο η καλυτερη λυση ειναι να κανει ενα recovery format και αν συνεχιζει το προβλημα να το παει κατευ8ειαν στην αντιπροσωπεια για επιδιωρθωση αφου ειναι ακομα σε εγγυηση.
hayabusagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και εγω Qosmio εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα σαν αυτο που λες... ειναι οτι καλυτερο ειχα σε laptop!!! Πολυ δυναμη..
carib Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 με ποιο σκεπτικο αναφερεις οτι τα QOSMIO εχουν προβλημα με τη καρτα γραφικων τους γιατι σε ολα τα φορουμ δεν εχω δει καμια αναλογη αναφορα προβληματος...ειμαι ενα υπερ/ευχαριστημενος κατοχος ενος Qosmio f50/10k κ κυριως ευχαριστημενος κατοχος φορητων μαρκας Toshiba που τα θεωρω κατι αναλογο με τη Mercedes στα αυτοκινητα.οσο για το φιλο η καλυτερη λυση ειναι να κανει ενα recovery format και αν συνεχιζει το προβλημα να το παει κατευ8ειαν στην αντιπροσωπεια για επιδιωρθωση αφου ειναι ακομα σε εγγυηση. Με το σκεπτικό ότι μας έρχονται περίπου 1-3 την εβδομάδα προς επισκευή με βλάβη στην κάρτα γραφικών. Φυσικά δεν είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο όπως στα Pavilion και στα VAIO όμως τα qosmio δεν πούλησαν και τόσο πολύ.... Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί το πρόβλημα σε όλα και πάντα μέχρι να παρουσιαστεί καποιο πρόβλημα, "δεν ύπάρχει κανένα πρόβλημα". Κλείνοντας , πράγματι τα toshiba και ειδικά η σειρά qosmio είναι για τα laptop ότι η mercedes στα αυτοκίνητα όμως για το πρόβλημα αυτό η ευθύνη είναι της nvidia.
kavatzoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Με το σκεπτικό ότι μας έρχονται περίπου 1-3 την εβδομάδα προς επισκευή με βλάβη στην κάρτα γραφικών. Φυσικά δεν είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο όπως στα Pavilion και στα VAIO όμως τα qosmio δεν πούλησαν και τόσο πολύ.... Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί το πρόβλημα σε όλα και πάντα μέχρι να παρουσιαστεί καποιο πρόβλημα, "δεν ύπάρχει κανένα πρόβλημα". Κλείνοντας , πράγματι τα toshiba και ειδικά η σειρά qosmio είναι για τα laptop ότι η mercedes στα αυτοκίνητα όμως για το πρόβλημα αυτό η ευθύνη είναι της nvidia. οταν λες σας ερχονται 8α μπορουσες να αναφερεις που..... γιατι απο συγγενη μεσα στην Ιντεαλ που ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της Τοσιμπα μονο ενα qosmio f50 εχει επιστραφει και αυτο δεν ηταν προβλημα οθονης η καρτας γραφικων.... επισης στο επισημο site/ forum Toshiba δεν εχει αναφερθει κανενα τετοιο προβλημα.......
carib Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 http://www.computer-systems.gr . Τα qosmio που μας έρχονται είναι εκτός εγγύησης και έρχονται σε εμάς γιατί σε αντίθεση με την αντιπροσωπεία εμείς επισκευάζουμε το πρόβλημα αυτό απευθείας πάνω στο mainboard του ιδιοκτήτη. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες μας είναι από άλλες χώρες της Ευρωπαικής ένωσης και ελάχιστοι από Ελλάδα. Υποθέτω οτι δεν πουλήθηκαν αρκετά qosmio εδώ ή απλά δεν γνωρίζουν ότι η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί με 90Ευρώ + ΦΠΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.