soulnik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα και καλή χρονιά. Σήμερα με τράκαρε ένα αυτοκίνητο. Εγώ ήμουν σε λεωφόρο με διπλή νησίδα από την οποία περνάει και λεωφορείο. Ο άλλος έβγαινε δεξιά από στενάκι χωρίς να υπάρχει στοπ. Ποιος φταίει; δεν έχω προτεραιότητα αφου βρίσκομαι σε λεωφόρο; είναι δυνατόν να σταματάει το λεωφορείο και να περναέι καποιος από το στενάκι; Αν γνωρίζει καποιος, ας απαντήσει. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 απο την στιγμη που δεν υπαρχει στοπ φταις, εκτος κι αν ο δρομος ειναι αλλη κατηγοριας (πχ ταχειας κυκλοφοριας οπως η συγγρου). για πες ποια λεωφορος ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 εκτος κι αν ο δρομος ειναι αλλη κατηγοριας (πχ ταχειας κυκλοφοριας οπως η συγγρου) Κανονικα θα πρεπει να υπαρχει σημανση ακομα και σε αυτην την περιπτωση. Μηπως υπηρχε καποιο σημα υποχρεωτικης παραχωρησης προτεραιοτητας αντι για STOP στο στενακι? Ή το σημα που σου δηλωνει οτι πλεον δεν εχεις προτεραιοτητα στην λεωφορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί από την αρχή της λεωφόρου να υπάρχει σήμα για προτεραιότητα-ταχεια κυκλοφορία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λεωφόρος Κύπρου στην Αργυρούπολη.Όλα τα υπολοιπα στενά έχουν στοπ.Το συγκεκριμένο δεν έχει διότι παλαιοτερα ήταν μονοδρομος.Μπορούσες μόνο να μπεις από τη λεωφορο και όχι να βγεις.καποια στιγμή το σήμα του απαγορευτικού προς την έξοδο στη λεωφόρο βγήκε(ο λογος άγνωστος), αλλα δεν τοποθετήθηκε στοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 δυσκολα τα πραγματα φιλε μου. βαση του ΚΟΚ επρεπε να εχεις παραχωρησει προτεραιοτητα. το ξερω οτι δεν βγαζει ΚΑΜΙΑ λογικη αλλα αν ο αλλος θελει να το τραβηξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λεωφόρος Κύπρου στην Αργυρούπολη.Όλα τα υπολοιπα στενά έχουν στοπ.Το συγκεκριμένο δεν έχει διότι παλαιοτερα ήταν μονοδρομος.Μπορούσες μόνο να μπεις από τη λεωφορο και όχι να βγεις.καποια στιγμή το σήμα του απαγορευτικού προς την έξοδο στη λεωφόρο βγήκε(ο λογος άγνωστος), αλλα δεν τοποθετήθηκε στοπ. Για πες και σε ποιο ρευμα και ποιο υψος, να προσεχουμε γιατι περναω συχνα απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Βρίσκεται κοντά στα σχολεια. Το ερώτημα και η μεγάλη μου απορία είναι: Ο δρόμος ο πιο φαρδύς δεν έχει προτεραιότητα έναντι του πιο στενου; Επίσης είναι δυνατόν το λεωφορείο να σταματαει μέσα στη λεωφόρο για να περάσει κάποιος από στενό; Δεν ξέρω...Μου φαίνεται τελείως παράλογο!!! Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ο δρόμος ο πιο φαρδύς δεν έχει προτεραιότητα έναντι του πιο στενου; oχι φιλε μου, το πλατος του δρομου δεν ειναι κριτηριο προτεραιοτητας βασει κοκ. δεν σου φαινεται παραλογο, ειναι παραλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 περα απο τις δικες μας αποψεις...δεν φωναξατε τροχαια να καταγραψει το τρακαρισμα; (ΠΑΝΤΑ να φωναζετε τροχαια για να μην τρεχετε μετα...ακομα και για μια γρατζουνια, ακομα και για μη εμφανη ζημια στο αυτοκινητο...ο αλλος μπορει να πει οκ θα τα βρουμε, να αλλαξετε στοιχεια...και μετα δεν σε ξερω δεν σε ειδα!!). εστω να φωναζετε την ασφαλεια σας να καταγραψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχει να κάνει με το αν η Κύπρου είναι πιο στενός η' πιο φαρδύς δρόμος από το στενό, έχει να κάνει ότι η Κύπρου είναι ΛΕΩΦΟΡΟΣ ταχείας κυκλοφορίας που σημαίνει ότι έχει δεν έχει στοπ το στενό αυτός που βγαίνει στην ταχείας κυκλοφορίας οφείλει να σταματήσει. Η ασφάλεια σου τι είπε? Αδύνατον να είπαν το αντίθετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ακριβως το ιδιο συμβαινει και στο στενο που μενω. ειναι ενα μικρο αδιεξοδο στενο το οποιο πεφτει σε ενα κεντρικο δρομο. ΔΕΝ υπαρχει σημανση STOP επομενως βασει ΚΟΚ εαν εγω βγαινω και τρακαρω με εναν στο ρευμα ανοδου, φταιει... ΚΟΥΛΑ πραγματα αλλα M.I.G.!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 η Κύπρου είναι ΛΕΩΦΟΡΟΣ ταχείας κυκλοφορίας δε νομιζω οτι η Κυπρου ειναι ταχειας κυκλοφοριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά, όταν είναι λεωφόρος, έχει προτεραιότητα όποιος κινείται σε αυτόν τον δρόμο. Μη λέμε παλαβά πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Εντελώς ενημερωτικά......η Κύπρου ΔΕΝ είναι λεωφόρος ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!!Για να καταλάβετε κάποιοι τι είναι η λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας απλά........περάστε από την Συγγρού...! Όσον αφορά την περίπτωση του παιδιού.......πρέπει να δω το σημείο για να πω σίγουρα αλλά από τα γραφόμενά του το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα την πληρώσει αυτός και ας μην έχει STOP ο άλλος!Από την στιγμή που η Κύπρου είναι κεντρικός δρόμος/λεωφόρος και ο άλλος ΚΟΒΕΙ την κυκλοφορία στην ουσία τότε είναι παράνομος αυτός που έρχεται κάθετα στον δρόμο! Κάτι ακόμα....σε ποιο σημείο του αυτοκινήοτυ σε τράκαρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.