DrLo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Με την κατάσταση "ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ:" πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν έχω υπόλοιπα, ότι έκοψα το πληρώθηκα και ότι αγόρασα το πλήρωσα χωρίς πιστωτικά κλπ
Vincent_Hanna Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εκανα τωρα συνδεση στο gsis.gr για να καταθεσω το .zip αρχειο αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη "Υποβολη Νεας δηλωσης" Μονο την επιλογη "Υποβληθείσες Δηλώσεις" εχω. Αυτο συμβαινει γιατι εχει περασει η προθεσμια υποβολης?
DrLo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εκανα τωρα συνδεση στο gsis.gr για να καταθεσω το .zip αρχειο αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη "Υποβολη Νεας δηλωσης" Μονο την επιλογη "Υποβληθείσες Δηλώσεις" εχω. Αυτο συμβαινει γιατι εχει περασει η προθεσμια υποβολης? Ήταν μέχρι χθες
Vincent_Hanna Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Το ξερω. ΣημερΑ Πηγα στην εφορια να δωσω το αρχειο και εφαγα προστιμο 600 ευρω!!!!!:mad: Για μια μερα καθυστερηση ρε γμτ!!!:mad::mad:
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Κάνοντας τη δήλωση μου δηιουργήθηκε μια απορία. Στη λίστα με τις παλιές υποβολές μου λείπει αυτή της χρήσης 2003 (1η χρήση για μένα). Στο αρχειο μου έχω απόδειξη υποβολής που όμως εκείνη τη χρονιά (και το 2004 που υπάρχει) δεν είχαν κωδικό ελέγχου. Στις παλιές υποβολές προβάλονται μόνο από το 2004 και μετά? Αν δεν έχει κάποιο κωδικό η απόδειξη παραλαβής πως μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι απλά δεν την τύπωσε ο ίδιος ?
Vincent_Hanna Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Άλλαξε λογιστή. Δεν εχω λογιστη. Μονος μου την κανω. Η για να λεμε και την αληθεια την κανω για την γυναικα μου.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πηγα στην εφορια να δωσω το αρχειο και εφαγα προστιμο 600 ευρω!!!!!:mad: Άλλαξε λογιστή. Δεν εχω λογιστη. Μονος μου την κανω. Speaks for itself Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2010 από Physics_Rulez
redxaris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ..βοηθηστε με λιγο με κατι σχετικα με το Ε-ΚΒΣ θελω να ανεβασω ενα xls με λιστα προμηθευτων και πελατων αλλα δν ξερω τι μορφη ακριβως πρεπει να εχουν οι στηλες...το εχει κανει κανεις να βοηθησει?
guido Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 "Επιλέγοντας το μενού «Εργαλεία» -> «Εισαγωγή στοιχείων από Excel» μπορούμε να εισάγουμε στοιχεία τιμολογίων πελατών ή προμηθευτών τα οποία είναι αποθηκευμένα σε φύλλο του Excel.Η εισαγωγή γίνεται ξεχωριστά για πελάτες ή προμηθευτές (δηλ. τα στοιχεία πρέπει να βρίσκονται σε ξεχωριστά αρχεία Excel). Το αρχείο test.xls, το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο όπου έχει γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής, δείχνει τη μορφή που πρέπει να έχει το αρχείο Excel. Σημειώνεται ότι για να επιτευχθεί η εισαγωγή στοιχείων θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Microsoft Excel στον υπολογιστή σας." επίσης για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι , φέτος λήγει στις 25/6/2010 και όχι Νοέμβρη όπως συνήθως. (δεν ξέρω αν θα δώσουν καμιά παράταση όπως συνήθως)
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Καθώς έχω φύγει κάποιυς μήνες εξωτερικό ξέρει κανείς πότε είναι η προθεσμία για ΚΒΣ πελατών/προμηθευτών για φέτος? Η εκκαθαριστική ΦΠΑ είναι κάπου τον Απρίλη νομίζω, το taxisnet το φτιάξανε ?
nipoa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πηγα και τους ρωτησα πριν μια εβδομαδα. Μου ειπαν οτι ειναι για μετα το Πασχα! εκκαθαριστικες ΦΠΑ και δηλωσεις πηραν παραταση και ειναι τωρα καπου στο πρωτο 10μερο απριλη. το συστημα ειναι μπαχαλο, πριν μια εβδομαδα ηταν κατω (για την δικη μου περιπτωση) ετσι μου ειπε ο λογιστης μου τουλαχιστον γιατι εγω πηγα να το παλεψω μονος μου και εχασα τον μπουσουλα!
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ξεθάβω το παλιό μου θέμα. Θέλω να υποβάλω τις συγκεντρωτικές καταστάστεις πελατών προμηθευτών. Βάζω έτος αναφοράς 2011 ... ok ? (γιατί σου δίνει και την επιλογή 2012 ? ποιούς αφορά ?) Μέχρι τώρα υπέβαλα μόνο αυτή τη κατάσταση όχι τη Δ2 (πιστωτικά) γιατί νομίζω ήταν στο ίδιο προγραμματάκι. Τώρα πρέπει να υποβάλω και τις δύο ξεχωριστά ? έτσι κι αλλίως κενές θα είναι αφού ούτε έκοψα ούτε ελαβα τιμολόγιο το 2011, απλά ρωτάω μη κάνω καμιά πατάτα τα Δ10 Έντυπο Κατάστασης - Δήλωσης Έκδοσης Φορολογικών Στοιχείων βάσει των ΠΟΛ. 1082/2003 ή 1083/2003 (Δ10) Δ11 Έντυπο Υποβολής Παραστατικών Μεταβίβασης Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού (Δ11) Δ12 Έντυπο Υποβολής Γνωστοποιήσεων Επιτηδευματιών (Δ12) τί είναι ? με αφορούν ή απλά τα ξεχνάω. δεν έκανα καμιά μεταβολή , τίποτα το 2011.
guido Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 εγώ μόνο το δ1 έστειλα. Να θέλει δηλ να τα συμπληρώσεις ακόμα και ως μηδενικά; Το δ1 και το δ2 εννοώ. Τα αλλα αγνοώ τι ειναι.
DrLo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τελικά δε σε αφήνει να υποβάλλεις μηδενική. Η λογίστριά μου μου είπε ότι δεν υποβάλλεις καν κατάσταση αν ούτε έλαβες ούτε έκοψες ΔΠΥ/Τιμολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα