zeppelinste3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα ένα PS2... Δοκίμασα, λοιπόν, να συνδέσω εξωτερικό σκληρό, ακόμη και flashάκι στις θύρες usb που έχει. Δυστυχώς δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να τα βλέπει. Δεν μπορώ να ανοίξω κανένα από τα δύο. Και επειδή δεν έχω ιδέα από console games είπα να ρωτήσω. Ο λόγος που θέλω να χρησιμοποιήσω σκληρό/μνήμη στο ps2 είναι για να βλέπω ταινίες. Υπάρχει κάποιος τρόπος?? Ευχαριστώ!
katsikoula Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 θα πρεπει να χρησιμοποιησεις εναν homebrew player ο οποιος θα μπορει να διαβασει τον σκληρο κ το φλασακι κ θα μπορει να παιξει κ ταινιες. δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα αλλα για να τρεξεις αυτον τον player πρεπει το ps2 σου να ειναι τσιπαρισμενο ή να τρεχει το free mc boot. αν ειναι ετσι θα ψαξω να τον βρω κ θα σου δωσω link
Phantolino Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ριξε και μια ματια εδω που εχει λεπτομεριες περι PS2 και external HDD: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/188726
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.