ghostrip Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 θα φτιάξεις ΕΝΑ μόνο partition. τότε με το jumper στην σωστή θέση τα XP λογικά θα το δουν κανονικά. για 2 partition το πινακάκι λέει θες το WD Align για να φτιάξεις τα partition και μετα να τα δουν τα XP. Δική μου άποψη βρες καποιον απο την σειρά EADS. Το άρθρο στου anand ήταν κατατοπιστικό.
MasterX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τελικά παρηγγειλα τον WD..για τον αλλο ειδα παραπονα... Βασικά ενα partition τον θέλω.. Αυτη τη στιγμη θα συνδεθει με ενα εξωτερικο interface SATA to USB για να περαστουν αρχεια και γενικα θα τον δουν PC με WinXP αλλα συντομα θα εχω και WIn7 και θελω απλα να τον βλεπουν και τα 2 λειτουργικα.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 thresh αυτό ομως δεν το έχω καταλάβει. είναι μόνιμα 5400? ή "αυξομειωνεται"? Αυξομειώνεται afaik. imho @@ αυξομειώνεται...
cabdik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τελικά παρηγγειλα τον WD..για τον αλλο ειδα παραπονα... Βασικά ενα partition τον θέλω.. Αυτη τη στιγμη θα συνδεθει με ενα εξωτερικο interface SATA to USB για να περαστουν αρχεια και γενικα θα τον δουν PC με WinXP αλλα συντομα θα εχω και WIn7 και θελω απλα να τον βλεπουν και τα 2 λειτουργικα..... θα σε παρακαλεσω, οταν τον παραλαβεις και τον εγκαταστησεις, να μας πεις τις εντυπωσεις σου και αν τυχον εχει τπτ προβληματα με τα ΧΡ. δωσε οσες πληροφοριες μπορεις.
pcos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 imho @@ αυξομειώνεται... αυτό παρατηρώ κι εγώ στα διαφορα tests. αν έφτανε όντως στις 7200 τότε θα ήταν πολύ κοντά στους WD black, αλλα δεν είναι. μακάρι να έβλεπα και κάνα συγκριτικό με αυθεντικούς 5400 2.5" για να είχα εικόνα.ίσως κάπου χάνει στο ανεβοκατέβασμα. πάντως η "αληθεiα" είναι ότι έχω βρει την ησυχία μου με αυτούς, ακόμα και το καλοκαίρι να είναι δροσεροί χωρίς ανεμιστηράκι πάνω τους αλλα kai αθόρυβοι σαν 2.5"
ghostrip Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://www.wdc.com/en/products/advancedformat/ Οι οδηγίες για την εγκατάσταση των EARS/AARS δίσκων ---------- Προσθήκη στις 09:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:42 ---------- http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3885 Οι οδηγίες για εγκατάσταση του EARS σε θήκη USB
lpat2001 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Tον αγορασα κι εγω χθες στα 95 ευρω απο το priveshop.gr... Το προγραμμα WD ALign το οποιον αναγραφεται και πανω στον δισκο το κατεβασα κανονικα αλλα επειδη ηθελα μονο ενα partition το ιδιο το πραγραμμα μου πε οτι ειναι οκ και δεν θελει alignment.... Στην συνεχεια μπηκε σε εξωτερικη θηκη esata για back up αλλα μου φανηκε αρκετα γρηγορος οποτε με βλεπω να τον κανω kυριο δίσκο και να κανω ενα παλιο μου 1 ΤΒ ως δισκο backup....
MasterX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εγω που θα το συνδεσω με εξωτερικο interface SATA to USB αν και θα γινει μονο ενα partition, λογικα πρεπει να τρεξω το WD Align, αν καταλαβα καλα..
pcos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 δες το πινακακι στο 1ο link που εδωσε ο ghostrip. εχεις XP?
MasterX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ναι XP εχω, αλλα βλεπω οτι επειδη θα συνδεθει εξωτερικα με USB πρεπει να τρεξω το WD Align, δεν λεει για jumper σε αυτη την περιπτωση... Format θα κανω μετα το alignment? δεν το λεει αυτό.. Πιστευω οτι κανοντας αυτη τη διαδικασια, οταν μετα θα γυρισω σε Win7 θα τον βλεπουν το δισκο κανονικα χωρις να χρειαστει καποια αλλη διαδικασια. Θα εχω αρκετα αρχεια backup μεσα και θελω να τα δουν αμεσα τα 7αρια.. Επισης στην περιπτωση που εμπαινε εσωτερικος στα XP με jumper, οταν μετα θα τον βλεπανε τα 7 θα επρεπε μονιμα πλεον να εχει το jumper??
MasterX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 τελικα, χωρις jumper, πρωτα του εκανα φορματ και μετα ετρεξα το WD Align, το οποιο μετα απο 19 λεπτα ειχε ετοιμο το δισκο.. Για ταχυτητα δισκου δεν μπορω να πω εντυπώσεις, καθως ειναι συνδεμενος με RAIDSONIC IB-110STUS2-B 2.5''-3.5'' ICYBOX DOCKING STATION και σιγουρα μεσω του USB ο δισκος δεν φτανει στα οριά του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.