Προς το περιεχόμενο

κλοπή hotmail password

mixalis_chios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει με το ακολουθο θεματακι?

υποψιαζομαι οτι καποιος-α μου εκλεψε το password στο hotmail mou και το αλλαξε με καποιον δικο του με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω. οι κλασσικοι τροποι για να κανω επαναφορα κωδικου δεν μπορουν να βοηθησουν διοτι 1ον δεν θυμαμαι την απαντηση στην μυστικη ερωτηση και δεν ειχα δωσει εναλακτικο mail για τη 2η επιλογη. :cry:

μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του ετσι ωστε να αποκτησω πισω τον λογαριασμο μου???

:cry: :cry:

Δημοσ.

Νέο mail :P

Θα σε στεναχωρήσω αλλά την πάτησες, δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι έτσι όπως τα περιγράφεις.

Δημοσ.
Νέο mail :P

Θα σε στεναχωρήσω αλλά την πάτησες, δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι έτσι όπως τα περιγράφεις.

λεσ ε?εχω βρει καποια σχετικα προγραμματα αλλα ειναι για ανακτηση κωδικων που ηδη ηταν αποθηκευμενοι σε αυτον το υπολογιστη οχι για τον νεο που εχουν βαλει....

Δημοσ.
καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει με το ακολουθο θεματακι?

υποψιαζομαι οτι καποιος-α μου εκλεψε το password στο hotmail mou και το αλλαξε με καποιον δικο του με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω. οι κλασσικοι τροποι για να κανω επαναφορα κωδικου δεν μπορουν να βοηθησουν διοτι 1ον δεν θυμαμαι την απαντηση στην μυστικη ερωτηση και δεν ειχα δωσει εναλακτικο mail για τη 2η επιλογη. :cry:

μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του ετσι ωστε να αποκτησω πισω τον λογαριασμο μου???

:cry: :cry:

Τα πράγματα είναι απλά και δοκιμασμένα, θα στείλεις email στην hotmail και θα ζητήσεις να σου δώσουν τον κωδικό αρκεί να θυμάσαι κάποιες από τις επαφές και τα τελευταία email που δέκτηκες και από ποιους.

Δημοσ.
Τα πράγματα είναι απλά και δοκιμασμένα, θα στείλεις email στην hotmail και θα ζητήσεις να σου δώσουν τον κωδικό αρκεί να θυμάσαι κάποιες από τις επαφές και τα τελευταία email που δέκτηκες και από ποιους.

το εχω κανει ηδη 6-7 φορες σε αυτην τη σελιδα https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs αλλα τπτ παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...