mixalis_chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει με το ακολουθο θεματακι? υποψιαζομαι οτι καποιος-α μου εκλεψε το password στο hotmail mou και το αλλαξε με καποιον δικο του με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω. οι κλασσικοι τροποι για να κανω επαναφορα κωδικου δεν μπορουν να βοηθησουν διοτι 1ον δεν θυμαμαι την απαντηση στην μυστικη ερωτηση και δεν ειχα δωσει εναλακτικο mail για τη 2η επιλογη. μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του ετσι ωστε να αποκτησω πισω τον λογαριασμο μου??? :cry:
Nomedor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Νέο mail Θα σε στεναχωρήσω αλλά την πάτησες, δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι έτσι όπως τα περιγράφεις.
mixalis_chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Νέο mail Θα σε στεναχωρήσω αλλά την πάτησες, δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι έτσι όπως τα περιγράφεις. λεσ ε?εχω βρει καποια σχετικα προγραμματα αλλα ειναι για ανακτηση κωδικων που ηδη ηταν αποθηκευμενοι σε αυτον το υπολογιστη οχι για τον νεο που εχουν βαλει....
Ethnikos14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει με το ακολουθο θεματακι?υποψιαζομαι οτι καποιος-α μου εκλεψε το password στο hotmail mou και το αλλαξε με καποιον δικο του με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω. οι κλασσικοι τροποι για να κανω επαναφορα κωδικου δεν μπορουν να βοηθησουν διοτι 1ον δεν θυμαμαι την απαντηση στην μυστικη ερωτηση και δεν ειχα δωσει εναλακτικο mail για τη 2η επιλογη. μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του ετσι ωστε να αποκτησω πισω τον λογαριασμο μου??? :cry: Τα πράγματα είναι απλά και δοκιμασμένα, θα στείλεις email στην hotmail και θα ζητήσεις να σου δώσουν τον κωδικό αρκεί να θυμάσαι κάποιες από τις επαφές και τα τελευταία email που δέκτηκες και από ποιους.
mixalis_chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τα πράγματα είναι απλά και δοκιμασμένα, θα στείλεις email στην hotmail και θα ζητήσεις να σου δώσουν τον κωδικό αρκεί να θυμάσαι κάποιες από τις επαφές και τα τελευταία email που δέκτηκες και από ποιους. το εχω κανει ηδη 6-7 φορες σε αυτην τη σελιδα https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs αλλα τπτ παλι
Ethnikos14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 το εχω κανει ηδη 6-7 φορες σε αυτην τη σελιδα https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs αλλα τπτ παλι Περίμενε να σου στείλουν το ερωτηματολόγιο!!!
mixalis_chios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Περίμενε να σου στείλουν το ερωτηματολόγιο!!! ok ευχαριστω και μακαρι να γινει οπως τα λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.