Προς το περιεχόμενο

SYSTRAN AYTOMATH METAFRASH...HOW TO ?

CONAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω το εχω βαλει στη δουλεια που δεν εχω SP1 χωρις προβλημα!!! <hr /></blockquote>

Εγώ έχω sp1 xp Greek. Ίσως φταίει το sp1.

Γιάννη το έχω το plugin γιά τόν Internet Explorer αλλά δέν δουλεύει. Αν κάποιος ξέρει γιατί, ας μας ενημερώσει.

Δημοσ.

to 8ema einai na vroume ti einai ayto pou elegxei to programma otan trexei....otan to antegrapsa me to Blind Read, grafthke kanonika, alla yparxei "kati" pou elegxei sto cd otan ega8istatai...(ekei pou dineis to serial)

TI ? omws ?

Δημοσ.

Αν λές για μένα δεν χρειάζετε να στο δανείσω...

Είναι αυτό που ψωνίσαμε από το ίντερνετ. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote pieros:</font><hr> exei kaneis kanena link?as to steilei me p,m <hr /></blockquote>

Αποκλείεται αυτά είναι ακατονόμαστα πράγματα δεν λέγονται. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Σίγουρα ρε παιδιά το βάλατε το patch?

Εγώ έχω βάλει το sp1 στα XP, εκτέλεσα και το πατς και το Systran 4.05 multilanguage που κατέβασα από το kazaa δουλεύει μια χαρά στον ΙΕ.

Για ξαναδοκιμάστε (πάρτε το από το briefcase μου)-->

Systran Patch for IE XPsp1

Δημοσ.

Φίλε mentor. Πρώτη φορά ακούω για αυτό το patch. Το κατέβασα και άν μου τρέξει κανονικά θα είναι η δεύτερη φορά που μου λείνεις πρόβλημα. Δέν θα τα γλυτώσεις τα αστεράκια. Τώρα είμαι στην δουλειά, το μεσιμέρι θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

Δημοσ.

Βρε παιδιά τι είναι αυτό το SYSTRAN? μεταφραστικό πρόγραμμα ή κάτι άλλο??? Τι ακριβώς κάνει?? πρίν 5 χρόνια είχα αγοράσει απο την Αμερική τοUNIVERSAL TRANSLATOR αλλά όταν του εδινα να μεταφράσει κάποιο κείμενο, ...αντε να μη πω τι μου έβγαζε.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα εμφανιζόταν στη μπάρα του internet explorer αλλά δεν έκανε μετάφραση. :grin:

Τώρα έβαλα και το plug in και ησύχασα γιατί εξαφανίστηκε μια και καλή.. :grin: :grin:

Υπάρχει η επιλογή αλλά το systran δεν ξέρω που είναι γιατι παρόλο που τσεκάρω την επιλογή αυτό δεν ξέρει τίποτα. Η τιμωρία του γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του. :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...