Προς το περιεχόμενο

τρακαρισμα

soulnik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα και καλή χρονιά.

Σήμερα με τράκαρε ένα αυτοκίνητο.

Εγώ ήμουν σε λεωφόρο με διπλή νησίδα από την οποία περνάει και λεωφορείο.

Ο άλλος έβγαινε δεξιά από στενάκι χωρίς να υπάρχει στοπ.

Ποιος φταίει; δεν έχω προτεραιότητα αφου βρίσκομαι σε λεωφόρο; είναι δυνατόν να σταματάει το λεωφορείο και να περναέι καποιος από το στενάκι;

Αν γνωρίζει καποιος, ας απαντήσει.

Ευχαριστώ!!!

Φίλε καλησπέρα,

Δυστυχώς είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο περιστατικό με εσένα, με τη μόνη διαφορά ότι το στενό από δεξιά, που βγήκε και με τρακαρε μπροστα δεξιά το άλλο αυτοκίνητο, είχε πινακίδα stop η οποία έιχε ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ναι καλά διάβασες από τον αέρα προφανώς.

Εγώ πήρα από το δήμο βεβαίωση ότι η πινακίδα είχε πέσει όντως και αντικατάσταθηκε άμεσα (μετά το τρακάρισμα μου...) αλλά ο δικηγόρος λέει ότι εξαρτάται σε τι δικαστή θα πέσουμε για το αν θα δικαιωθώ ή όχι. Και εγώ ήμουν όπως και εσύ σε κεντρικό δρόμο που περνάνε λεωφορεία, τα οποία πραγματικά αν είχαν τρακάρει αυτά με την κοπέλα που πέρασε από το στενό χωρίς καν να κόψει πραγματικά θα την είχαν σκοτώσει.Ήταν τοσο τυχερή που το στοπ είχε πέσει κάτω και τώρα μπλέξιμο. Εγω τη Δευτέρα έχω το δικαστήριο οπότε θα μπορέσω ίσως να σου δώσω κάποιες συμβουλές. Θα ζητήσω και από το δήμο βεβαίωση περί προτεραιότητας της οδού που ήμουν αλλά δεν ξέρω αν θα μου δώσουν. Ο δικηγόρος μου πάντως είπε ότι αν δεν κερδίσω τη δική μπορώ να στραφώ κατάτου δήμου για την πεσμένη πινακίδα. Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία να την παραθέσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Φίλε καλησπέρα,

Δυστυχώς είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο περιστατικό με εσένα, με τη μόνη διαφορά ότι το στενό από δεξιά, που βγήκε και με τρακαρε μπροστα δεξιά το άλλο αυτοκίνητο, είχε πινακίδα stop η οποία έιχε ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ναι καλά διάβασες από τον αέρα προφανώς.

Εγώ πήρα από το δήμο βεβαίωση ότι η πινακίδα είχε πέσει όντως και αντικατάσταθηκε άμεσα (μετά το τρακάρισμα μου...) αλλά ο δικηγόρος λέει ότι εξαρτάται σε τι δικαστή θα πέσουμε για το αν θα δικαιωθώ ή όχι. Και εγώ ήμουν όπως και εσύ σε κεντρικό δρόμο που περνάνε λεωφορεία, τα οποία πραγματικά αν είχαν τρακάρει αυτά με την κοπέλα που πέρασε από το στενό χωρίς καν να κόψει πραγματικά θα την είχαν σκοτώσει.Ήταν τοσο τυχερή που το στοπ είχε πέσει κάτω και τώρα μπλέξιμο. Εγω τη Δευτέρα έχω το δικαστήριο οπότε θα μπορέσω ίσως να σου δώσω κάποιες συμβουλές. Θα ζητήσω και από το δήμο βεβαίωση περί προτεραιότητας της οδού που ήμουν αλλά δεν ξέρω αν θα μου δώσουν. Ο δικηγόρος μου πάντως είπε ότι αν δεν κερδίσω τη δική μπορώ να στραφώ κατάτου δήμου για την πεσμένη πινακίδα. Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία να την παραθέσει

το λογικο σε μια τετοια περιπτωση ειναι εσυ να αποζημιωθεις απο την κοπελα (γιατι παραβιασε το στοπ) και αυτη με τη σειρα της να στραφει εναντιον του δημου που δεν ειχε μεριμνησει ωστε να φαινεται το στοπ.

Και γιατί θα πρέπει να είναι υποχρεωμένος ο οδηγός να δει μια πεσμένη πινακίδα;

Ε δεν ειναι υποχρεωμενος να δει την πεσμενη πινακιδα.! Αλλα μπορει να κανει μηνυση στον δημο, που δεν μερίμνησε να φτιαξει την πεσμενη πινακιδα.

Τελος παντων.Οσο και να το αναλυσουμε δεν βγαζει πουθενα!

Θα αποφασισει η δικαιοσυνη!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...