Προς το περιεχόμενο

SYSTRAN AYTOMATH METAFRASH...HOW TO ?

CONAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά θέλει επανεκκίνηση...

Παίξτε παιδιά με τις ρυθμίσεις, σε μένα λειτουργεί κανονικότατα με ελληνικά winXP SP1 και IE6.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mentor:</font><hr> Αν θυμάμαι καλά θέλει επανεκκίνηση...

Παίξτε παιδιά με τις ρυθμίσεις, σε μένα λειτουργεί κανονικότατα με ελληνικά winXP SP1 και IE6.

<hr /></blockquote>

Όλα εντάξει. Δουλεύει άψογα σαν το original που έχω. Επιτέλους θα βγάλω το CD από το drive. Mentor άξιος. Πάρε 5 αστέρια. :D :D :D B) :cool: B) :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote angelos0:</font><hr> ws twra osoi exoun sp1 se xp den tous trexei se ie!

kammia lysh?

<hr /></blockquote>

!!! Εγω και xp εχω και SP1 και δουλευει κανονικοτατα :ooo: :ooo: <hr /></blockquote>

Γιάννη πάρε και εσύ 5 αστέρια γιατί την ώρα που κατέβαζα το patch απο τον mentor εσύ μου το έστελνες με e-mail. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ChrisAce:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote angelos0:</font><hr> ws twra osoi exoun sp1 se xp den tous trexei se ie!

kammia lysh?

<hr /></blockquote>

!!! Εγω και xp εχω και SP1 και δουλευει κανονικοτατα :ooo: :ooo: <hr /></blockquote>

Γιάννη πάρε και εσύ 5 αστέρια γιατί την ώρα που κατέβαζα το patch απο τον mentor εσύ μου το έστελνες με e-mail. :grin: :grin: :grin: <hr /></blockquote>

Νασαι καλα φιλτατε...Thanks!!! :ooo: :ooo:

Δημοσ.

Λοιπόν όσα είπα για το Systran τα παίρνω πίσω. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίω εγώ αλλά ένα μικρό μπέρδεμα. Να σας το πώ μήπως και το έχουν και άλλοι και ψάχνονται ακόμα. Πέρασα λοιπόν το plug in του mentor και σας είπα ότι ενώ ήταν τσεκαρισμένο δεν έβλεπα εικονίδιο. Ναι αυτό ήταν γεγονός είτε τσέκαρα την επιλογή είτε όχι εικονίδιο από systran τίποτα ρε παιδιά καπούτ :( ......

Εψαχνα λοιπόν τι να του κάνω τι να του κάνω ή τι του έχω κάνει και δεν θέλει να μου δουλέψει εμένα που εγώ τόσο το αγαπάω :grin: Έκανα λοιπόν ένα πείραμα. Ο νόρτονας μου είχε εικονίδιο παρόλο που δεν ήταν τσεκαρισμένος ... Τον τσεκάρω λοιπόν και ειδού το θαύμα. Εμφανίζεται η μπάρα του systran αμέσως. Του έκανα και δοκιμή και μου έκανε και μια ωραία μετάφραση. :grin: :grin: :grin:

Για όποιον λοιπόν έχει ίσως παρόμοιο πρόβλημα ας το κοιτάξει. Κάποιο μικρό μπέρδεμα γίνεται μεταξύ νόρτονα και sytran. B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...