vellamos_power Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 παιδια καλησπερα. πηγα σημερα σε ενα φιλο να κανω φορματ και να του περασω τα 7 αλλα συναντησα καποιο προβλημα. τα bios (που ειναι περιεγα και παρα πολυ πολυπλοκα) αναγνωριζει τον δισκο .το ιδιο και το υπαρχον λογισμικο.αλλα το προβλημα ερχεται οταν βαζω το cd και τρεχω για φορματ μου λεει οτι δεν υπαρχουν εγκαταστημενοι δισκοι στο συστημα.να σημειωσω οτι αυτο δεν το εχω ξαναπαθει και οτι δεν ειμαι πρωταρης στα φορματ.. παρακαλω την βαηθεια σας!!!!
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φρόντισε ο δίσκος να είναι σε AHCI mode στο BIOS.
vellamos_power Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 δεν καταλαβα τι εννοεις? πως γινεται αυτο?ειναι μεσα απο το βιος η με jumper?
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Στο BIOS, θα βρεις επιλογή οι δίσκοι να αναγνωρίζονται στο συγκεκριμένο mode.
vellamos_power Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ενταξει.θα το δοκιμασω και θα σας στειλω
ColdFusion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 παιδια καλησπερα. πηγα σημερα σε ενα φιλο να κανω φορματ και να του περασω τα 7 αλλα συναντησα καποιο προβλημα. τα bios (που ειναι περιεγα και παρα πολυ πολυπλοκα) αναγνωριζει τον δισκο .το ιδιο και το υπαρχον λογισμικο.αλλα το προβλημα ερχεται οταν βαζω το cd και τρεχω για φορματ μου λεει οτι δεν υπαρχουν εγκαταστημενοι δισκοι στο συστημα.να σημειωσω οτι αυτο δεν το εχω ξαναπαθει και οτι δεν ειμαι πρωταρης στα φορματ.. παρακαλω την βαηθεια σας!!!! εχουν γενικα προβλημα τα windows 7 με ορισμενα drive......... Δες εδω http://capitalhead.com/articles/windows-7-dvd-drive-not-working-problem-missing-disappeared-error-gone-not-found-not-recognized-in-x64-and-x86.aspx
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπε για optical drives ο vellamos_power, αλλά για hard disk drives και μη αναγνώρισή τουs από την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Windows. (Που έχει να κάνει στην ουσία με την μη αναγνώριση του SATA disk controller πάνω στον οποίο βρίσκεται, που επίσης σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενωσματωμένος στο DVD disk εγκατάστασης ο driver για τον εν λόγω controller)
yayawoot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Επειδη εχω συναντισει και εγω το ιδιο προβλημα θα ηθελα να ρωτισω το εξης.. Εαν προκειται να κανω φορματ το λαπτοπ θα πρεπει μεσα στο dvd αποπου θα εγκαταστησω τα win7 να υπαρχουν και τα controllers του σκληρου δισκου για να μπορει να τον αναγνωρισει η γινεται αυτοματα χωρις την παρουσια των controllers?? Sent from my iPhone using Insomnia.app
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 1) Aπουσία controller - παιχνίδι χαμένο. 2) Ξεκίνα τη διαδικασία εγκατάστασης, κι αν δεν δει δίσκο, τότε 3) φτιάχνεις ένα DVD με το πρόγραμμα nLite, που να περιέχει τα αρχεία του DVD εγκατάστασης των windows ΣΥΝ τον SATA (μπορεί να αναφέρεται και ως SCSI) controller driver. Toν τελeυταίο τον βρίσκεις στο CD της μητρικής/στο site του laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.