Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα. Ανεβάζω μια φώτο στο imageshack και την βάζω εδώ. Αν βάλω την φώτο έτσι σκέτη μέσα σε ένα θέμα, τότε την δείνχει σε κανονικό μέγεθος όσο δηλαδή είναι και η φώτο. Αν όμως την βάλω μέσα σε σπόιλερ μετά όταν ανοίγω το σπόιλερ η φώτο γίνεται τεράστια και πιάνει όλη την οθόνη. Φταίει το imageshack ή το ινσόμνια ? (ή εγώ?)
parsifal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εικόνα 2048x1536 hosted στο ImageShack (το direct link μέσα σε IMG tag): Το αποπάνω, μέσα σε spoiler: Ίδιο μέγεθος τις βλέπω. 800x600, ήτοι η ανάλυση στην οποία αποφασίζει το vBulletin να την κάνει downscale, επειδή οι πλήρεις διαστάσεις της ξεπερνάνε το σχετικό όριο που έχω ορίσει στα forum profile settings μου. Το scaling βέβαια γίνεται στο τέλος της φόρτωσης της εικόνας. Όσο αυτή είναι ακόμη σε εξέλιξη, προβάλλεται (το επάνω τμήμα της που έχει φορτωθεί τέλος πάντων) στο κανονικό πλάτος της. Συμφωνείς με τις παραπάνω διαπιστώσεις ή βλέπεις στο post μου κάτι διαφορετικό από αυτά που περιέγραψα... ;
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν εντάξει, βλακείες του opera. Ο mozilla τα δείχνει όπως τα λες.
guido Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 όντως και γω με opera την βλέπω τεράστια αυτήν μέσα στο spoiler
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και η βλακεία είναι πως δεν λέω να τον αλλάξω. Νομίζω ότι θα περάσω σε Chrome σιγά σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.